Carp Academy újdonságok 2023 a Haldorádó kínálatában

Carp Academy újdonságok 2023 a Haldorádó kínálatában

A Carp Academy márkanév jól cseng, ha céltudatos pontyhorgászatról van szó. Áruházunkban már jó ideje állandó kínálata található meg e márkának, ám a rendkívül innovatív horgászokat felvonultató csapat évről évre olyan újdonságokat mutat, amelyeknek rendre helyet szorítunk a „polcokon”. Ebben az írásban azok a nemrég érkezett horgászeszközök és kiegészítők kaptak helyet, amelyeken megakadhat az igényes bojlis horgászok szeme!

CARP ACADEMY Mojo 300 3 Lbs 2 részes
Olyan botokat alkottunk, amelyek abszolút a csúcskategóriát képezik, ennek ellenére igyekeztünk megfizethetővé tenni!
Ha kézbe vesszük ezeket a botokat és megnézzük a kidolgozás részleteit, az illesztések pontosságát, a felhasznált anyagok minőségét, akkor azonnal látjuk, hogy nem volt kérdés mely kategóriába szántuk őket. A több mint egyéves tesztidőszak alatt a maximális távdobó képesség és a fárasztás közbeni terhelhetőség volt a két fő szempont.
A speciális építési technológiának köszönhetően rendkívüli erőtartalékokkal rendelkeznek ezek a botok, ezért nagy igénybevételeket is kiválóan bírják. Minden egyes alkatrészt gondosan választottuk hozzá, ezért csak a legjobb minőségű SiC gyűrűket és a legmegbízhatóbb orsótartókat használtuk a gyártás során.
Tulajdonságok:

 • Hossz: 3,00 m
 • Tesztgörbe: 3 lbs
 • Anyaga: Karbon
 • Gyűrű típusa: SiC
 • Nyél: Osztott
 • Tagok száma: 2
 • Szállítási hossz: 158 cm
 • Tömeg: 246 g
 

Íme, a Carp Academy Mojo 300 3 Lbs 2 részes bot!
Csúcskategória, megfizethető áron!
Minőségi SiC gyűrűk kerültek a botra
Minden egyes alkatrészt gondosan választottuk hozzá

CARP ACADEMY Motive Carp 2 részes merítő nyél 180 cm
Klasszikus nagyhalas merítő nyél, mely törhetetlen üvegszál anyagból készült. A nyéltagon a markolat vékony EVA borítást kapott, mely csúszásmentes fogást biztosít. Rakós rendszerének köszönhetően többfajta hosszban is használható. A fej rögzítésére szolgáló csavaros menet nem csupán ragasztva van a nyélbe, hanem egy szegecs is a helyén tartja. Garantált, hogy a fej nem tud leesni a nyélről! Ez a nyél az átlagos bojlis merítő nyelekhez képest vékonyabb és könnyebb anyagból készül (mindössze 285 gramm), ugyanakkor különleges anyagösszetételnek köszönhetően rendkívül erős maradt, ráadásul a szállítása sem jelenthet problémát, hiszen 2 részből áll.

Klasszikus nagyhalas merítő nyél, mely törhetetlen üvegszál anyagból készült
A fej rögzítésére szolgáló csavaros menet nem csupán ragasztva van a nyélbe, hanem egy szegecs is a helyén tartja. Garantált, hogy a fej nem tud leesni a nyélről!
A nyéltagon a markolat vékony EVA borítást kapott, mely csúszásmentes fogást biztosít

CARP ACADEMY Wayback Elektromos kapásjelző szett 2 + 1 darabos
Lopásvédővel és akkufeszültség-mérővel felszerelt elektromos kapásjelző!
Alacsony áramfelvétel, nagyméretű jelző LED és modern kivitel jellemzi ezt a remek kapásjelzőt, számos beállítási lehetőséggel, amelyet a tekerőgombos megoldás tesz egyszerűvé. Kapás utánjelzéssel, 200-220 m-es hatótávolsággal.
Váltógombos bekapcsolással rendelkezik, az állítókerekekkel nyolc különböző módon szabályozható a hangerő, tónus és érzékenység.
A C gomb segítségével hat szín közül választhatunk számunkra megfelelő jelzőszínt, amelyek a hangszóró körül található LED soron futnak körbe kapáskor. Ejtős kapás esetén nemcsak a hang, hanem ezen a fénykörön futó fény iránya is segítségünkre lesz.
Az adó- és vevőegység is 9 V-os elemmel működik (tartozék!), amennyiben a főjelző 5 másodpercenként villog, az alacsony akkufeszültséget jelzi, ilyenkor az elemet célszerű kicserélni.
Az adóegység hátulján található M gomb segítségével automatikus némítás bekapcsolható. Az F gomb benyomásával a lopásgátló funkció aktiválható. A két gomb egyszerre történő benyomásával összehangolhatjuk a készüléket a vevővel. (Gyárilag hangolva, de a segédlet a készülék dobozában is megtalálható.)
A vevőegység kerekét 1-re állítva a készülék bekapcsol, majd hangerő kívánt szintje és a csendes mód is ezzel a kerékkel állítható be. A hangszín automatikusan a kapásjelzőhöz szinkronizálódik.
A Z gomb segítségével a rezgő mód érhető el, az R gomb megnyomásával pedig az utolsó riasztást leadott készülékünk azonosítható újra.
Tulajdonságok:

 • Hangerő (db): 8
 • Hangszín (db): 8
 • Érzékenység (db): 8
 • Áramforrás: 9 V-os elem (tartozék)
 • Néma üzemmód
 • Ejtős kapás jelzése
 • Memória funkció
 • Swinger csatlakozás
 

Íme, a Carp Academy Wayback, egy lopásvédővel és akkufeszültség-mérővel felszerelt elektromos kapásjelző szett!
A szettet egy igényes hordtáskában szállítjuk…
… melyben garantáltan biztonságosan tárolható és szállítható a felszerelés

CARP ACADEMY Invictus Mono 1200 m – 0,25 - 0,30 – 0,35 mm
Íme, a Carp Academy Invictus Mono! Ez a 2023-as újdonság egy távdobásra kifejlesztett pontyozó monofil zsinór. Magas szakítószilárdsága mellett a kopásállósága, illetve csomótűrése is alkalmassá teszi a kapitális halak horgászatára. Közepes lágysága miatt gyorsan szalad ki dobáskor a gyűrűkön, ezért nagyobb dobások kivitelezésére kimondottan alkalmas. Alacsony nyúlása miatt gyorsan közvetíti a bevágást a kapás után. Világító fluozöld színe miatt igen jól látható gyenge fényviszonyok mellett is, így az különösen előnyös, hogy a fárasztásnál jobban tudjuk követni, hogy merre tart a megakasztott hal. Folyó- vagy állóvízen is sikeresen alkalmazható.

Íme, a Carp Academy Invictus Mono! Ez a 2023-as újdonság egy távdobásra kifejlesztett pontyozó monofil zsinór

CARP ACADEMY Wayback lebegő pontymérő szák táskával + ajándék mérleg
Igazán nagy halak mérésére is használható 120 x 60 cm méretű pontymérő, amelyből könnyedén ki tud folyni a víz, így gyors és pontos mérést tesz lehetővé.
Tulajdonságok:

 • Méret 120 x 65 cm
 • 1600D oxford nylon erősített anyag
 • kicsi szállítási méretre összecsukható
 • erősített cipzár
 • hordozó táska
 

E szettben most ajándékba adunk egy digitális mérleget.

Praktikus mérlegelő szett táskával és ajándék mérleggel

CARP ACADEMY PVA háló Four Season csövön 22 mm - 28 mm - 34 mm 5 m
Extra minőségű, négy évszakos PVA háló rendszer széles mérettartományban.
Prémium minőségű, vékony PVA szálból, micro átmérőjű lyukbőséggel, ezért hideg és meleg vízben is egyaránt könnyen oldódik. Ennek ellenére rendkívül erős, ezért nem szakad töltés és dobás közben. Extra sűrű szövése miatt tört bojlikkal, keményebb magvakkal és method mixszel is könnyedén használható. A vízbe érve 30-60 másodperc alatt feloldódik.
A csomag tartalma PVA háló (csövön) és tömködő, vízálló műanyag tok csomagolásban. A töltőcső szájának kialakítása könnyű töltést tesz lehetővé. A termék utántöltéséhez gazdaságos kiszerelésben kapható 5 méteres utántöltő!

Extra minőségű, négy évszakos PVA háló rendszer széles mérettartományban
A csomag tartalma PVA cső és tömködő, vízálló műanyag tok csomagolásban

CARP ACADEMY PVA háló Four Season utántöltő 22 mm 5 m
Extra minőségű, négy évszakos PVA háló rendszer széles mérettartományban.
Prémium minőségű, vékony PVA szálból, micro átmérőjű lyukbőséggel van szőve, ezért hideg és meleg vízben is egyaránt könnyen oldódik. Ennek ellenére rendkívül erős, ezért nem szakad töltés és dobás közben. Extra sűrű szövése miatt tört bojlikkal, keményebb magvakkal és method mixszel is könnyedén használható. A vízbe érve 30-60 másodperc alatt feloldódik.

Utántöltő háló változatban is kapható

CARP ACADEMY PVA Háló utántöltő 5 m 35 mm – 40 mm
Ez tulajdonképpen a Carp Academy PVA háló utántöltője, amely 5 m hosszú PVA hálót tartalmaz. Kedvezőbb árú, mint a csőre felhúzott kivitel. Így, ha az elfogyott (gyakorta) felesleges újra csővel együtt megvásárolni. A PVA háló oldódási ideje nyáron kb. 10-20, télen kb. 20-30 másodperc.
A háló átmérője 35 mm vagy 40 mm, szemcsemérete 4 mm. Ezt a PVA halót főként a bojlis horgászok használják, hiszen erősebb botra és vastagabb zsinórra van szükség a gondtalan célba juttatáshoz.

Ez tulajdonképpen a Carp Academy PVA háló utántöltője, amely 5 m hosszú PVA hálót tartalmaz

NEVIS Power Cat Csalihal rögzítő stopper
Íme, a Nevis Power Cat harcsás szériájának újabb fejlesztése! A harcsahorgászat jellemzően speciális kiegészítőket igényel. Ezzel a fekete szilikon koronggal az élő kishal rögzíthető stabilan a horoghoz, így nem fogják „lelopni” onnan a kisebb harcsák, csukák, valamint attól sem kell tartanunk, hogy dobás közben lerepül a horogról. Igazán praktikus és gazdaságos, hiszen többször felhasználhatóak.

 • Kiszerelés: 20 db
 • Méret: 2 x 15 mm
 • Anyag: Szilikon
 • Szín: Fekete
 

A harcsahorgászat jellemzően speciális kiegészítőket igényel
Ezzel a fekete szilikon koronggal az élő kishal rögzíthető stabilan a horoghoz, így nem fogják „lelopni” onnan a kisebb harcsák, csukák, valamint attól sem kell tartanunk, hogy dobás közben lerepül a horogról

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.