Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekA FermentX termékcsalád olyan erjesztett etetőanyag és magkeverékekből áll, amelyek főként a felmelegedett vizekben lehengerlően hatékonyak. Ezek a  termékek 60 nap fermentálás után kerülnek forgalomba. A speciális tartályokban a készítés során úgy érlelődik a keverék, mint a legjobb borok. Garantáltan 100%-ig természetes és nem tartalmaz tartósítószert!

FermentX etetőanyagok
A FermentX etetőanyagok óriási előnye, hogy nem lehet elrontani a bekeverésüket, ugyanis a vevő egy komplett, kész keveréket kap, amellyel semmi dolga, csak kosárba kell gyúrni és bedobni, ezért szükségtelen vizet adni hozzá. A csaliról is gondoskodtunk, mert a keverékben található búza- és kukoricaszemek a legjobb csalik, amelyeket horogra tűzve vagy hajszálelőkén felkínálva vethetünk be.
Hétféle FermentX etetőanyag van a repertoárban: Tejsavas Betainos, Tejsavas Ananász, Tejsavas Nagy Ponty, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Mézes Pálinka, FX1 és a Csípős Barack
Ajánljuk hozzá a Tejsavas magkeverékeinket, akár etetéshez, akár csalizáshoz!

FermentX - Csípős Barack

Nagyon nehéz volt a meglévő, évek óta jól működő, fogós családtagok mellé olyat illeszteni, amely hozza a kívánt eredményt! Hosszú idő után találtunk egy olyan új ízt és aromát, amely passzol ezekhez az erjesztett, fermentált etetőanyagokhoz. Az új csípős barack minden elvárásunkat túlteljesítette! Az intenzív, kellemes aroma mellé, párosul egy markáns, savanyú és egyben rendkívül csípős íz is, amelyet a valódi chilipaprika kivonat adja. Olyan tömény, természetes alapú, nyári ízbomba ez, amelyhez foghatót még nem tudtunk eddig csinálni.

A termék színe megváltozhat, de ez a minőséget vagy a fogósságot NEM BEFOLYÁSOLJA!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.