PROLOGIC Biztonsági mágneses bottartó villa
PROLOGIC Biztonsági mágneses bottartó villa

PROLOGIC Biztonsági mágneses bottartó villaGyakori probléma a hagyományos „U” alakú villafejek és nyéltartók használata során, hogy a rod pod fejrészének megemelésével a botunk hátracsúszik és csak az orsótartó, vagy valamelyik gyűrű fogja meg. Ezt a kellemetlen szituációt, ez a Biztonsági mágneses bottartó villa orvosolhatja. Zárt állapotban 20 mm a belső átmérője. A mágneses fej összezárásnak és az alul található gumibetétnek köszönhetően stabilan tartja a botot, de ha ki szeretnénk venni a botot, azt egy könnyed mozdulattal megtehetjük. Nélkülözhetetlen kellék a kecses, vékony nyelű bojlis botok használata során, ahol kíméletesen, de annál stabilabban tartja kedvenceinket.

Részletes leírás
Elfogyott - Beszállítás alatt
Szállítható MPL csomagpontra
Utolsó ismert ár :
2.490 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció

Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekGyakori probléma a hagyományos „U” alakú villafejek és nyéltartók használata során, hogy a rod pod fejrészének megemelésével a botunk hátracsúszik és csak az orsótartó, vagy valamelyik gyűrű fogja meg. Ezt a kellemetlen szituációt, ez a Biztonsági mágneses bottartó villa orvosolhatja. Zárt állapotban 20 mm a belső átmérője. A mágneses fej összezárásnak és az alul található gumibetétnek köszönhetően stabilan tartja a botot, de ha ki szeretnénk venni a botot, azt egy könnyed mozdulattal megtehetjük. Nélkülözhetetlen kellék a kecses, vékony nyelű bojlis botok használata során, ahol kíméletesen, de annál stabilabban tartja kedvenceinket.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.