Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A SMART Liquid sokkal több, mint a folyékony csali. Még több, mint egy folyékony attaktor. Valójában egy „intelligens” folyadék. A víz a SMART folyadék katalizátora, amely behatol a víz alatti környezetbe; az egész tófenéken vízszintesen terjed, majd függőlegesen dolgozik tovább, az egész vízoszlopot korszerű vegyületekkel és szabad aminókkal, ízesítőkkel és erősen stimuláló nyomelemekkel árad szét. Ez azt jelenti, hogy felhívja a ponty figyelmét az összes vízszinten az etetésre, és csábítja őket enni.
Az egyedi folyadék tervezése és tesztelése során kiderült, hogy ez egy rendkívül könnyen használható termék. Egyszerűen vonjon be bojlikat, pelleteket, magokat, úszó csalikat és horogcsalikat a SMART Liquid-el, vagy adja az etetőanyaghoz. Csak használjon annyit, amennyit szükségesnek érez. A SMART Liquid egyedi összetétele miatt lehetetlen túladagolni, és ez lehetőséget ad arra, hogy valóban kísérletezzen a rendkívül vonzó csalikkal. Különösen akkor, ha azonnali reakcióra van szükség, vagy kisebb mennyiségű etetést használó horgászok számára ez nagy előny.
A Solid Bag-et és más PVA-termékek rajongói valószínűleg örömmel hallják, hogy a SMART Liquid egy PVA-barát termék. Ez azt jelenti, hogy zacskókba öntheti, stick mixeket bevonhat vele és több más módon is felhasználhatja koncentrált vonzerő zóna létrehozását a horogcsali körül.
A SMART Liquid 250 ml-es flakonban kapható, CELL, FISH, FRUIT és CREAM aromákban. Ezek az ízek tökéletesen passzolnak az összes csali típusokhoz.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.