Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekVégre megérkezett az igazi meleg, hiszen a május már a nyár előszelének számít. Ebben az időszakban a vizeink is erős melegedésbe kezdenek. Ekkor már jól működhetnek az enyhén tejsavas, vagy vajsavas etetőanyagok. Ez az összeállítás elsősorban a vajsav aromáját adja vissza, kevés édes beütéssel.
A Vad Ponty a Gold Feeder - N-Butyric Carp egyaránt magas szénhidrát tartalmú csalogatóanyagok. Előbbi csak részben, míg az utóbbi teljesen vasjav ízesítésű. E két kaját először szárazon kell összekeverni, majd hozzáadni a FermentX Concentrate - Tejsavas FX1-et, úgy, hogy azt feloldjuk némi vízben. A megfelelő állag elérése után a keveréket pihentetni kell legalább 10 percig. Amennyiben ez után a kaja száraznak tűnik, érdemes még ránedvesíteni. A rostálás ennél a mixnél sem hagyható ki, hiszen ez nagyban hozzájárul, hogy megfelelően, és egyenletesen tudjon az etetőanyag bontani.
A homogenizált csalogatóanyag tartalmának növelésének érdekében került bele a csomagba a FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas FX1. Ezt az egész csomaggal bele lehet tenni, hiszen a tört magvakkal nem telik el gyorsan a hal, de elidőzik az etetésen.
Az összeállításba ezúttal csalinak a Legend Pellet Pop Up - Csoki Narancs, míg plusz aromaként a 2021-es egyik újdonság, a FermentX Activator Gel - Tejsavas FX1 került.

Napsütéses horgászatok pontyos keveréke
1 csg Vad Ponty
1 csg Gold Feeder - N-Butyric Carp
1 csg FermentX Additive Roppantott Mag Mix - Tejsavas FX1
150 ml FermentX Concentrate – Tejsavas FX1
Csali: Legend Pellet Pop Up - Csoki Narancs
Plusz aroma: FermentX Activator Gel - Tejsavas FX1

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.