Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

„A könyv története jó néhány évvel ezelőtt kezdődött, pontosan akkor, amikor egy viharban magamra maradtam a parton. Ez már nem az első alkalom volt, hogy az igazi nagypontyos feltételek ellenére a körülöttem lévő horgászok hazaindultak a zord idő elől…
Engem az ilyesmi gyerekként sem tartott vissza, sőt emlékszem, akár a szakadó esőben is elindultam bringámmal a tóra.
De az évtizedek alatt azt is megfigyeltem, hogy a legtöbben szívesen választanak könnyen elérhető, „komfortos” állásokat, s oda táboroznak le, nem pedig a pontyok jeleit keresve. Vajon megengedhető ez a hozzáállás, tényleg feladható a viszontagságokkal való szembenézés akkor, amikor valódi nagy halakra, küzdelmes fárasztásokra vágyunk?
A válasz: nem. Igaz, az egyre szaporodó túltelepített tavak néha szinte tálcán kínálják becses kincseiket, így nem csoda, ha könnyen elcsábul, elkényelmesedik a horgász.
Ezzel együtt, talán hozzájuk is tudok szólni akkor, amikor e könyvben természetes, régimódi vizek óriásai után vezetem az olvasót, bemutatva, hogy mi az, ami szerintem fontossá és érdekessé teheti azt.
A gigászi pontyok rafináltak, óvatosak, megfogásuk hatalms feladat, hiszen ők a víz sok mindent túlélt nagy öregjei. Becserkészésük és legyőzésük eredeti élőhelyükön - számomra ez az igazi horgászat.”

Ezzel a könyvvel a kapitális halak becserkészésében és horogra kerítésében nyújt segítséget a szerző kétszáz oldalas terjedelemben. Több száz fénykép és rengeteg grafika színesíti a könyvet, melyek jól áttekinthetően adják át a részletes mondanivalóját. A szelektív horgászathoz nélkülözhetetlen széles körű tudással gazdagodhatunk a könyv elolvasása után, melyben a tapasztalt pontyhorgász rávilágít arra a tényre, hogy nem szabad elvesznünk a receptek kavalkádjában, inkább koncentráljunk a lényegre és az elveket szem előtt tartva kutassuk a lehető legegyszerűbb megoldásokat.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.