Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A lassan, de folyamatosan hűlő állóvizeken már érdemes elővenni a hideg vízi horgászatok során bevált etetőanyagokat, és adalékokat. A csak pellettel történő methodozás immár leváltható a jó minőségű etetőanyagokkal, ám valamilyen szinten azért még elkel a magas tápanyagtartalmú pellet is. Ez az összeállítás az átmeneti időszakokban lehet kitűnő választás.
Elkészítése egyébként nagyon egyszerű, hiszen a kétféle etetőanyagot csak jól össze kell keverni, hozzáadni a CSL Tuningot és a megfelelő mennyiségű vizet, majd kicsit félretenni. A nagyon finom szemcsékből álló Maximum Green és a pelleteket is tartalmazó Blendex 2 in 1 kitűnően kiegészítik egymást. Elegyük jól felhőző, gyorsan oldódó, de tartalmas kaja.
A pihentetés után a method keverékeknél létkérdés a rostálás, ugyanis ezzel lehet a kosárból történő kioldódás egyenletességét biztosítani. Homogenizálás után ez az egyveleg szép laza, könnyen kezelhető lesz. Olyan, amivel jó dolgozni.
A csomagba csali gyanánt a Fluo Method Wafter - Tüzes Ponty került, amely ugyan nyári íz, de hűlő vízben is felkelti a halak étvágyát. Élénk színe és folyamatos oldódása teszi nagyon attraktívvá ezt a waftert. Amennyiben még tovább szeretnénk ízesíteni a kosarat és a csalit, használjuk bátran az összeállítás részét képező BlendeX Serumot.

Hűlő intenzív vizek method keveréke
1 csg BlendeX 2 in 1 Tintahal + Polip
1 csg Top Method Feeder - Maximum Green
150 ml CSL Tuning - Tenger Kincse
plusz aroma: BlendeX Serum - Tintahal + Polip
csali: Fluo Method Wafter - Tüzes Ponty

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.