Megjelent a Magyar Horgász 2024. júniusi száma

Megjelent a Magyar Horgász 2024. júniusi száma

Örömmel adunk hírt a HALDORÁDÓ horgászportál látogatóinak a Magyar Horgász legújabb számáról. Már az újságárusoknál a Magyar Horgász júniusi száma!

Ízelítő a tartalomból:

Top Mix – Teszthorgászat Stradivari Spin botokkal 16. oldal
Váratlanul, de megtiszteltetésként ért a felkérés, hogy használjam, majd írjak értékelő anyagot a Top Mix Stradivari Spin család három gyermekéről. Bár nem mutattam, de örültem a feladatnak, több okból is. Használat nélkül, hírből is tudtam, hogy felső kategóriás pergető botok kerülnek a kezembe, így kíváncsi voltam, mennyire szolgál rá sokat mondó nevére a legutóbb fejlesztett „hangszer”. Miként muzsikál majd, ha megpróbálom vele elhúzni a halak nótáját?

Lábas Norbert – Egy víz, kétféle nap 20. oldal
Hosszú ideig azt hittem, nem lesz olyan víz, ami a kedvencemmé válhat és bármikor szívesen, újra és újra visszajárok oda horgászni. Aztán pár éve ez megváltozott és egy bányató mégis rabul ejtett.

Szarvas Zoltán – Dunai harcsázás tilalom után 24. oldal
Sokszor hangoztatom, hogy minden horgászévad más és más a nagy természetes vizeinken, különösen a Dunán. Minél többet tapasztalunk, annál inkább rájövünk, hogy mennyire törékeny az a tudás, amit egy-egy szokatlan körülmény teljesen felülírhat.

Energo Team – Adventer & Fishing 32. oldal
Ne hagyja, hogy a tavaszi időjárás elvegye a komfortérzetét!
Az időjárás nem a horgászok ellensége. Épp ellenkezőleg. Nincs olyan, hogy rossz időjárás, csak rosszul öltözött horgász.
A tavasz változékony időjárást hozhat, ami megnehezítheti a horgászatot. Az Adventer & Fishing tartós, funkcionális ruházati kollekciójával biztos lehet abban, hogy sem az eső, sem a hideg nem fogja meglepetésként érni. A legkelendőbb termékeink, az impregnált nadrágok két színben kaphatók. Hőszigetelt mellényünkkel, softshell vagy szélálló dzsekinkkel együtt az időjárás változásai nem fogják megállítani.

Sztahovits Péter – Eszi? Nem eszi? 38. oldal
Gondoltam egy merészet, és ezúttal egy olyan témát fogok feszegetni, amivel meglehet, kicsit darázsfészekbe nyúlok. Történetesen a ragadozók, főként a süllők inaktivitásáról és megfoghatóságuk módjáról osztok meg néhány személyes tapasztalatot.

Dovit Team – Kárászra hangolva 68. oldal
Ha valaki method horgászatra adja a fejét, majdnem biztos, hogy a pontyokat veszi üldözőbe. Az intenzíven telepített tavakban előbb-utóbb megjelenik az ezüstkárász is, amelynek elszaporodása a keszegállományt sújtja leginkább. Bár ez az invazív hal komoly veszélyt jelenthet a tavak ökoszisztémájára nézve, horgászata élvezetes és rendkívül szórakoztató.

Bokor Károly – Tilalom után balinokkal 72. oldal
A május elseje munkaszüneti nap, de számomra azért is ünnep, mert újra a fenekeszegek és a tüskéshátúak nyomába eredhetek. A minap még süllőre és balinra is tartott a fajlagos tilalom, ám végre egy „igazi” folyóvízi pergetésre készülődhettem.

Szabó Bence – Feederezés az alapoktól 76. oldal
Számomra a legszebb és legkedvesebb módszer a feeder technika, annak is a klasszikusnak tekinthető, hosszú előkés irányzata. Bár nem ebben vagyok a legeredményesebb, hiszen a method szakágban egyéni és csapatszinten is magyar bajnokságot nyertem, horgászhattam már feeder, illetve klubcsapat feeder világbajnokságon is egy-egy alkalommal, sőt, előbbiről aranyéremmel térhettem haza.

Varga Vilmos – Cápák között 80. oldal
A cápafélék a porcos halak osztályához tartoznak. A bolygó összes sós vízében megtalálhatók, néhány fajuk édesvízi, de van olyan is, amelyik mindkettőben előfordulhat (bikacápa).

Már az újságárusoknál a Magyar Horgász júniusi száma!

Magyar Horgász

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.