Alias : swayzee
Név : Soós Csaba
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1985-02-26
Lakhely : Cegléd
Kedvenc horgászmódszerei : feeder, pergetés
Kedvenc vízterületei : Balaton, Ráckevei Duna, Préri tó, Szászpa tó
Legnagyobb halai : ponty 14.6 kg, 7.8kg , süllő 2.5 kg, dévérkeszeg 1kg
Mióta horgászik : 1991 óta

Szerző írásai

Dunai kalandok

Soós Csaba 2016-08-13 06:00:00
Sokan félnek a folyóvízi horgászattól. A változó vízszint, a helyválasztás, a siker esetleges elmaradása sok embert eltántorít attól, hogy egy élő vadvízen tegye próbára szerencséjét. Eleinte én is féltem egy kicsit, de vonzott az ismeretlen, az új. Sokkal többre tudom értékelni a megszokott felállástól eltérő esetekben elért sikereket, hiszen ezekben érezheti az ember, hogy „igen, ezt én csináltam!”, így felejthetetlen élményekkel lehet gazdagabb. Például ki ne emlékezne vissza évek múltán is a legelső márna fárasztására, mikor újra és újra tör lefelé, a fenék irányába?

A fűzött csalik esete

Soós Csaba 2015-07-19 06:00:00
Június közepén, egy keddi napra esett a választás a frissen kézhez vett Haldorádó termékek tesztelésére. Régóta vártam, hogy próbára tehessem őket, hiszen sok jót hallottam és olvastam róluk. Kinéztük a helyszínt is, az időjárás is jónak ígérkezett. Aztán nem így lett: reggelre hűvös, esős idő fogadott minket. Hogy miként folytatódott a napunk? Csak egy kattintás, és kiderül.

Balatoni botteszt - Nevis Cayman Feeder 390H

Soós Csaba 2014-05-11 07:00:00
Nagyon nagy örömet okozott a Nevis botpályázaton elért eredményem, izgatottan vártam, hogy kézbe vehessem a botot és szolgálatba állíthassam. Már tavasz óta be volt írva a naptárba szeptember első hétvégéjére egy túra a magyar tengerhez, lássuk hát, hogyan is sikerült!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.