Alias : muzo
Név : Muzsik Zoltán
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1978
Lakhely : Budapest
Kedvenc horgászmódszerei : keszegfélék úszós és fenekező horgászata, a rakósbotos technika kivételével
Kedvenc vízterületei : Duna (elsősorban Bp. - Vác szakasz), Békésszentandrás környéke (Hármas-Körös, Kákafoki-holtág)
Legnagyobb halai : balin 57 cm, ponty 52 cm, dévérkeszeg 46 cm, leánykoncér 43 cm
Mióta horgászik : 1984 óta

Szerző írásai

Egy horgászidény krónikája

Muzsik Zoltán 2011-02-19 07:00:00
Számos megszállott horgásztársammal ellentétben én nem mondhatom magam egész évben aktív horgásznak, a többséghez hasonlóan nálam is évente csak egy nagyjából féléves periódust tesz ki a horgászidény. Nem volt ez másként a 2010-es évben sem, mert bár még november második felében is akadt kiváló horgászidő, begipszelt bokával mégsem ugrálhattam… Szóval, amikor ti még javában horgászhattatok, nekem már bőven jutott időm arra, hogy a négy fal között gyógyulgatva összegezzem magamban 2010-es horgászélményeimet; ennek eredményét szeretném most megosztani veletek. Előrebocsátom, hogy nem lesznek címlapra kívánkozó rekordfogások, de bízom benne, hogy így is szívesen olvassátok majd.

Nevis Navy Carp 40-60 - Dunai bevetések - Muzsik Zoltán beszámolója

Muzsik Zoltán 2010-02-22 07:00:00
Előző írásomban a Nevis Espirit 4000-es orsóval szerzett dunai tapasztalataimról számoltam be, de természetesen a másik tesztelésre kapott orsó, a Navy Carp 40-60-as „nagyágyú” is velem tartott ezeken a kirándulásokon. Bevallom, ez a teszt az előzőnél is nagyobb kihívást jelentett számomra, mivel alapvetően egy nagyhalas orsóról van szó, a nagyhalazás pedig finoman szólva nem az én műfajom. Ennek ellenére igyekeztem a témából kihozni a maximumot. Ha elolvassátok a cikket, megtudhatjátok, hogy ez mennyire sikerült.

Nevis Espirit 4000 Dunai tapasztalatok - Muzsik Zoltán beszámolója

Muzsik Zoltán 2010-02-16 07:00:00
2009 márciusának vége felé különös izgalommal olvastam a portálon a Nevis orsók teszteléséről szóló cikket, nem is sejtve, hogy magam is a tesztelésre kiválasztottak között lehetek. Amikor a cikk közepe táján megpillantottam a nevemet, majd a fotómat, alig hittem a szememnek! Azonnal tudtam, hogy ezt az ajánlatot nem fogom visszautasítani, abban viszont csak reménykedtem, hogy sikerül a teszteket az elvárásoknak megfelelő színvonalon megoldani. Az alábbiakban kiderül, mire jutottam a Nevis Espirit 4000-essel.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.