Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA folyóvizek szilaj márnái az év ezen időszakában, stabil vízállás mellett nagyon jól foghatók, így érdemes is rájuk horgászni! Ezek a halak legjobban a penetráns illatú, kissé sós csalogatóanyagokat fogyasztják a legszívesebben!
A Sajtos Bajszos etetőanyagot érdemes a hozzá passzoló Aroma Tuning – Sajtos Bajszos aromával megízesíteni annak érdekében, hogy távcsali hatása még nagyobb legyen!
Pihentetés és rostálás után érdemes hozzákeverni a már előre megnedvesített TORNADO Micro Pellet – Rokfort Sajt adalékot, mely nehéz szemcséi garantáltan ott maradnak az etetés közelében, csak úgy, mint a Főtt Búza.
A csali ebben az esetben most nem élő csali, hanem egy különleges ízvilágú pellet, név szerint a TORNADO Method – Rokfort Sajt. A megtöltött kosárra érdemes bőven nyomni a TORNADO Activator Spray – Rokfort Sajt aromából, így az áramló vízben az utat mutat a bajszosoknak!

Sajtimádó márnák kedvence
- 2 csg Sajtos Bajszos
- 1 csg TORNADO Micro Pellet – Rokfort Sajt
- 100 ml Aroma Tuning – Sajtos Bajszos
- 1/2 csg Főtt Búza
- plusz aroma: TORNADO Activator Spray – Rokfort Sajt
- csali: TORNADO Method – Rokfort Sajt

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.