Alias : doki
Név : dr.Varga István
E-mail : [e-mail]

Szerző írásai

A bojli rövid története

dr.Varga István 2007-01-09 08:00:00
Mikor 1994-ben szinte gyermeki izgalommal vártam az első, akkor legendás Mosella epres bojlis csomagomat Rózsahegyi Józsiéktól, esküszöm, nem gondoltam, hogy egy csali, egy módszer, egy halfaj tisztelete, szeretete ennyire meghatározó lesz nemcsak a saját, hanem több ezer horgásztársam életében is.

Évbúcsúztató bojlis túra Merenyén

dr.Varga István 2006-12-27 08:00:00
Nem panaszkodhattak idén a horgászok, igazán szép és hosszú volt az ősz. A szokatlanul meleg december közepéig kitartott. A rendkívül enyhe időjárásnak köszönhetően nem hétköznapi fogások estek meg Merenyén. A hatalmas pontyok fogásáról tudósító hírek kellően felcsigáztak bennünket, alig vártuk, hogy a szükséges, de gyors előkészületek után mi is ellátogathassuk oda, hiszen a botok, orsók várhatnak még téli pihenőjükre! A vízen horgászók eredményeinek ismeretében nagy reményekkel vágtunk bele az év utolsó bojlizásába.

Merenye, te drága!

dr.Varga István 2005-06-24 08:00:00
Óriási készülődés illetve várakozás előzte meg a májusi merenyei túránkat. Korábbi, másik vízre szervezett túránk nem túl szerencsésen zárult. Ugyanakkor az Interneten illetve telefonon folyamatosan jöttek a szebbnél-szebb merenyei fogásokról szóló hírek…

Háromfai kirándulás

dr.Varga István 0000-00-00 00:00:00
A hosszú, alapos előkészületek után, alig vártuk, hogy immár hagyományosan Pálinkó Karcsi és felesége Erzsi vendégszeretetét élvezve, elkezdjük első idei túránkat a "Zöld Pokolban". A keddi kora délutáni megérkezés után, egy rövid beszélgetést, pihenést követően, elkezdtük építeni a táborunkat, mely öt napig volt a lakhelyünk.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2022 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.