HFL Chafer - Charry Back

Bónuszpont jóváírás 25 pont
Ár: 2.490 Ft
DB
RészletekA wobblerek kínálata világviszonylatban már-már átláthatatlan méretet ölt. Nagyon nehéz ebből kitűnni, valamitől különlegeset alkotni. Nagy fába vágta a fejszét a Hungarian Fishing Lure (HFL) csapata, amikor úgy döntöttek, hogy összeraknak egy olyan wobbler szortimentet, ami adott helyezetekre kínál jó megoldásokat. Nem az volt a céljuk, hogy „feltalálják a meleg vizet”, hanem az, hogy a sok-sok ezer féle wobbler testből kiválogassák azokat, amelyek a hazai vizeken valóban jól tudnak működni.

Ráadásul nem elégedtek meg ennyivel, hanem professzionális festő műhelyükben olyan színkombinációkat alkottak, amelyek nemcsak a horgász szemének tetszetősek, hanem - ami sokkal fontosabb- a ragadozók is roppant jól reagálnak rá!

A kezdeti tanuló évek után, amikor is csak a maguk igényeinek kiszolgálása volt cél, eljött az idő arra, hogy kilépjenek a hazai horgászok elé, bemutatva a wobbler kínálatukat! Fontos szempont volt a tervezés során, hogy nem engednek a minőségből! Valamennyi wobblertest a legmagasabb minőségű festési technológiával nyeri el végső színét, melyekre záró rétegként speciális lakk réteg kerül. Emellett „kulcsfontosságú” az, hogy a wobbler egyéb elemei is megfeleljenek az elvárásaiknak: black nickel kulcskarikák, valamint a BKK felső kategóriás hármashorgai biztosítják azt, hogy a legjobb eséllyel tereljük szákba a megakasztott ragadozót.

Ezek után azt gondolná az ember, hogy egy újabb irreális árú wobblert kínálnak a horgászoknak… akkor most nézzen a wobbler árára! Biztosak vagyunk benne, hogy ilyen kedvező áron az ember bátrabban mer wobblerhez nyúlni egy-egy kövezés szélén, mert nem fél attól, hogy egy vagyont veszít, ha véletlenül beakadna. Bízunk benne, hogy a ragadozók is ugyanígy meg fognak lepődni, a prédának vélt műcsali végén…


A Chafer egy ideális vibrációval rendelkező, gyorsan mélyre törő felúszó wobbler. Teszthorgászataink alatt sokféle rablóhal csábult el rá, de leginkább a domolykó, csuka és sügér horgászatára javasoljuk. Formája miatt akár mélyebb vízrétegek meghorgászására alkalmas. Csónakkal való csorgós, partot dobáló horgászatra tökéletes „kereső” wobbler.

Típus: Floating
Merülés: 0,5 - 1,5 m
Méret: 38 mm
Súly: 4,3 g
Horog: #12 lándzsa hegyű

Termék adatok
Méret (cm) : 3,8
Súly (g) : 4
Típus : úszó, mélyre törő
Merülési szint (m) : 0,5-1,5
Várható hal : domolykó, csuka, sügér
Színkód / Szín : Charry Back
További választék
( 2.490 Ft )
(3,8)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: