Alias : szahoten
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1983-03-17
Lakhely : Pécs
Kedvenc horgászmódszerei : Feederezés, match, pergetés
Kedvenc vízterületei : Vasasi horgásztó, Olaszi horgásztó, Nőtincsi horgásztó, Ipoly folyó
Legnagyobb halai : ponty 9,8 kg, 10,10 kg, csuka 11,48 kg, kárász 1,20 kg, dévérkeszeg 1,5 kg
Mióta horgászik : 1996 óta

Szerző írásai

Járt utat járatlanért… - Egy versenyző naplója

Szabó Balázs 2013-03-16 07:00:00
Azt mondják nálam okosabbak és tapasztaltabbak, hogy a finomszerelékes horgászokat egy vékony hajszál választja el a pergetéstől. Nem hittem ebben a dologban, amíg igazából bele nem kóstoltam a pergető horgászatba. Az elmúlt egy-másfél évben szinte csak a ragadozó halak keresésén és felbosszantásán tevékenykedtem. Persze azért nem hanyagoltam el a feeder- és matchbotos horgászatot sem, de valahogyan nagyobb hangsúlyt fektettem a pergető módszerbe.

II. Egyéni Parti Pergető Kupa Lajosmizse

Szabó Balázs 2012-11-17 07:00:00
Egy olyan horgászmódszerbe szeretnék betekintést nyújtani, amit mindenki ismer. Az ehhez való csalik közül szinte az összes horgász ládájában van 1-2 darab, maga a módszer mégsem olyan kedvelt, mint a pontyhorgászat. A pergetésről van szó. Ráadásul én most egy pergető versenyen szerzett tapasztalatomat, élményemet szeretném megosztani mindenkivel.

Meglepetések éjszakája

Szabó Balázs 2012-08-14 07:00:00
Végre beköszöntött az éjszakai horgászati szezon! Ez nekem azt jelenti, hogy még jobban kiteljesedik a horgásztó környéki vadon, a természet hangjait maximálisan lehet élvezni. Vagyis olyan csönd vesz körül a tó partján, ami egyszerűen leírhatatlan. Minden apró neszre, zajra felkapja az ember a fejét. És hajnalban a madarak éneke, az valami gyönyörű! Olyan erővel énekelnek mellettem a fákon, hogy szinte a saját gondolataimat sem hallom. Ezek és persze a horgászat szeretete inspirált, hogy egy éjszakai horgászat tapasztalatait, élményeit leírjam.

Novemberi örömpeca

Szabó Balázs 2010-12-09 07:00:00
November 14-ét mutatott a naptár. Az idő gyönyörű volt és horgászatra csábított. Erre a csábításra nem lehet nemet mondani. Mivel utazási feltételeim sajnos szűkre szabottak voltak, és egy horgász ismerősöm sem tervezte, hogy ebben a gyönyörű időben horgásszon (amit utólag bánhatott is), ezért a közelbe mentem. Pécstől alig 5 km-re fekvő magán horgásztóra esett a választásom, amelyik az egyik kedvenc tavam, s legszebb kifogott békés halaim otthona.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.