Részletek

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. A Thunder elektromos kapásjelzős összeállítás, a fenekező és bojlis horgászat kedvelőinek egy kitűnő variáns.
Az elektromos kapásjelzők egyre elterjedtebbek a horgászok körében. Ha nem szeretnénk folyamatosan a botspiccet vagy a kapásjelzőt figyelni, akkor nagy segítséget nyújtanak a horgászat alatt. Húzós és ejtős kapásra (swingerrel) egyaránt jelezni fognak. A jelző használata növeli a horgászat komfortját, nem kell végig koncentrálni a felszerelésre, a pihenés adott általuk és a halakról se kell lemondani.
A Thunder szettek egy műanyag hordtáskában kaptak helyet, darabszámtól függetlenül, mely tárolásra és szállításra is tökéletesen alkalmas. A rádiós vevőegység 150 méteres hatótávig képes jelezni a kapásjelzőkön lévő reakciókat, így a halak kapásáról biztos értesítést kaphat a használója, a felszereléstől távol is.
A vevőegység felső gombja a készülék KI/BE kapcsolását szolgálja. A hangerő ’V’ gombbal lehet halkabbra, vagy hangosabbra állítani a vevőegységet, választva a 6 szint között. A kapásjelző egységen szintén találhatunk BE/KI kapcsoló gombot.
A jelzők menetei kompatibilisek bármilyen, a horgászatban használatos leszúróval, rodpoddal. A vevő 3 db, a jelzők pedig 2 db AAA elemmel működnek, mely igazán energiatakarékos megoldás.
A szetthez jár ajándékként egy ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára. Ajándéknak vagy kompakt, jó ár-érték arányú vevőegységgel kombinált kapásjelző szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:
- Kamasaki Thunder 2+1 rádiós kapásjelző szett
- Ajándék 60 cm-es ponty párna

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.