Haldorádó 2014 - elkészült az új katalógus, lapozz bele!

Haldorádó 2014 - elkészült az új katalógus, lapozz bele!

Nem túl régen megismerhették látogatóink a Haldorádó 2014-ben forgalomba került újdonságait. A termékek fogadtatása minden várakozásunkat felülmúlta. Azonban az újdonságok mellett sok olyan "régi", értékes termékünk is van, amelyek továbbra is érdekesek és régóta bizonyítják fogósságukat. A 2014. évi katalógusunkban mindegyiket megtaláljátok, ráadásul számos új funkciót és további hasznos információkat biztosító, igazán interaktív kiadványt nyújtunk át most virtuálisan mindenkinek. Ne hagyd ki, lapozz bele!

Haldorádó, amelyben mindig bízhatsz!

A Haldorádó termékpaletta a modern kor horgászainak igényeihez alkalmazkodik. Azok az „átlaghorgászok” is, akik munka után csupán néhány órát tudnak horgászni, Haldorádó csalikat és etetőanyagokat használva meghökkentően eredményesek lettek! Mi a titok? Az új, rendkívül hatékony, szinte eddig sehol nem látott halcsalik (etetőanyagok, csalik és aromák) nagyon rövid időn belül felkeltik a halak (főként pontyok és amurok) figyelmét, amelyek ellenállhatatlan vágyat éreznek azok elfogyasztására.

A mi termékeink sem csodaszerek, viszont azzal a sok hozzáadott információval, hasznos tapasztalattal és tudásanyaggal, amit mellé teszünk, szinte lehetetlen hibázni!

A Haldorádó termék megvásárolásakor nem egy átlagos terméket, hanem egy komplett módszert kapsz kézbe. Legyen szó hétköznapi horgászatról, vagy akár egy rangos versenyről, a Haldorádó termékeiben mindig bízhatsz!!!

A katalógust böngészve számos ábrát talál a látogató. Ezekhez szeretnék egy gyors jelmagyarázatot adni.

Bevásárlókocsi ikon

A kis szimbólumra kattintva az adott termék webáruházi felületére ugrik a böngésző, ahol további információkat, pontos, részletes leírást talál a látogató. Ha megtetszett a termék egy kattintással meg is rendelheted, és akár már másnap kézbe is veheted a csomagot!

Videó ikon

A videó ikonra kattintva az adott termékről tekinthettek meg egy kisfilmet, a böngésző az adott filmhez kalauzol a Haldorádó YouTube csatornáján.

QR kód

A QR kód egy két dimenziós vonalkód. Mobiltelefonnal és a megfelelő alkalmazással a kódot beolvasva, majd az adott termék bemutató anyagához ugrik a web böngésző. (Nyomtatott változatban nagy segítség ez, amikor a mobillal leolvasva a kódot, már a termék webes információs felületén találjuk magunkat.)

Minőség és tapasztalat... = Haldorádó termékek!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.