Alias : schmidtbence92
Név : Schmidt Bence
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1992-03-30
Lakhely : Mohács
Kedvenc horgászmódszerei : könnyűpergetés, feeder folyóvizen, könnyű úszós cserkelő horgászat, szabadon úsztatott kenyerezés.
Kedvenc vízterületei : Duna folyó, Karasica-patak, Felsőtárkányi tó
Legnagyobb halai : Ritkán mérlegelek, s bár fogtam természetesen nagyobb halakat, legkedvesebb mérlegelt halam egy 4,2 kilós márna.
Mióta horgászik : 1998 óta

Szerző írásai

Filléres történetek 3. rész - Fagyos hajnalon

Schmidt Bence 2015-05-10 07:00:00
Sok módszerrel szeretek horgászni sokféle halra, azonban mint Dunán nevelkedett horgász, számomra nincs szebb a késő őszi hajnali pecáknál. A vízállás tavaly ugyan nem kényeztetett el minket lehetőségekkel, de novemberre már szépen beállt a folyó, és végre kilátogathattam kedvenc helyemre.

Filléres történetek 2. rész - Melengető napok a patakon

Schmidt Bence 2015-03-04 07:00:00
Tél van, annak is a legjava. A jégvirágokkal keretezett ablakon kinézve mindenfelé csak csontkeményre fagyott havat látok. Ilyenkor inkább nem mozdulok ki. Mondják, hogy testünket a fűtött ház tartja melegen, míg lelkünket az emlékek. Ez, azt hiszem, velünk, horgászokkal sincs másképp. Felidézem hát a számomra egyik leginkább szívmelengető horgászhelyemen, a patakon töltött óráimat, melyek egy régebbi nyárra datálódnak.

Filléres történetek 1. rész - Pontyok zsemlekockával

Schmidt Bence 2014-12-24 07:00:00
Még mielőtt bárki is belekezdene az olvasásba, leszögezném, hogy ez az írás kicsit más lesz, mint a többi. Alapját néhány fórumbéli hozzászólás alkotta, mely szerint van igény valami roppant egyszerű pecáról szóló cikkre is. Nem lesznek hát benne gyönyörű botok, összetett felszerelések, drága csalik. Ebben a történetben egy szál, darabokból összetákolt bottal, majd széteső orsóval és pár darab horoggal veszem üldözőbe az uszonyosokat… hol átvitt, hol szó szerinti értelmezésben. Akik e sorokat olvasván elborzadnak, kérem, ne is olvassák tovább! Azonban akik olcsó praktikáról szeretnének olvasni, tartsanak velem bátran!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.