Alias : szelina72
Név : Simon Szelina Erika
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1972-02-19
Lakhely : Szentendre
Kedvenc horgászmódszerei : bojlizás, feederezés, hagyományos fenekezős horgászmódszerek
Kedvenc vízterületei : Házirét, Palotás, Szálka
Legnagyobb halai : tőponty 13,4 kg, tükörponty 12,9 kg, amur 12 kg
Mióta horgászik : 2002 óta

Szerző írásai

Három generáció egy vidám napja

Simon Szelina Erika 2009-08-19 07:00:00
A gyerekek nagyon várták, hogy az idén is eltölthessenek néhány napot a Nagyszülőknél a vakáció ideje alatt. Mami és Papi vadászok. Kislányként engem is kivittek magukkal esténként a lesre és meséltek. Tőlük tanultam meg az időjárásra vonatkozó alapigazságokat, a vad és a madarak szokásait, valamint a természet szeretetét. Mindig nyugodt szívvel hagyjuk náluk csemetéinket, hogy nekik is átadhassák azóta is gyarapodó ismereteiket. Horgászni viszont nem járnak. Megígértük ezért nekik, hogy amikor a gyerekekért jövünk, kirándulunk egyet a közeli horgászvíz partjára. Lássuk, hogy telt az a vidám nap, hogyan horgásztak a vadászok!

A kihívások hava

Simon Szelina Erika 2009-05-23 07:00:00
Szeszélyes április… Hallottuk már gyerekként is sokszor. Számunkra az időjárás változékonyságán túl valóban olyan sűrű, programokkal tarkított volt a tavasz második hava, hogy alig vártuk, megpihenhessünk egy kicsit. A gyerekek lázasan készülődtek egy - már rég előkészített - kétnapos táncversenyre, mi pedig ugyanazon időpontban egy pihentető, szép fogásokat hozó horgászatra. A gyerekek nélkül horgászni? Ez a felállás teljesen új volt számunkra. De nem láncolhatjuk csemetéinket magunk és a horgászbotok mellé. Engednünk kell, hogy más területen is kipróbálhassák magukat. Lássuk, ki hogy állt helyt saját színpadán!

Végre itt a tavasz!

Simon Szelina Erika 2009-04-07 07:00:00
A hosszas, fagyos napoknak köszönhetően az idei szezon kezdete jócskán kitolódott az elmúlt évhez képest… De mostanra elérkezett végre a várva várt tavasz! Örömünket még teljesebbé teszi a tudat, hogy ezekben a napokban vagyunk időben legtávolabb a következő tél didergető, szeles, fagyos, havas kiszolgáltatottságától. Bátran zárhatjuk magunk mögött hagyva otthonunk ajtaját és indulhatunk feltölteni lelkünk horgászkalandokra éhes, lemerült akkumulátorait.

Horgászik a család - Együtt a vízparton 2.rész

Simon Szelina Erika 2009-03-11 07:00:00
A nyári pecatúrák alapcsomagja a tavaszihoz képest csak tartalmában különbözik. Mennyiségében tökéletesen azonos vele. A legapróbb rés is kihasználásra kerül az autóban, a megfelelő mennyiségű szúnyogriasztó, naptej, különböző hatású tabletták és kötszer által. (Természetesen a halak részére is kéznél a sebfertőtlenítő!) Elmúlt évi első kiruccanásunk Palotásra vezetett, egy hétig élvezhettük a zavartalan nyugalmat…

Horgászik a család - Együtt a vízparton 1.rész

Simon Szelina Erika 2009-03-04 07:00:00
Kedves Horgászbarátaink! Szeretnénk bemutatkozni Nektek, elmesélni és megmutatni az elmúlt horgászszezon legemlékezetesebb fogásait, történeteit. Sokan ismertek már bennünket, hiszen szabadidőnk szinte egészét vízparton töltjük. Négyen vagyunk: Rubina, Xavér, Sanya és Szelina. Mindig történik velünk valami, amit szívesen megosztunk Veletek. A saját példánk, talán majd másoknak is ad olyan tippeket, tanácsokat, amely során nem csak apuka, hanem a család többi tagja is nagy örömmel megy majd horgászni. Mert ugye legtöbb családban a vita egyik lehetséges forrása, hogy „már megint horgászni fogsz…?!”. Ismerős ugye? Próbáljátok meg bevonni a család többi tagját is ebbe a nagyszerű sportba és garantáltan boldogan éltek, amíg meg nem haltok…:)
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.