Megjelent a Magyar Horgász 2023. júniusi száma

Megjelent a Magyar Horgász 2023. júniusi száma

Örömmel adunk hírt a HALDORÁDÓ horgászportál látogatóinak a Magyar Horgász legújabb számáról. Már az újságárusoknál a Magyar Horgász júniusi száma!

Ízelítő a tartalomból:

Megújult a Magyar Abszolút Rekordlista 6. oldal
Megítélésünk szerint a Rekordlista érték, a magyar halállomány és halgazdálkodás minőségének egyfajta hiteles kivonata. Az elmúlt hetekben a Magyar Horgász Szerkesztőbizottsága egy korábbi MOHOSZ elnökségi döntésnek megfelelően felülvizsgálta a megkérdőjelezhető abszolút rekordokat.

Energo Team – Írországi kalandok 14. oldal
A tavalyi feeder klubcsapat országos bajnokságon szerzett ezüstérmünknek köszönhetően kivívtuk a jogot arra, hogy idén részt vehessünk a feeder horgászat Bajnokok Ligáján, azaz a feeder klubcsapat világbajnokságon. Nagyon-nagyon örültünk ennek a lehetőségnek, hiszen hosszú évek óta ezért dolgoztunk, de akkor még nem tudtuk, hogy mekkora fába vágtuk a fejszénket az írországi kaland megszervezésével.

Bokor Károly – Ütős pillanatok 20. oldal
A pergető horgászok szerint a kapás érzékelése a legizgalmasabb pillanat, amiért akár egy életre rabul ejt bennünket ez a módszer.

Sztahovits Péter – Csipegető harcsák 32. oldal
Mióta alábbhagyott bennem a versenyzési láz, hanyagolom a finom felszereléseimet és az apró műcsalikat. Szívesebben dobom a normál méretű gumihalakat, pláne, ha a várt hal is termetes lehet. Viszont gyakran horgászom együtt Tomi barátommal, akinek tavaly épp a finom motyó adott igen sok halat. Egy nyári pecánkon arcpirítóan több harcsát fogott mellettem.

Timár Mix – A csatorna keszegei 36. oldal
Van egy kissé elfeledett, mégis nagy múltú versenypálya az országban, amelyet nemcsak a versenyhorgászok, hanem a hétköznapi sporttársak is előszeretettel látogatnak, főleg a tavaszi időszakban. Ez a Nyugati-övcsatorna.

Kovács Márk – Az új hely őre 48. oldal
Úgy gondolom, hogy a horgászatban ugyanúgy, mint az élet egyéb területein a véletlenek is szülhetnek különleges helyzeteket. Ragaszkodom korábbi tapasztalataimhoz, bevált csalijaimhoz, eredményesnek gondolt helyeimhez. Mégis, ha néha úgy adódik, érdemes lehet „új vizekre" evezni. Főleg, ha nincs más választásunk.

Gyulai Ferenc – Csodálatos csatornavilág 70. oldal
Egy csatornát össze sem lehet hasonlítani egy intenzíven telepített tóval, hiszen nem ömlik a kifizetett napijegyért cserébe a hal. Itt a békesség, a nyugalom, a természet szépsége és a meglepetéshalak okoznak örömöt. 

Szabó Rebeka – Több, mint hobbi 72. oldal
Minden horgászattal töltött nap energiával tölt fel. A természet szépsége, az apró pillanatok sokasága összeadódik, és ezek egyvelege adja mindazt, ami boldoggá tesz a vízparton és amiért annyira szeretek horgászni.

Dovit Team – A kora tavaszi kanálisok varázsa 80. oldal
A horgászok körében egyre népszerűbbek az öntözőcsatornák. Ez nem meglepő, mivel környezetük és halállományuk sokszínűsége miatt vadvíznek tekinthetők, számtalan kalandot és meglepetést tartogatnak az elszánt sporttársak számára, de kihívásokban is bővelkednek.

Monos Tibor – Kedvencek nyomában 84. oldal
Egy borús, szeles napon legyezni indultunk a feleségemmel. Persze lett volna otthon tennivaló, de nem akartuk elszalasztani a lehetőséget. A következő napokra esőt jósoltak, így lehet, hogy hosszabb időre is el kellett volna felejteni a horgászatot. Még tiszta volt a patak és ideális a vízállás is.

Már az újságárusoknál a Magyar Horgász júniusi száma!

Magyar Horgász

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.