Alias : crazyshop
Név : Bodnár Zsolt
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1985-11-01
Lakhely : Pócsmegyer
Kedvenc horgászmódszerei : feederbotos horgászat, bojlizás, pergetés
Kedvenc vízterületei : Törökbálinti Horgászpark, Moby Dick horgásztó, Duna, Pilismaróti-öböl
Legnagyobb halai : tőponty 21.6 kg, tükörponty 18 kg, amur 12.5 kg, dévérkeszeg 2.15 kg
Mióta horgászik : 1993 óta

Szerző írásai

A kitartó munka busás jutalma

Bodnár Zsolt 2022-07-17 06:00:00
A magyar horgászok döntő többsége (akárcsak én) köztudottan elsősorban a pontyokat veszi üldözőbe, ha éppen kedvenc hobbijának hódol. Úgy döntöttem, hogy némileg kiszakadok ebből a világból és más, számomra addig teljesen ismeretlen halfajra is céltudatosan fogok horgászni...!

A horgászok Szent Grálja, avagy a mindig eredményes etetőanyag és csali legendája

Bodnár Zsolt 2022-07-03 06:00:00
Mi, horgászok, amióta világ a világ, mindig is azon voltunk és leszünk, hogy egyszer megleljük azt a bizonyos anyagot, amivel bárhol és bármikor képesek vagyunk pikkelyes barátainkat táplálkozásra ösztönözni és számolatlanul fogni őket. A „csodaszer” azonban sajnos még napjainkban sem készült el, de talán olykor nem is ebben rejlik a titok nyitja.

Háborítatlan halak nyomában

Bodnár Zsolt 2022-04-30 06:00:00
Egy új vízterület felfedezése mindig nagy izgalmat és kíváncsiságot jelent számomra, legfőképpen akkor, ha a kiszemelt tó szinte „horgász szűznek” tekinthető. Egyik horgászatom alkalmával épp egy ilyen vízen tettem próbára tudásomat és csalogatóanyagaimat.

Hideg vízi vándor methodozás

Bodnár Zsolt 2022-03-30 06:00:00
A téli hónapok beálltával – vagy miután az enyhébb idő kiszabadítja a jég fogságába esett tavainkat – nincs könnyű helyzetben az, aki dacolva a hideggel és faggyal pontyhorgászatra adja a fejét. Akinek nem lenne elég, hogy az időjárás ellene dolgozik, annak még a dermedt halak eszén is túl kell járnia. Egy jól megválasztott horgászati módozattal azonban még ilyenkor is igen eredményesek lehetünk!

Egy őszi Villantós pontyozás története

Bodnár Zsolt 2022-01-10 06:00:00
Az igazat megvallva a cím elsőre talán kattintás vadászatnak tűnhet, mégsem az! Az ősz egy kifejezetten ragadozó halas szezon, azonban nem céltudatosan pontyra szokás ezt művelni, pláne nem villantó csalikkal. Én sem tettem így, ugyanis egy kellemesnek ígérkező október végi napon a Villantó Horgásztó halait vettem ezúttal üldözőbe, nem kevés sikerrel.

KiMAXolt rapid randik a halakkal

Bodnár Zsolt 2021-12-13 06:00:00
Úgy gondolom, hogy a legtöbb horgász számára a hétvége az, amit leginkább vár, hogy végre kedvenc hobbijának hódolhasson. Pedig alkalmanként igen szép élményekkel gazdagíthatnánk magunkat hétköznapokon is, egy fárasztó munkanap után, levezetés gyanánt.

Pontyos próbálkozások az őszi Dunán

Bodnár Zsolt 2021-11-30 06:00:00
Bátran állíthatom, hogy az év döntő részében másokhoz hasonlóan előtérbe helyezem az intenzíven telepített vizek horgászatát. Ezeken a tavakon is számtalan kellemes élmény várhat ránk, azonban egy idő után, a tucatszám megfogott pontyot követően már hiányzik az a dolog, ami szerintem az egész lényege. Ez pedig nem más, mint a KIHÍVÁS! Az őszi időszak beköszöntével úgy döntöttem, hogy új feladványok elé állítom magam és az Öreg Hölgyet, azaz a Dunát veszem célkeresztbe, ahol magamhoz hűen szintén a pontyokat szerettem volna elsősorban üldözőbe venni.

Bányatavi „Yo-Yo feederezés”

Bodnár Zsolt 2021-10-21 06:00:00
A bányatavi horgászatoknak mindig megvan a maguk varázsa, sok esetben sikerességünk a megfelelő helyzetfelismerésünkön múlik. Ezeken az átlagosnál olykor lényegesen mélyebb tavakon az eredményes halfogás nem mindig a csalogatóanyagon vagy éppen csali-felkínálási módon múlik, sokkal inkább annak a vízmélységnek a megtalálásán, ahol a halak éppen tartózkodnak.

Halak, hamburger és egy különleges völgy varázsa

Bodnár Zsolt 2021-08-25 06:00:00
A címben szereplő elemek már önmagukban nézve is igen hívogatónak tűnhetnek, azonban amikor ezek csoportosulva egy egységet alkotnak, akkor érezhetjük úgy magunkat, mintha a horgászok Mekkájába cseppentünk volna.

Éles bevetésen a Haldorádó DART Method Feeder kosár

Bodnár Zsolt 2020-07-08 06:00:00
Az eredményes horgászat számtalan dologgal van összefüggésben, így a siker függhet az etetőanyagtól, csalitól, jól megválasztott távolságtól, de sok esetben szimplán csak a folyamatosan egy pontba juttatott eledelen, azaz a pontosságon múlik.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.