Térkép betöltése…
Tószegi Csónakázó-tó
Kezelő Tószegi Tiszavirág Horgász EgyesületBedekovics László elnök5091 Tószeg, Attila u. 106.0630/998 4447www.tiszaviraghe.hu
Nagysága 2,8 ha
Általános információ a vízről A tó átlagos vízmélysége 1,5 méter, a partszakasz helyenként náddal szegélyezett. A tó teljes partszakasza szabadon horgászható.
Megközelítés A Csónakázó-tó, Szolnoktól 14km-re, a 4. út/E60-as Tiszakécske felé vezető úton közelíthető meg. A település közepén található Tószegen az Attila út - Rákóczi út csatlakozásánál.
Parkolási lehetőség Van.
Halállomány Ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, busa.
Telepítések Havi rendszerességgel (átlagosan 3q).
Fajlagos tilalom Nincs.
Napijegy árak Felnőtt Napi Jegy:Ár: 2500 FtElvihet: 2db nemeshalat és 3kg egyéb halatHorgászni: 2 db bottal és azon 2-2 horoggal lehetGyermek Napi Jegy:Ár: 1000 FtElvihet: 1db nemeshalat és 3kg egyéb halatHorgászni: 1 db bottal és azon 1 horoggal lehetSporthorgász Napijegy:Ár: 1500FtHorgászni: 2 db bottal és azon 2-2 horoggal lehetHalat nem vihet el
Éjszakai horgászat Éjszakai Betétlap:Ár: 5000Ft (Csak érvényes éves engedély mellé váltható)Érvényes 05.01. - 09.30. között minden héten péntekről szombatra, illetve szombatról vasárnapra virradó éjszakára.Az éjszaka fogott nemeshal kifogása beleszámít az éves darabszámba, tehát plusz darabszámot nem biztosít a kiegészítő jegy.
Napijegy váltási helyek HorgászCentrum, 5091 Tószeg, Attila u. 106.
Helyi kiemelt horgászati szabályok A Csónakázó Tavon fajlagos tilalom nincs, az Országos Horgászrendben érvényes méretkorlátozások vannak érvényben az alábbi kiegészítéssel: 5 kg feletti ponty nem elvihető. Az 5 kg feletti ponty kifogásáról minden esetben értesíteni kell a halőrt, vagy az egyesület elnökségét és a halat vissza kell dobni a tóba. A visszadobás után a horgász az éves 24db-os kvótáján felül további 2 db nemeshal kifogására kap jogot, amit a visszadobás alkalmával jelen lévő halőr/egyesületi vezető rögzít a horgász engedélyében. A horgászatot kizárólag érvényes napijegy, illetve éves horgászjegy megléte esetén lehet megkezdeni. Napijegyet az egyesület székhelyén (5091 Tószeg Attila út 106-HorgászCentrum Horgászbolt) lehet váltani. Horgászni napkeltétől napnyugtáig lehet. A méreten aluli, illetve a megtartani nem kívánt halat, a kifogást követően haladéktalanul, kíméletesen vissza kell helyezni a tóba.
Bojlis horgászat Nem lehetséges.
Etetési korlátozások Csúzlival, etetőkosárral.
Csónak használat Nem lehetséges.
Lékhorgászat Amennyiben az időjárás lehetővé teszi van lékhorgászatra lehetőség.
Pergetés Engedélyezett.
Sátorozási lehetőség Van.
Szállás Nincs.