Ha már sikerült kiválasztani és megvásárolni a felszerelésünket, azt a vízparton el is kell helyeznünk valamin, ami mindenféle időjárási körülmények között megfelelő pozícióban tartja azt a kapás érkezéséig. Erre a legjobb megoldást a különböző rod-podok, azaz bottartó állványok és extra minőségű leszúrók nyújtják helyzettől függően, melyekből most kiemelnénk néhányat, amelyek között mindenki megtalálhatja a leginkább megfelelő típust, mely egyben remek ajándék is lehet horgász családtagjaink, barátaink részére.
Több fronton folyik egyszerre, egy időben a termékfejlesztés és a Haldorádó termékpaletta bővítése. A Haldorádó brand már nemcsak a feeder termékekről híres, hanem egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak a nagyponty-horgászathoz, busa horgászatához vagy éppen a ragadozó halak horgászatához fejlesztett termékek is.
2023-tól már nemcsak a feederhorgászathoz fejlesztett eszközökkel találkozhatnak a By Döme márkanév alatt az érdeklődők, hanem a nagyponty-horgászathoz fejlesztett eszközökkel is. Ezek közül elsőként a Black Edition bojlis botokat szeretném bemutatni, amelyek egy jó ideje már pontyhorgász filmjeimben is megjelennek. E botcsaládban a legnépszerűbb, három különböző erősségű és hosszúságú bot kapott helyet.
A SpéciAdditive adalékok nem csak mesterséges folyékony aromák, hanem olyan természetes, növényi és állati eredetű kivonatok is megtalálhatók közöttük, amelyeket bizonyítottan szeretnek a pontyok, és amelyek egyértelmű jó hatással vannak táplálkozásukra. A lehűlt vízben is jól oldódnak, és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyekben a pontyok jellemzően hiányt szenvednek, ezért ezek zamata számukra kívánatos falatok ígéretét jelzi. Használható etetőanyagok, vagy stick mixek ízesítésére, de alkalmas pelletek, magvak, bojlik csalogatóhatásának a fokozására is.
A következő változatokban kapható: Kukoricatej, Fokhagyma kivonat, Csípős paprika kivonat, Folyékony máj, Halolaj Complex, Szúnyoglárva kivonat, Fűszeres vörös máj, Mangó kivonat, Folyékony Sajt, Epres Joghurt, Kiwi, Csípős Barack és Melasz Tüzes Szilva
SpéciAdditive - Csípős Barack és Melasz Tüzes Szilva
2024-től került forgalomba a Csípős Barack és a Melasz Tüzes Szilva. Közös tulajdonságuk, rettentően csípnek, a chilipaprika kivonatnak köszönhetően. Az alap ízük kellemesen édes, nagyon vonzó a pontyok és amurok számára.
Mindkettőt főtt tigrismogyorók ízesítése során használtuk a leghatékonyabban. A megfőtt, lassan hűlő magvakra ráöntve, összekeverve, szinte ráolvadnak a magokra. Vízbe kerülve olyan íz és aromafelhő jön így létre, amely sokkal fogósabbá teszi azokat. Nyári csatornahorgászatok során verhetetlen ez a két adalék!
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A SpéciAdditive adalékok nem csak mesterséges folyékony aromák, hanem olyan természetes, növényi és állati eredetű kivonatok is megtalálhatók közöttük, amelyeket bizonyítottan szeretnek a pontyok, és amelyek egyértelmű jó hatással vannak táplálkozásukra. A lehűlt vízben is jól oldódnak, és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyekben a pontyok jellemzően hiányt szenvednek, ezért ezek zamata számukra kívánatos falatok ígéretét jelzi. Használható etetőanyagok, vagy stick mixek ízesítésére, de alkalmas pelletek, magvak, bojlik csalogatóhatásának a fokozására is.
A következő változatokban kapható: Kukoricatej, Fokhagyma kivonat, Csípős paprika kivonat, Folyékony máj, Halolaj Complex, Szúnyoglárva kivonat, Fűszeres vörös máj, Mangó kivonat, Folyékony Sajt, Epres Joghurt, Kiwi, Csípős Barack és Melasz Tüzes Szilva
SpéciAdditive - Csípős Barack és Melasz Tüzes Szilva
2024-től került forgalomba a Csípős Barack és a Melasz Tüzes Szilva. Közös tulajdonságuk, rettentően csípnek, a chilipaprika kivonatnak köszönhetően. Az alap ízük kellemesen édes, nagyon vonzó a pontyok és amurok számára.
Mindkettőt főtt tigrismogyorók ízesítése során használtuk a leghatékonyabban. A megfőtt, lassan hűlő magvakra ráöntve, összekeverve, szinte ráolvadnak a magokra. Vízbe kerülve olyan íz és aromafelhő jön így létre, amely sokkal fogósabbá teszi azokat. Nyári csatornahorgászatok során verhetetlen ez a két adalék!
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.