Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA vajsav a nyári horgászatok egyik régen jól bevált ízesítése, így több olyan etetőanyagunkban is jelen van, amelyeket kifejezetten felmelegedett vízben ajánlunk. Ilyenek a Vad Ponty, és a Gold Feeder - N-Butyric Carp is. Ezek ötvözete igazi nyári pontymágnes, sőt, az amurok is előszeretettel mozdulnak rá a savanykás - édes kajára.
A két etetőanyag elegyítése után első körben érdemes ráönteni 500 ml vizet, majd néhány percig békén hagyni. Ezek a kukorica bázisú etetőanyagok ugyanis nagyon sok vizet szívnak fel, és időbe telik, mire be lehet állítani az optimális állagukat. 5-10 perc pihentetés után mehet még 300 ml víz az etetőanyagra, majd ismét lehet pár perces pihentetést beiktatni. Ezt követően mehet rá a 200 ml aroma tuning, majd lehet is rostálni.
Csali tekintetében is a vajsav az, amely dominál, így a Legend Pellet Sinking - Vajsav került az összeállításba. Ezt, ha szükséges, akár ki is lehet könnyíteni lebegő szivaccsal, vagy valami pop up csalival, de önmagában is fogós. A BlendeX Serum - Vajsav + Mangó található még meg a csomagban, amelyet ennél a kajánál elsősorban a Pellet Feeder kosárba gyúrt, nagyméretű gombóc plusz ízesítésére érdemes használni.

Vajsavas nyári pontycsemege
1 csg Vad Ponty
1 csg Gold Feeder - N-Butyric Carp
200 ml Aroma Tuning - Vad Ponty
Csali: Legend Pellet Sinking - Vajsav
Plusz aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.