Alias : flagellum_dei78
Név : Süveges András
E-mail : [e-mail]
Születési dátum : 1978-09-08
Lakhely : Budapest, XI.
Kedvenc horgászmódszerei : finomszerelékes békéshal-horgászat, klasszikus fenekezős rablózás
Kedvenc vízterületei : Velencei-tó, Balaton, minden természetes élővíz
Legnagyobb halai : békéshalakból volt pár igen szép
Mióta horgászik : 1984 óta.

Szerző írásai

Egy őszi nap az Ipolyon

dr. Süveges András 2009-11-20 07:00:00
Idén tavasszal ismerkedtem meg az Ipollyal, egyik legszebb folyónkkal. A tavaszi sikeres horgászatokat követően (amikor is rengeteg termetes keszegfélét sikerült szákba terelni) egész évben visszavágytam az Ipoly partjára, de ilyen-olyan okok miatt egészen október elejéig nem sikerült elképzeléseimet megvalósítanom. Szerencsére a folyó ezúttal sem okozott csalódást; nem is okozhat, hiszen a gyönyörű vízpart látványa még a totális betlit is képes feledtetni - hát még, ha halat is fog az ember…

Velencei mozaik

dr. Süveges András 2009-11-15 07:00:00
A zord tavaszt követő, rajtaütésszerűen érkező nyár nem volt jó hatással pikkelyes kedvenceink kapókedvére, ám a későbbiek folyamán így is sikerült néhány emlékezetes horgászatot produkálnia legkedvesebb horgászvizemnek, a Velencei-tónak. Csónakom nincs (bár már dolgozom az ügyön…), így idén is csak a partról elérhető halakkal kerülhettem közelebbi kapcsolatba. Így, nyár vége felé jólesik felidézni a kellemes pillanatok közül néhányat - szerencsére van miből válogatni, még akkor is, ha bizony betliből is kijutott gazdagon.

Velencei évadnyitás

dr. Süveges András 2009-05-02 07:00:00
Ritka zord márciust hozott a 2009-es esztendő. A kemény telet követően megváltóként vártam a márciust, mintha Kikelet Havának beköszöntével automatikusan meleg napsütés, zöldellő vegetáció és csontira éhes, ívásra készülő békéshalak tömegei várnák a sikeres pecázásra hasonlóan kiéhezett horgászt. Az időjárás azonban újra és újra közbeszólt - végül azonban így is sikerült elérni elsődleges célomat, a 2009-es horgászidény sikeres megnyitását kedvenc vizemen, a helyenként még mindig vadregényesnek mondható Velencei-tavon.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.