Rendezés

A PontyShow-ra megyünk!

Haldorádó Team 2023-11-13
Örömmel jelentjük, hogy 2023-ban mi is részt veszünk a PontyShow-n! Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő látnivalók, neves horgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november harmadik hétvégéjén az immár 15. alkalommal megrendezésre kerülő PontyShow, az ősz legnagyobb horgászeseménye!

A PontyShow 2022-re készülünk!

Haldorádó Team 2022-11-07
Örömmel jelentjük, hogy 2022-ben mi is részt veszünk a PontyShow-n! Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő látnivalók, neves horgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő PontyShow, az ősz legnagyobb horgászeseménye!

PontyShow Haldorádó nélkül!

Haldorádó Team 2021-11-17
Tisztelt Horgásztársak! 2021. november 12-én azt a döntést hoztuk, hogy nem veszünk részt a PontyShow-n, amelyen eddig MINDEN alkalommal ott voltunk. Távolmaradásunk oka: a fokozódó vírushelyzet. Rendkívül fontosak számunkra a közönségtalálkozók, de ennél egy fontosabb van: mindannyiunk egészsége!
Videóval

XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok 3. nap beszámló (Frissítve: 18:25)

Haldorádó Team 2020-02-02
Záró napjához érkezett a XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok rendezvény, Kiskunhalason a Haldorádó Centrumban. Igazán élménydús két napot tudhatunk a hátunk mögött, de ahogy a mondás is tartja: "Három a magyar igazság!" Vasárnap is nyitott kapukat és rengeteg érdekes programot találnak mindazok, akik ellátogatnak hozzánk! Ha érdekel mi történik ma a bolt területén, vagy a rendezvénysátorban, akkor érdemes naponta többször is visszatérni, hiszen az írás folyamatosan frissül, valamint a nap során több videó is várja majd az érdeklődőket!
Videóval

XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok 2. nap beszámoló (Frissítve 18:30)

Haldorádó Team 2020-02-01
Második napjához érkezett Kiskunhalason a XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok. A rendezvény kapcsán sokszor hallhattátok már azt a szolgent, hogy "Nálunk már tavaszodik!" Nos, úgy néz ki, hogy ez február első hétvégéjére most szó szerint berobbant, mert csodálatos időjárást sikerült kifognunk. A tegnapi naphoz hasonlóan, ma is folyamatosan frissülő képekkel szolgálunk a rendezvény egy-egy érdekes pillanatáról. Szeretettel várunk Mindenkit szombaton is!
Videóval

XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok 1. nap beszámoló (Frissítve:17:00)

Haldorádó Team 2020-01-31
8 órakor megnyitotta kapuit a XIV. Haldorádó Pontyhorgász napok Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban. 3 nap, ami csak a pontyhorgászatról szól! Előadások, termékbemutatók, akciók, kedvezmények. A nap folyamán folyamatosan frissülő képekkel, hírekkel tudósítunk. Érdemes többször visszalátogatni a nap során, hogy bepillantást kapjatok a pénteki nap eseményeibe.
Videóval

XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok 0. nap beharangozó

Haldorádó Team 2020-01-30
A 2020. évi Pontyhorgász Napok küszöbéhez érkeztünk! Örömmel jelentjük, hogy igaz a mondás: Nálunk már tavaszodik! Még pár óra és elstartol a rendezvény! :-) (frissítve:15:45)
Videóval

Már csak 1 nap és itt a XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok!

Haldorádó Team 2020-01-29
Épp csak elkezdődött a 2020-as év, máris célegyenesbe fordult a XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok, hiszen már csak 1 napot kell várni, és a rendezvény megnyitja kapuit Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban! Az eddigi beharangozók során folyamatosan találkozhattatok az idei kiállítás érdekességeivel, azonban mostanra bizonyára sokan kíváncsiak vagytok arra, hogy konkrétan milyen programokkal, újdonságokkal és akciókkal várjuk a pontyhorgászat szerelmeseit. Ebben a cikkben minden lényeges információt összefoglaltunk, s minden újdonságunkról lerántjuk a fátylat! Ha a Te is unod már a hideget és gondolataid a pontyhorgászat körül forognak, köztünk a helyed!
Videóval

A XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk, újabb hasznos infókkal

Haldorádó Team 2019-12-30
Unod már az téli kényszerpihenőt és gondolataid egyre inkább a horgászat körül forognak? Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül! Legutóbbi ígéretünkhöz hűen ebben az írásban számos újabb meglepetést és információt gyűjtöttünk össze a XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok kapcsán, melyek az új látogatóink és a visszajáró törzsvendégeink számára egyaránt tartogatnak izgalmakat, érdekességeket! A kiállítás általános tudnivalói mellett találnak az érdeklődők olyan egyéb programokat és lehetőségeket is, amelyek a horgászt elkísérő családtagok számára lehetnek érdekesek. Ugyanis azt tapasztaljuk az utóbbi években, hogy egyre többen hozzák magukkal családtagjaikat is, akik a város nevezetességeivel, gyógyfürdőjével vagy hangulatos éttermeivel ismerkednek, amíg apuka a Haldorádó Centrumban hódol szenvedélyének.
Videóval

A XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk

Haldorádó Team 2019-12-16
Lassan ismét eltelik egy év, és bár még a tél elején járunk, örömmel adjuk hírül, hogy „Nálunk már tavaszodik!”. Nem véletlenül hangzik el újra ez a nyitószlogen, hiszen közeledünk a legújabb Haldorádó Pontyhorgász Napokhoz! A pontyhorgászat szerelmeseinek a tél egy véget érni nem akaró kényszerpihenő, amelyben enyhülést csak egy 100%-ig pontyos érdekeltségű rendezvény jelenthet. Természetesen a tradíció 2020-ban sem fog megszakadni, s immár XIV. alkalommal rendezzük meg évnyitó rendezvényünket! Egyet biztosan ígérhetünk, ezúttal is érdemes lesz velünk tartani!

XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok 3. Nap beszámló (folyamatosan frissülő írás)

Haldorádó Team 2019-02-03
Záró napjához érkezett a XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok rendezvény, Kiskunhalason a Haldorádó Centrumban. Igazán élménydús két napot tudhatunk a hátunk mögött, de ahogy a mondás is tartja: "Három a magyar igazság!" Vasárnap is nyitott kapukat és rengeteg érdekes programot találnak mindazok, akik ellátogatnak hozzánk! Ha érdekel mi történik ma a bolt területén, vagy a rendezvénysátorban, akkor érdemes naponta többször is visszatérni, hiszen az írás folyamatosan frissül, valamint a nap során több videó is várja majd az érdeklődőket! (Frissítve: 14:50)
Videóval

XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok 2. Nap beszámló (folyamatosan frissülő írás)

Haldorádó Team 2019-02-02
Második napjához érkezett Kiskunhalason a XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok. A rendezvény kapcsán sokszor hallhattátok már azt a szolgent, hogy "Nálunk már tavaszodik!" Nos, úgy néz ki, hogy ez február első hétvégéjére most szó szerint berobbant, mert csodálatos időjárást sikerült kifognunk. A tegnapi naphoz hasonlóan, ma is folyamatosan frissülő képekkel szolgálunk a rendezvény egy-egy érdekes pillanatáról. Szeretettel várunk Mindenkit szombaton is! (Frissítve: 12:00)
Videóval

XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok 1. nap beszámló (folyamatosan frissülő írás)

Haldorádó Team 2019-02-01
8 órakor megnyitotta kapuit a XIII. Haldorádó Pontyhorgász napok Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban. 3 nap, ami csak a pontyhorgászatról szól! Előadások, termékbemutatók, akciók, kedvezmények. A nap folyamán folyamatosan frissülő képekkel, hírekkel tudósítunk. Érdemes többször visszalátogatni a nap során, hogy bepillantást kapjatok a pénteki nap eseményeibe. (Frissítve:17:25)
Videóval

XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok 0. nap beharangozó

Haldorádó Team 2019-01-31
A 2019. évi Pontyhorgász Napok küszöbéhez érkeztünk! Számunka ez kétség kívül az év legfontosabb rendezvénye, amikor is itt, a Haldorádó Centrumban találkozhatunk még a szezonkezdet előtt mindazokkal, akik kedvelik a Haldorádó termékeket és a pontyhorgászatot. Még pár óra és elstartol a rendezvény, immár tizenharmadik! :-)
Videóval

Már csak 1 nap és itt XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok!

Haldorádó Team 2019-01-30
Épp csak elkezdődött a 2019-es év, máris célegyenesbe fordult a XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok, hiszen már csak 1 napot kell várni, és a rendezvény megnyitja kapuit Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban! Az eddigi beharangozók során folyamatosan találkozhattatok az idei kiállítás érdekességeivel, azonban mostanra bizonyára sokan kíváncsiak vagytok arra, hogy konkrétan milyen programokkal, újdonságokkal és akciókkal várjuk a pontyhorgászat szerelmeseit. Ebben a cikkben minden lényeges információt összefoglaltunk, s minden újdonságunkról lerántjuk a fátylat! Ha a Te is unod már a hideget és gondolataid a pontyhorgászat körül forognak, köztünk a helyed!
Videóval

XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk, újabb hasznos infókkal!

Haldorádó Team 2019-01-23
Épp csak elkezdődött a 2019-es év, máris célegyenesbe fordult a XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok, hiszen már csak másfél hetet kell várni, és a rendezvény megnyitja kapuit Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban! Az eddigi beharangozók során folyamatosan találkozhattatok az idei kiállítás érdekességeivel, azonban mostanra bizonyára sokan kíváncsiak vagytok arra, hogy konkrétan milyen programokkal, újdonságokkal és akciókkal várjuk a pontyhorgászat szerelmeseit. Ebben a cikkben minden lényeges információt összefoglaltunk, s minden újdonságunkról lerántjuk a fátylat! Ha a Te is unod már a hideget és gondolataid a pontyhorgászat körül forognak, köztünk a helyed!
Videóval

XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk, újabb hasznos infókkal

Haldorádó Team 2018-12-30
Unod már az téli kényszerpihenőt és gondolataid egyre inkább a horgászat körül forognak? Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül! Legutóbbi ígéretünkhöz hűen ebben az írásban számos újabb meglepetést és információt gyűjtöttünk össze a XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok kapcsán, melyek az új látogatóink és a visszajáró törzsvendégeink számára egyaránt tartogatnak izgalmakat, érdekességeket! A kiállítás általános tudnivalói mellett találnak az érdeklődők olyan egyéb programokat és lehetőségeket is, amelyek a horgászt elkísérő családtagok számára lehetnek érdekesek. Ugyanis azt tapasztaljuk az utóbbi években, hogy egyre többen hozzák magukkal családtagjaikat is, akik a város nevezetességeivel, gyógyfürdőjével vagy hangulatos éttermeivel ismerkednek, amíg apuka a Haldorádó Centrumban hódol szenvedélyének.
Videóval

A XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk

Haldorádó Team 2018-12-18
Lassan ismét eltelik egy év, és bár még a tél elején járunk, örömmel adjuk hírül, hogy „Nálunk már tavaszodik!”. Nem véletlenül hangzik el újra ez a nyitószlogen, hiszen közeledünk a legújabb Haldorádó Pontyhorgász Napokhoz! A pontyhorgászat szerelmeseinek a tél egy véget érni nem akaró kényszerpihenő, amelyben enyhülést csak egy 100%-ig pontyos érdekeltségű rendezvény jelenthet. Természetesen a tradíció 2019-ben sem fog megszakadni, s immár XIII. alkalommal rendezzük meg évnyitó rendezvényünket! Egyet biztosan ígérhetünk, ezúttal is érdemes lesz velünk tartani!
Videóval

PontyShow 2018 Haldorádó szemmel

Sipos Gábor 2018-11-14
Az elmúlt hétvégén immár 10. alkalommal került megrendezésre a PontyShow. Az évek alatt ez a kiállítás folyamatosan bővült, ebben az évben ismét rekordszámú kiállítóval és természetesen rekordszámú látogatóval is büszkélkedhet. Ami további újdonságként szolgált, hogy most a rendezvény gerincét képező PontyShow mellett Pergető Parádéra és a Feeder Fesztiválra volt osztva a kiállítótér. Természetesen a Haldorádó az utóbbi szekcióban kapott helyet. Ebben a beszámolóban megpróbálom visszaadni a Show legfontosabb és legemlékezetesebb pillanatait.
Videóval

X. Magyarországi PontyShow meghívó

Pontyvilág Magazin 2018-11-02
A jubileumi PontyShow két társrendezvénnyel egészül ki. Útjára indul a Feeder fesztivál és a Pergető Parádé. 3 kiállítás = 1 belépővel – ilyen még nem volt! Három egymástól elkülönülő, de szabadon átjárható kiállítói területtel, különböző módszerekhez és helyszínekhez megfelelő bemutató és szórakoztató területekkel. Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő látnivalók, neves horgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a tizedik PontyShow!
Videóval

FeHoVa 2018, Haldorádó szemmel

Sipos Gábor 2018-02-22
Térültem-fordultam, és már megint tavasz van. És, ha tavasz van, akkor FeHoVa is van, immár 25. alkalommal. A remek programokon kívül nekünk, pecásoknak ez az esemény egyet jelent a nagybetűs horgászszezon kezdetével, és jó alkalmat kínál a hiányzó felszerelések és a 2018-as újdonságok megvásárlására is. Sőt, ennél jóval többet is kínál, ha Haldorádós szemmel nézzük!
Videóval

XII. Haldorádó Pontyhorgász Napok 3. nap beszámló (folyamatosan frissülő írás)

Haldorádó Team 2018-02-04
Záró napjához érkezett a XII. Haldorádó Pontyhorgász Napok rendezvény Kiskunhalason a Haldorádó Centrumban. Ha érdekel mi történik ma a bolt területén, vagy a rendezvénysátorban, akkor érdemes naponta többször is visszatérni, hiszen az írás folyamatosan frissül, valamint a nap végén egy videó is várja majd az érdeklődőket! (frissítve: 18:30)
Videóval

XII. Haldorádó Pontyhorgász Napok 2. nap beszámló (folyamatosan frissülő írás)

Haldorádó Team 2018-02-03
Második napjához érkezett Kiskunhalason a XII. Haldorádó Pontyhorgász Napok. A tegnapi naphoz hasonlóan, ma is folyamatosan frissülő képekkel szolgálunk a rendezvény egy-egy érdekes pillanatáról. (frissítve: 19:00)
Videóval

XII. Haldorádó Pontyhorgász Napok 1. nap beszámló (folyamatosan frissülő írás)

Haldorádó Team 2018-02-02
8 órakor megnyitotta kapuit a XII. Haldorádó Pontyhorgász napok Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban. 3 nap, ami csak a pontyhorgászatról szól! Előadások, termékbemutatók, akciók, kedvezmények. A nap folyamán folyamatosan frissülő képekkel, hírekkel tudósítunk. Érdemes többször visszalátogatni a nap során, hogy bepillantást kapjatok a pénteki nap eseményeibe. (Frissítve:17:00)
Videóval

XII. Haldorádó Pontyhorgász Napok 0. nap beharangozó

Haldorádó Team 2018-02-01
Csütörtök délután van, mindenki lázasan pakol a Haldorádó Centrumban, hogy holnap, azaz pénteken a XII. Haldorádó Pontyhorgász Napok első napjára, már minden a helyére kerüljön és elkezdődhessen a 3 napos rendezvény. Tekintsünk be a készülődésbe!
Videóval

Már csak 1 nap és és itt XII. Haldorádó Pontyhorgász Napok!

Haldorádó Team 2018-02-01
Épp csak elkezdődött a 2018-as év, máris célegyenesbe fordult a XII. Haldorádó Pontyhorgász Napok, hiszen már csak egy napot kell várni, és a rendezvény megnyitja kapuit Kiskunhalason, a Haldorádó Centrumban! Az eddigi beharangozók során folyamatosan találkozhattatok az idei kiállítás érdekességeivel, azonban mostanra bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy konkrétan milyen programokkal, újdonságokkal és akciókkal várjuk a pontyhorgászat szerelmeseit. Ebben a cikkben minden lényeges információt összefoglaltunk, s minden újdonságunkról lerántjuk a fátylat! Ha a Te is unod már a hideget, és gondolataid a pontyhorgászat körül forognak, köztünk a helyed!
Videóval

XII. Haldorádó Pontyhorgász Napok, akár az egész családnak!

Haldorádó Team 2017-12-29
Ebben a beharangozóban a kiállításunk általános tudnivalói mellett találnak az érdeklődők olyan egyéb programokat és lehetőségeket is, amelyek a horgászt elkísérő családtagok számára lehetnek érdekesek. Ugyanis azt tapasztaljuk az utóbbi években, hogy egyre többen hozzák magukkal családtagjaikat is, akik a város nevezetességeivel, gyógyfürdőjével vagy hangulatos éttermeivel ismerkednek, amíg apuka a Haldorádó Centrumban hódol szenvedélyének.
Videóval

A XII. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk

Haldorádó Team 2017-12-17
Lassan ismét eltelik egy év, és bár még a tél derekán járunk, örömmel adjuk hírül, hogy „Nálunk már tavaszodik!”. Nem véletlenül hangzik el újra ez a nyitószlogen, hiszen közeledünk a legújabb Haldorádó Pontyhorgász Napokhoz! A pontyhorgászat szerelmeseinek a tél egy véget érni nem akaró kényszerpihenő, amelyben enyhülést csak egy 100%-ig pontyos érdekeltségű rendezvény jelenthet. Természetesen a tradíció 2018-ban sem fog megszakadni, s immár XII. alkalommal rendezzük meg évnyitó rendezvényünket! Egyet biztosan ígérhetünk, ezúttal is érdemes lesz velünk tartani!

PontyShow 2017 Haldorádó szemmel

Sipos Gábor 2017-11-17
Annak ellenére, hogy nem vagyok tisztában a pontos adatokkal, ki merem jelenteni, hogy hazánkban többen horgásznak pontyra, mint a többi halfajra összesen. A horgászat e „szegmense” nagyon gyorsan fejlődik, éppen ezért jó a PontyShow, ugyanis itt szétnézve mindenki láthatja, hogy éppen hol is tart a pontyhorgászat rögös útján, legyen szó hétvégi pecásokról, profi horgászokról vagy akár a kereskedőkről. Lássuk hát, mi merrefelé tartunk!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.