Tavaszi HorgászShow 2017 meghívó

Tavaszi HorgászShow 2017 meghívó

Végre! Ami januárban még olyan távolinak tűnk, most itt van, elérkezett! Ez már A TAVASZ, mondjon bárki bármit, kiolvadtak a tavak, levonult a jég a folyókról, itt az új horgászszezon, és vele együtt itt van már egész közel a Tavaszi HorgászShow is, március 10. és 12. között a BOK Csarnokban.

Aki a hosszú téli esték vagy a dermesztő nappalok valamelyikén már nekilátott rendezgetni horgászfelszerelését a kellemes tavaszi peca után sóvárogva, biztosan találkozott az érzéssel, ami magával ragadta: fel kell frissíteni a felszerelésemet! Mert bizony a horog fogyóeszköz, mint ahogyan a zsinórok, úszók, kosarak is. A tavaszi zsongás a horgászboltokban is beindult, de ha igazán nagy választékra, óriási kínálatra, a legnagyobbakkal való személyes találkozásra, a barátokkal egy egész napos kikapcsolódásra vágysz, akkor neked is a Tavaszi HorgászShow-n a helyed!

Nagyon sok kiállítóval, milliónyi horgászfelszereléssel és színes programokkal várunk. Ráadásul, ha az a hétvégéd már foglalt, de március 10-én, pénteken suli vagy munka után vágnál neki a HorgászShow-nak, akkor se késő, hiszen ezen a napon egészen 20 óráig, hosszabbított nyitva tartással várnak a standok!

2500 Ft ÉRTÉKŰ AJÁNDÉK A BELÉPŐ MELLÉ!

A Tavaszi HorgászShow első 8.000 látogatója egy 2.500 Ft értékű ajándékcsomagot választhat magának a pontyos THE ONE, vagy éppen a SALMO / MANN’S csomagok közül. Akik szeretnék elkerülni a pénztáraknál a sorban állást, azoknak érdemes már előre, on-line megvenni a belépőjüket, hiszen erre idén is van lehetőség.

Mindig nagy az érdeklődés a HorgászShow rendezvények iránt

KIÁLLÍTÓK A HORGÁSZAT MINDEN TERÜLETÉRŐL
Kiállítóink minden horgászmódszerhez tudnak ajánlani valami érdekeset. és természetesen nemcsak horgászfelszereléseket, hanem akár csónakokat, hajókat, csónakmotorokat, radarokat, összefoglalva egy csomó olyan felszerelést nézhetünk meg személyesen, amire egy kis horgászboltban nincs lehetőség. A pergetéstől a feederezésig, a műlegyes horgászattól a finomszerelékes úszós horgászatig, a bojlis pontyhorgászattól a folyóvízi pecáig minden, de minden megtalálható lesz a Tavaszi HorgászShow-n!

A NASH termékei jól ismertek a pontyhorgászok körében
A HorgászShow-n minden THE ONE termék 15%-kal olcsóbban kapható

Gyári standdal érkezik a DAIWA-Cormoran. Standjukon megtekinthetőek lesznek a japán gyár legfrissebb újdonságai, melyekhez a DAIWA szakértő csapata ad majd útmutatást.

Itt mutatkoznak be a DAIWA újdonságok
A Colmic és a Garbolino finomszerelékes termékei is megtekinthetők lesznek

Egyenesen Franciaországból érkezik hozzánk a világhírű RIVE gyári standja, ahol kipróbálhatók lesznek a prémium minőségű versenyládáiról ismert cég legfrissebb modelljei és a már bevált, zászlóshajónak is nevezhető termékek. A piacvezető horgászládák között megtalálhatjuk majd az új feeder székeket, feeder ládákat, az ST 8 ládákat, az ST Pack ládákat és az RX láda mindenkit lenyűgöző utódját, az RS1-et.

A RIVE RS1 minden finomszerelékes horgászt lenyűgöz

Az ENERGOFISH monumentális standján minden horgászmódszerhez található majd felszerelés. A cég vezető teszthorgászai és élversenyzői személyes tanácsadással várják a látogatókat.

Az ENERGOFISH stand 400 négyzetméterén több ezer termék között válogathatunk

A Tavaszi HorgászShow színpadán mindhárom nap érdekes előadások, játékok és fergeteges HorgászAukció is várja a látogatókat. A Bátor Tábor javára rendezett árverésen a felajánlók jóvoltából értékes horgászeszközökre lehet licitálni, melyek kikiáltási ára az eredeti ár csupán töredéke. Jelentkezni mindenféle kötöttség és költség nélkül a helyszínen lehet. A regisztrációkor minden licitáló egy számot tartalmazó táblát kap, aminek felmutatásával tarthatja vagy épp emelheti a tétet.

Az aukció mindig izgalmas, hiszen értékes horgászfelszerelésekre lehet licitálni
Jéger Szabolcs és Nagy Zsolt Leo vezetik majd az aukciót idén is

MINDHÁROM NAP ELŐADÁSOK A MESTERSÉGES FOLYÓPARTON
A dinamikusan fejlődő pergető szakág minden szegmensével találkozhatnak a mesterségesen kialakított folyónk partján, ahol profi pergetők keltik életre a legmodernebb high-tech technológiával készített műcsalikat és csalikombinációkat. Egymást követik majd mindhárom nap a bemutatók, amelyek között mindig nagy látványosság egy-egy hal megfogása.

Izgalmas lesz megfigyelni a műcsalik mozgását és a halak reakciót a kristálytiszta vízben
A legismertebb hazai pergető horgászok osztják meg a közönséggel tapasztalataikat

A kiállítók akciói mellett igyekszünk horgászlázba hozni a látogatókat mással is, kipróbálhatják ügyességüket és erejüket egy élethű horgász szimulátoron, de játszhatnak is velünk a színpadon értékes ENERGOFISH ajándékokért.

200 méter zsinór feltekerése könnyűnek tűnik… elsőre
Döme Gábor a kiállítás mindhárom napján tart előadást a színpadon
Itt mutatja majd be a Haldorádó 2017-es újdonságait
A színpadi programok mindig sok érdeklődőt vonzanak

Március 10 és 12. között tehát mindenkit szeretettel várunk a Tavaszi HorgászShow-ra a BOK csarnokba (korábbi nevén SYMA) Budapesten, a Dózsa György út 1. szám alatt.

Kommentek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: