Cormoran teszthorgászokat keresünk!

Cormoran teszthorgászokat keresünk!

Ebben az évben sem váratott magára sokat a legnépszerűbb akciónk, aminek keretében horgászfelszereléseket lehet kipróbálni, azok tesztelésére lehet jelentkezni. Az első ilyen akcióban a Cormoran értékes botjai és orsói várnak gazdára. Ha szeretnél egy minőségi horgászfelszerelést tesztelni, JELENTKEZZ!!!

Komplett felszerelés

A teszthorgász pályázatok történetében újdonság, hogy nem csupán egy bot vagy orsó várja a horgászokat, hanem e pályázat párban hirdeti meg őket. Tehát 4 különböző módszerhez 4 horgászbot és természetesen a hozzájuk illő 4 darab orsó vár a legjobb 4 pályázat beküldőjére. Emellett a felszereléshez illő főzsinórt, sőt még az etetőanyag és csalicsomagot is biztosítjuk!

Négy értékes Cormoran bot és orsó vár a sikeres pályázókra, hogy kipróbálják, leírják élményeiket, cserében megtarthassák a kiválasztott felszereléseket!

Mit adunk ennek a négy embernek?

A beérkező pályázatok közül kiválasztunk négy horgászt, akik megkapják azt a komplett Cormoran horgászfelszerelést, amelyre pályáztak. Ha már kipróbálják, meg is tarthatják ezeket véglegesen!

Lássuk akkor a legfontosabbat, a listát, hogy mire is lehet jelentkezni!

A finomszerelékes horgászat megszállottjai két módszerhez találnak megpályázható horgászfelszereléseket. Az egyik a match-, míg a másik a feederbotos technika.

A matchbotos horgászat szerelmesei a Cormoran Speciland Match 3,90 m hosszú, 5-20 g dobósúlyú változatára, hozzá a CORCAST 8PiF Super Jet Match 3000 orsóra pályázhatnak

Matchbotos módszer kategóriában a következő tesztfelszerelésre lehet pályázni:

1 db Cormoran Speciland Matchbot 3,90 m, 5-20 g bot
1 db Cormoran Corcast 8PiF Super Jet Match 3000 orsó
1 db Cormoran sapka
1 db Team Daiwa póló
1 db Haldorádó Pellet Line 0,18 mm / 350 m főzsinór
1 db 5000 Ft értékű Haldorádó termékcsomag (amelyet a horgász választ ki)

A szett összértéke 39.990 Ft

A feederes pecások a Cormoran Speciland Feeder 3,60 m hosszú, 50-150 g dobósúlyú változatára, hozzá BLACK MASTER Feeder 6PiF 5000 orsóra pályázhatnak

Feederbotos módszer kategóriában a következő tesztfelszerelésre lehet pályázni:

1 db Cormoran Speciland Feeder 3,60 m hosszú, 50-150 g bot
1 db Cormoran Black Master Feeder 6PiF 5000
1 db Cormoran sapka
1 db Team Daiwa póló
1 db Haldorádó Pellet Line 0,22 mm / 350 m főzsinór
1 db 5000 Ft értékű Haldorádó termékcsomag (amelyet a horgász választ ki)

A szett összértéke 39.990 Ft

A bojlis horgászok egy Cormoran PRO CARP AKX 3,60 m hosszú, 3 lbs tesztgörbéjű bojlis bot 4-es változatára, hozzá egy AKX 6PiF 5000-es orsóra pályázhatnak

Bojlis módszer kategóriában a következő tesztfelszerelésre lehet pályázni:

1 db Cormoran PRO CARP AKX 3,60 m, 3,00 Lbs 4 bot
1 db Cormoran AKX 6PiF 5000 orsó
1 db Cormoran sapka
1 db Team Daiwa póló
1 db Haldorádó Strong Line 0,30 mm / 350 m főzsinór
1 db 5000 Ft értékű Haldorádó termékcsomag (amelyet a horgász választ ki)

A szett összértéke 39.990 Ft

A pergető horgászok egy Cormoran Thunderstick 2,40 m hosszú, 10-40 g dobósúlyú botot, illetve egy Black Master 8PiF 3000 orsót tehetnek próbára

Pergető módszer kategóriában a következő tesztfelszerelésre lehet pályázni:

1 db Cormoran Thunderstick 2,4 m, 10-40 g bot
1 db Cormoran Blakc Master 8PiF 3000 orsó
1 db Cormoran műcsali csomag 5000 Ft értékben
1 db Cormoran sapka
1 db Team Daiwa póló
1 db Haldorádó Strong Line 0,20 mm / 350 m főzsinór

A szett összértéke 34.990 Ft

Mit várunk el a teszthorgászoktól?

Cserébe azt várjuk, hogy kiválasztott teszthorgászaink a horgászat közben szerzett tapasztalatokat, élményeiket gyűjtsék össze és fejenként egy látványos fotókkal is illusztrált élménybeszámoló írást készítsenek a termékekről, az azokkal végzett horgászatukról.

A jelentkezés feltételei

A Cormoran teszthorgászokat keresünk pályázatra jelentkezni egy komplett bemutatkozó írás elküldésével lehet, azaz egy képekkel illusztrált élménybeszámolót várunk. Ennek formátuma letölthető innen: Haldorádó cikkminta, továbbá küldd vissza kitöltve a jelentkezési lapot is.

Fontos megjegyezni, hogy ha bojlis felszerelésre pályázol, akkor ne egy matchbotos írást küldj! Valószínűleg sokan fognak élni ezzel a lehetőséggel és elküldik bemutatkozó írásukat, azonban „csak” 4 horgász lesz, aki végül megkaphatja a komplett, nagy értékű felszereléseket, majd a tesztelés, és újabb írás elkészítésének lehetőségét. Biztosra vesszük, hogy négynél lényegesen több megjelenésre alkalmas bemutatkozó írást kapunk. Ezeket sem hagyjuk veszni, még akkor sem, ha nem ők lesznek a nyertesek! Ha bemutatkozó írásod megjelenésre alkalmas, leközöljük azt a Haldorádó Horgászportálon. Minden ilyen írás szerzőjét egy 5000 Ft értékű Haldorádó ajándékcsomaggal díjazzuk.

A látványos, szép fotó már fél siker a pályázat során

A bemutatkozó íráshoz (és a későbbi pályázathoz) külön jpg fájlként csatolni kell minimum 6-10 db horgászképet, ami a pályázót horgászat közben, annak fogásait, a kiválasztott horgászvizet ábrázolja. A képek maximális mérete:1024 x 768 pixel. Figyelem! Csak saját készítésű fotókat lehet beküldeni! Internetről letöltött fényképekkel pályázni TILOS!

A fogalmazókészség is döntő a kiválasztásnál, ezért számít, hogy a bemutatkozó írás milyen stílusú

A bemutatkozó írást és a kitöltött pályázati adatlapot, valamint a fényképeket a palyazat@haldorado.hu email címre várjuk!

Fontos megemlíteni, hogy itt szó nincs sorsolásról! A tesztelők kiválasztása a beérkezett bemutatkozó írások formai és tartalmi értékelése alapján történik. A pályázatra való jelentkezés alsó korhatára a 16. betöltött életév, felső korhatár nincs.

A Haldorádó Team a Daiwa-Cormoran Magyarországi Képviseletével egyeztetve az alkalmasnak vélt horgászokat e-mailben értesíti a pályázatuk sikerességéről.

Termetes halakon szeretnénk teszteltetni a felszereléseket

Néhány szó a határidőkről…

  • A jelentkezés határideje: 2011. május 5.
  • Döntési értesítés, illetve az felszerelések átadása 2011. május 12-ig megtörténik.
  • A felszerelések átadása személyesen Haldorádó Centrumban (Kiskunhalason) fog megtörténni, előre egyeztetett időpontokban.
  • A tesztírások leadásának határideje: 2011. június 10.

Újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni… és ez még csak a kezdet!!!

(X)
Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.