HALDORÁDÓ Gyermek polár kabát 158

Akciós ár :
5.990 Ft
Eredeti ár : 5990 9990 9.990 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Sokszor kaptuk meg a kérdést, hogy miért nem árulunk gyermek méretű Haldorádó polár kabátot. A sok kérésnek eleget téve forgalomba hoztuk a népszerű Feeder Master polár kabátot gyermekeknek szánt méretekben.

Hideg időben szinte minden esetben célszerű polár ruházatot használni. Ez a ruhatípus nemcsak meleg, hanem lélegző tulajdonsággal is bír, ezért - a testpára kiengedésének köszönhetően - viselője nem izzad bele. Jó szigetelő, így kiváló védelmet nyújt a szél ellen. Korlátozott mértékben még vízálló is, de fő funkciója nem ez, hanem a réteges öltözködés egyik fontos elemét adja. Használható legfelső rétegként az őszi és kora tavaszi időben, de télen a polár ruhadarab fölé még thermoruha is kerül. Kellemes, igazán kényelmes viselet. Nemcsak horgászat során vált be, mert a mindennapos „gyűrődést” is jól viseli. Anyaga 360 g/m2-es, kettőzött mikropolár típusú vastag thermo anyag. Az ujjvégek és a derék is gumírozott, ami meggátolja a hő kiáramlását és a hideg levegő bejutását. Tetszetős, jó minőségű hímzés található elöl és a hátoldalon.

Mellrész: 100 cm
Hoszúság: 62 cm
Ujjhossz: 55 cm

Termék adatok
Anyaga : 100% polyester
Méret : 156
További választék
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: