Pontyfogás 40 kiló felett!

Pontyfogás 40 kiló felett!

Minden idők legnagyobb pontyfogásáról kaptunk gyorshírt, melyet Rob Hales-nek sikerült elbirtokolnia. A fogás helyszíne a Franciaországban található Rainbow Lake (Szivárvány-tó). Itt sikerült horogra csalni egy 40 kilogramm fölötti pontyot! A részletekről és a nem hétköznapi fogásról készült felvételeket ebben a cikkben láthatjátok.

A pontos tömege: 90,04 font, azaz 40,80 kg

Biztosan mindenki kíváncsi, hogy milyen csalival bírta kapásra Rob élete fogását! Mint mindig, most sem maradt ez titokban. A horgászat alatt a már rengeteget bizonyított SBS M1-es termékcsalád két tagját használta a következő módon:

Egy szem M1-es pop-up lebegő csalit helyezett egy 4 kg-os M1-es „bojli ágy” etetésre, mely mellett még megtalálható volt a kendermag és csemegekukorica.

A végszerelék 35 librás Kryston Quicksilver horogelőkéből és 2-es méretű Gamakatsu G-Point horogból állt.

Így is látszódik, hogy milyen óriási tükörponty

Amikor bekerült a szákba a hal, még mindig nem gondolta, hogy ennyire hatalmas pontyot fogott. Csak a hiteles mérlegelésnél derült ki, hogy 40 kg fölötti! A pontos tömege 90,04 font, azaz 40,80 kg!

Mivel ez egy történelmi pillanat az SBS cég életében, ennek örömére augusztusban minden SBS M1-es terméket 20% kedvezménnyel kínálunk, hogy neked is lehetőséged nyíljon arra, hogy megtörd ezt a rekordot! Sok sikert kívánunk a rekordkísérlethez!

(X)
Kovács Zoltán - SBS Tactical Baits
www.sbsbojli.hu

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.