Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Harcsázásban nincs kompromisszum! Ezt tudják jól, akik hazánk, vagy Európa híres harcsás helyein üldözik ezt a ragadozót! A Blázy Tackle wobblerek története több mint 10 éve íródik, ugyanis akkor döntötte el Blázy Tamás, hogy megpróbál a saját, illetve a hazai horgászok igényeinek leginkább megfelelő, egyedileg tervezett wobblereket készíteni. A Blázy Tackle Mole, illetve B. Mole csalikban igyekezett egyesíteni minden olyan tapasztalatot, amik eredményre vezettek a harcsa horgászata során, később pedig ezek mélyvízi változatai is forgalomba kerültek. A célhala a wobblernek egyértelműen a harcsa, de számíthatunk emellett akár süllőre, vagy épp csukára is.

Most azonban elérkezett az idő, hogy megújuljanak ezek a wobblerek. A New Concept” facelift során ez a mondhatni legendássá vált wobbler még az elődöt is maga mögé utasító formatervezést kapott. Specialisták egybecsengő tapasztalatai igazolják vissza, hogy a harcsa fokozott érdeklődést mutat a vízben plusz turbulenciákat keltő, rücskösebb, vagy barázdált felületű csalik iránt. Ezen tapasztalatok fényében „változott” át a MOLE széria egy még ütősebb fegyverré, mégpedig úgy, hogy közben a klasszikus modellt szuper fogóssá tevő lényeges attribútumokat megtartotta a csali – úgy, mint tömeg, hossz, valamint a mozgást meghatározó amplitúdó és frekvencia.

A wobblerek testében egyetlen drótból, egy 1,4 mm vastag rozsdamentes huzalból van kialakítva mindkét horogtartó szem, illetve a wobbler orrán lévő rögzítő fül is. Ennek köszönhetően garantáltan nem tudja a horgot kiszakítani a hal, valamint a wobbler testén olyan méretű horogtartó illetve rögzítő szemek vannak, amibe könnyedén lehet nagyméretű kulcskarikákat, illetve not a knot kapcsot beleakasztani. Ezekhez a wobblerekhez kiváló minőségű, pengeéles, 3x-os erősségű, VMC horgokat használt fel a gyártó, ezeket pedig a „betonbiztos” Predatek kulcskarikákra rögzítette. A wobblerek önsúlyát képező ólom nehezék elhelyezése szintén precíz tervezés eredménye. Ennek feladata, hogy visszavontatás során az egyedi terelőlappal együttműködve a megfelelő szögben tartsa a műcsalit.

Deep
A hosszú terelőlapát azt a célt szolgálja, hogy mélyebb vízrétegbe jusson le. Leküldhető akár 3 méteres mélységbe is, de csorgós partdobós harcsázáskor rövid távolságból indítva 1,5 méteres mélységben jön el kényelmesen. Szinte bárhogyan esik a vízbe, kialakítása miatt ideális, „plottyanó” hangot ad vízbeérkezésekor, ami igen hamar kiváltja a harcsa támadó reflexét. Mozgása velőtrázóan élénk, akár csak egy későn kapcsoló menekülő keszegé. Ideális partot dobó harcsa csali.

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.