Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Íme, bemutatjuk kínálatunkban, a vadonatúj iBite Feeder spicc szettet! iBite, maga a márka is érdekesen cseng, mely sejtet egyfajta technikai újítást önmagában is. Ez igaz minden szérián belüli termékre. Az iBite márka alatti termékek mindegyike a legfrissebb újításkon és fejlesztéseken alapul, megkönnyítve, érdekesebbé téve a horgászok mindennapjait és a vízparton eltöltött idejét.

A jelenlegi termékszéria a feederbotos horgászoknak kínál egy érdekes megoldást az éjszakai pecákhoz. A termék ötletét a rezgőspicces éjszakai módszer ihlette, a koromsötétben meghajló vékony spicc látványa, majd egy szebb hal partra segítése rendkívül szép emlék lehet, de ehhez látni kell a sötétben a botspiccet, amihez valamilyen világítópatron, lámpa vagy egyéb megvilágítás szükséges, de ezek néha kompromisszumot kívánnak vagy egy hirtelen ötletből adódott pecához nincs a táskánkban ilyen termék.

Erre a problémára kínálnak megoldást az iBite világító spiccei, melyek egy Ledes - elemes rendszer szerint épülnek fel. Az e célra kialakított feederspicc végébe csak be kell illeszteni az elemmel ellátott Led fényforrást és mehet is az éjszakai peca. A horgászat befejeztével pedig, csak ki kell venni a Ledből az elemet, majd azt külön elrakni. A legközelebbi horgászat alkalmával az újra használható lesz.

Jelen termék egy készre szerelt teljes ledes feeder spicc szett, mely a Carp Expert Method Feeder szériához használható, lehetőséget adva a ledes rendszerű véggyűrű alkalmazásához.

Az iBite Feeder spicc szett tartalma:

- 211-es elem: A 211-es elemek legalább 24 órán át teljes fényerőt biztosítanak a hozzá illő ledeknek
- Elem befogadó rész átmérője: 2,4 mm
- Hozzá passzoló Led (2 színben elérhető)
- Carp Expert Method Feeder pótspicc iBite gyűrűvel

Tulajdonságok:
- Spiccátmérő: 3,5 mm
- 5 gyűrűs kialakítás
- 53 cm hosszú
- Üvegszál anyag
- 2 oz erősségű

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.