Alias : kinubix
Név : Böde Dávid
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1990-10-08
Lakhely : Nagyszénás
Kedvenc horgászmódszerei : feederbotos horgászat
Kedvenc vízterületei : Új homokbánya horgásztó, Szénás Carp horgásztó, Maconkai víztározó, Palotási víztározó
Legnagyobb halai : tükörponty 17.78 kg, tőponty 22,56 kg, fehér tok 28.97 kg
Mióta horgászik : 2000 óta

Szerző írásai

Csatornapecáim a Duna-völgyi-főcsatornán

Böde Dávid 2023-10-31 06:00:00
Az utóbbi időben a közösségi médiát nézegetve egyre népszerűbbnek érzem a csatornahorgászatot. Ezen annyira nem csodálkozom, hiszen e vizek még most is rejtenek olyan „kincseket”, amelyek valószínűleg sokunk álmát jelentik. Sajnos az egyértelmű, hogy több hal nem lett a csatornákban az elmúlt években, sőt, a halfogás egyre nagyobb kihívás lesz. Ezt a kihívást kerestem én is, amikor eldöntöttem, hogy itt fogok horgászni. Ha téged is érdekel a csatornahorgászat vagy eddig csak tervezted, hogy kipróbálod, akkor tarts velem, bemutatom, mire jutottam az itteni horgászataim alatt!

Téli pontyhorgászatom

Böde Dávid 2022-02-09 06:00:00
Ezen a télen eddig több időt tudtam horgászattal tölteni, mint a korábbi években bármikor. Az év ezen időszakában már csak egy tavat szoktam látogatni két szempont miatt is: az egyik, hogy közel van a lakóhelyemhez, a másik pedig, hogy garantáltan ez a víz fog utoljára befagyni a környéken, ha annyira bekeményítene a tél. Ez a víz nem más, mint az Orosházán található Új homokbánya-tó.

Feeder túra Székely Őzetanyán

Böde Dávid 2021-08-13 06:00:00
Feederbotos horgászként mindig is előnyben részesítettem az egynapos horgászatokat. Persze ez nem azt jelenti, hogy alkalmanként nem maradtam 1-2 éjszakát a vízparton, de nem ez volt a jellemző. Tavaly viszont egyre többször indultam hosszabb túrákra, és mostanra – ha tehetem – ugyanígy inkább több napra indulok. Így jutottunk el Székely Őzetanyára, amivel már egy ideje szemezgettem és mivel most időm is volt, nekivághattunk a túrának.

Feederezés Palotáson

Böde Dávid 2021-05-31 06:00:00
A Palotási-víztározót sokaknak valószínűleg nem kell bemutatni, hisz nemcsak hazánkban, hanem messze földön is híres hatalmas halairól! A halakon kívül érdemes még szót ejteni a hely szépségéről is, ami egyből magával ragadja az embert. Ezúttal két napot töltöttem el itt horgászattal, amit nagyon izgatottan vártam, mert nem jártam még Palotáson korábban. Ha kíváncsiak vagytok, hogy sikerült a peca, olvassátok tovább a beszámolómat!
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.