Van az úgy, hogy egy nagy reményekkel várt, tudatosan tervezett és felépített horgászat végül egészen más eredménnyel zárul, mint ahogy azt a horgász szerette volna. Minél több év telik el az életemből a vízpartokat járva, annál kevésbé lepődöm meg az ilyesmin, de így sem tudok egykönnyen beletörődni. Alapvetően szeretek úgy tekinteni az ilyen alkalomra is, hogy legalább tapasztalatokat gyűjtöttem… Hát, igen, győzni vagy tanulni – nagy igazság ez! Ideális esetben ez a kettő együtt járhat, most azonban csak az utóbbi jutott. Az eredmények tükrében eleinte nem akartam leírni e horgászat beszámolóját, viszont végül úgy döntöttem, mégis megteszem, már csak azért is, mert az a bizonyos siker is mindig nézőpont kérdése!
Sándor, József, Benedek meghozta a meleget, nem is akárhogy! Szó szerint a héten berobbant az igazi tavaszias idő, amire minden horgász régóta várt. 15-20 fokos nappali hőmérsékletnek örvendhetünk. Nem is tudtam a hétvégét kivárni, ezért összekészítettem a horgászfelszerelésem egy rapid pecára.
Methodozás során a sikert legtöbbször az etetőanyagnak és a csalinak tulajdonítják, pedig a végszerelék legalább olyan fontos, mint a csalogatóanyagok. A körülményeknek megfelelő etetőkosár, előke vagy éppen horog kiválasztásán is sok múlik. Ebben a cikkben kifejezetten a method technikához ajánlott Gamakatsu horgokból mutatok be néhány olyan modellt, amelyek a legnépszerűbb csalikhoz mind méretben, mind formában illenek.
A sikeres füstöléséhez nélkülözhetetlen néhány kellék. Ilyen például a halak megfelelő ízesítéséhez szükséges pác só. A Balzer által kínált, különböző fűszerekkel és magvakkal kevert pác sóval meghintett hal különösen ízletes lesz, ám a füstöléshez nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű fűrészpor is! A Balzer ezt is biztosítja Önnek, kitűnő minőségű, kellemes aromájú bükk granulátum formájában. Édesvízi és tengeri halakhoz egyaránt használható.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A sikeres füstöléséhez nélkülözhetetlen néhány kellék. Ilyen például a halak megfelelő ízesítéséhez szükséges pác só. A Balzer által kínált, különböző fűszerekkel és magvakkal kevert pác sóval meghintett hal különösen ízletes lesz, ám a füstöléshez nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű fűrészpor is! A Balzer ezt is biztosítja Önnek, kitűnő minőségű, kellemes aromájú bükk granulátum formájában. Édesvízi és tengeri halakhoz egyaránt használható.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.