Alias : vkedvessy
Név : Kedvessy Viktor Gábor
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1989-04-17
Lakhely : Makó
Kedvenc horgászmódszerei : Feederezés, Pickerezés, Matchbotos horgászat
Kedvenc vízterületei : Makó Téglagyári-tó, Csanádpalota Zápor-tó, Maros-folyó
Legnagyobb halai : ponty 5 kg, 5,2 kg, 7,6 kg, Amur 3,2 kg, 5 kg,
Mióta horgászik : 1996 óta

Szerző írásai

Pontyok rövid pórázon

Kedvessy Viktor 2016-05-12 06:00:00
Horgászatomat egy kis magántavon ejtettem meg úszós és feederbottal. A két eltérő módszer eltérő eredményt adott. Beszámolóm során látni fogjuk, hogy hiába a tapasztalat, nyitottnak kell lenni más módszerekre is. Feederbottal jó eredményeim vannak ezen a tavon, most matchbottal is szerencsét próbáltam, igaz, nem sok tapasztalatom van ilyennel ezen a terepen. Próba-szerencse!

Methodos halkitermelés a Lencsés Horgásztavon

Kedvessy Viktor 2016-03-06 06:00:00
Egy kedves sporttársammal régóta terveztünk közös horgászatot, ahol végre nem a verseny heve vezényel minket, ahol nem kell végre számolni, ki hogyan áll, ahol nem feszül meg az ember, hogy minél több halat fogjon az eredmény érdekében. Ez elfoglaltságaink miatt sajnos sokáig nem jött össze, így továbbra is maradt a versenyeken történő megmérettetés. Lakhelyemen lévő tavon mindig jó eredményeket ér el Tamás, ezért is szeretnék már vele leülni egy kis tapasztalatcserére, tanulni a method technikát. Ám amikor végre eljutottunk a várt horgászatra, nagyon nem is kellett variálni az általam megszokott szereléken, mert ami beválik, azon ne változtassunk!

Pickerezés a „Dögösön”

Kedvessy Viktor 2015-09-25 06:00:00
Minden horgász elkezdi valahol. Én is spiccbottal kezdtem, mint a legtöbben: naphosszat ültem a Balaton-parton szerelékem a vízbe lógatva, és örültem, ha fogtam egy-egy kis snecit. Később megkaptam első teleszkópos botjaimat, orsóimat, első horgászládámat. Tavaly már új és versenyképes felszereléssel vághattam neki a szezonnak, hódolhattam hobbimnak, sőt megpróbáltam a helyi versenyhorgászok fölé kerekedni.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.