Tószegi Csónakázó-tó


Térkép betöltése…
Tószegi Csónakázó-tó
Kezelő Tószegi Tiszavirág Horgász EgyesületBedekovics László elnök5091 Tószeg, Attila u. 106.0630/998 4447www.tiszaviraghe.hu
Nagysága 2,8 ha
Általános információ a vízről A tó átlagos vízmélysége 1,5 méter, a partszakasz helyenként náddal szegélyezett. A tó teljes partszakasza szabadon horgászható.
Megközelítés A Csónakázó-tó, Szolnoktól 14km-re, a 4. út/E60-as Tiszakécske felé vezető úton közelíthető meg. A település közepén található Tószegen az Attila út - Rákóczi út csatlakozásánál.
Parkolási lehetőség Van.
Halállomány Ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, busa.
Telepítések Havi rendszerességgel (átlagosan 3q).
Fajlagos tilalom Nincs.
Napijegy árak Felnőtt Napi Jegy:Ár: 2500 FtElvihet: 2db nemeshalat és 3kg egyéb halatHorgászni: 2 db bottal és azon 2-2 horoggal lehetGyermek Napi Jegy:Ár: 1000 FtElvihet: 1db nemeshalat és 3kg egyéb halatHorgászni: 1 db bottal és azon 1 horoggal lehetSporthorgász Napijegy:Ár: 1500FtHorgászni: 2 db bottal és azon 2-2 horoggal lehetHalat nem vihet el
Éjszakai horgászat Éjszakai Betétlap:Ár: 5000Ft (Csak érvényes éves engedély mellé váltható)Érvényes 05.01. - 09.30. között minden héten péntekről szombatra, illetve szombatról vasárnapra virradó éjszakára.Az éjszaka fogott nemeshal kifogása beleszámít az éves darabszámba, tehát plusz darabszámot nem biztosít a kiegészítő jegy.
Napijegy váltási helyek HorgászCentrum, 5091 Tószeg, Attila u. 106.
Helyi kiemelt horgászati szabályok A Csónakázó Tavon fajlagos tilalom nincs, az Országos Horgászrendben érvényes méretkorlátozások vannak érvényben az alábbi kiegészítéssel: 5 kg feletti ponty nem elvihető. Az 5 kg feletti ponty kifogásáról minden esetben értesíteni kell a halőrt, vagy az egyesület elnökségét és a halat vissza kell dobni a tóba. A visszadobás után a horgász az éves 24db-os kvótáján felül további 2 db nemeshal kifogására kap jogot, amit a visszadobás alkalmával jelen lévő halőr/egyesületi vezető rögzít a horgász engedélyében. A horgászatot kizárólag érvényes napijegy, illetve éves horgászjegy megléte esetén lehet megkezdeni. Napijegyet az egyesület székhelyén (5091 Tószeg Attila út 106-HorgászCentrum Horgászbolt) lehet váltani. Horgászni napkeltétől napnyugtáig lehet. A méreten aluli, illetve a megtartani nem kívánt halat, a kifogást követően haladéktalanul, kíméletesen vissza kell helyezni a tóba.
Bojlis horgászat Nem lehetséges.
Etetési korlátozások Csúzlival, etetőkosárral.
Csónak használat Nem lehetséges.
Lékhorgászat Amennyiben az időjárás lehetővé teszi van lékhorgászatra lehetőség.
Pergetés Engedélyezett.
Sátorozási lehetőség Van.
Szállás Nincs.
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: