SENSAS Aromix Tejsavas

Bónuszpont jóváírás 22 pont
Ár: 2.190 Ft
Egységár : (4.380 Ft / 1 l )
DB
Részletek

Az Sensas Aromixek sikerének titka a hordozóanyag, amely az oldódás sebessége szempontjából az alkoholos, glicerines alapú, (gyorsan oldódó) és az olajos (lassan oldódó) aromák között helyezkednek el. Tehát vízbe kerülve máris dolgozni kezd, erről árulkodik egy kis olajfelhő a vízfelszínen, de mégis több órán keresztül kitart, és aktív marad. A TEJSAVAS AROMIXEL folytatott horgászatok során hamar kiderült, hogy határozottan fokozza a pontyfélék étvágyát, és kapókedvét.

Felhasználási tippek
1. A legegyszerűbb módon öntsük rá arra az etetőanyagra, amellyel horgászni szoktunk. (De az ne legyen túlaromásítva!) Ennek a módszernek csupán az a hátránya, hogy nem egyenletes módon keveredik el szemcsék között.
2. Hatékonyabb, ha kukoricapogácsára öntjük és annak felpuhulása után, keverjük hozzá etetőanyagunkhoz.
3. Ha nem használunk kukoricapogácsát, akkor ahhoz a vízhez öntsük, amellyel a száraz eledelt fogjuk bekeverni, így az etetőanyag minden szemcséje könnyen fel tudja venni a folyadék által hordozott illatanyagokat.
4. Áztassunk be 1-2 doboz csemegekukoricát az aromába, majd keverjük az etetőanyagunkhoz, és ugyanebből csalizzunk. A hatás nem marad el!

Az optimális oldódási tulajdonságuk miatt az AROMIXEK kiemelkedően jól használhatók tavaszi, nyári és őszi körülmények között álló és folyó vízi horgászatok alkalmával egyaránt. Segítenek az etetőanyag szemcsék közötti tapadásban, majd a vízbe érést követően a megfelelő ütemű oldódásban.

Termék adatok
Kiszerelés : 500 ml
Milyen halnak : ponty
Szín : sárga
További választék
( 2.190 Ft )
(500 ml édes)
( 2.190 Ft )
(500 ml sweet corn - csemegekukorica)
( 2.190 Ft )
(500 ml strawberry - eper)
( 2.190 Ft )
(500 ml gilisztás)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: