ENERGOTEAM Wizard StreetFishing 2,1 m

Utolsó ismert ár :
8.990 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A pergető horgászat megkérdőjelezhetetlen népszerűségnek örvend napjainkban. Így a gyártóknak kifinomult kezeknek és többéves rutinnak kell megfelelniük, amikor egy horgászbotot a piacra dobnak. Emellett fontos szerepet kap a dizájn is.
Így jött létre, hosszú tervező munka során a Wizard StreetFishing, mely mind küllemében, mind pedig használati értékében elismerést vált ki a módszer kedvelőiből. Fontos megemlíteni a bot jó minőségű anyagát és gyűrűsorát. Kifejezetten sok gyűrű található a horgászboton. Ez azért van, hogy a nagyon vékony monofil, nanofil, esetleg fonott zsinórokat megvezesse és a dobás pontos és hosszú legyen. A nyéltag felett aprócska horogbeakasztó fül kapott helyet, amibe műcsalink horgát tudjuk beakasztani, így nem fog sérülni a gyűrű, ha esetleg abba akasztanánk be. A bot spicce tömör carbon, ami kivételesen érzékennyé teszi a horgászbotot, viszont fárasztás során a bot teste átveszi a terhelést és nagyobb testű halakat is könnyen ki tudunk fárasztani vele. Ha van helyünk fárasztani, akár 10 kg körüli ragadozókat is partra segíthetünk. A nyéltag egy modern, osztott pergető nyél, mely a felső markolat részen egy különleges bemarást kapott, hogy ujjainkkal stabilan és csúszás mentesen tudjuk szorítani a botot. Light és Ultra light pergetésre ajánljuk őket.

Termék adatok
Dobósúly : 2-10 g
Hossz (m) : 2,1
Gyűrűk száma : 11
Szállítási hossz (cm) : 112
Tömeg (g) : 115
Anyag : carbon
Akció : B
Gyűrű típus : SiC
Nyélborítás : osztott EVA + parafa
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 2
További választék
( 10.490 Ft )
(30-60 g 2,7)
( 10.490 Ft )
(5-20 g 1,8)
( 10.990 Ft )
(5-20 g 2,1)
( 11.490 Ft )
(5-20 g 2,4)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: