Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 24990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A Reboot egy közepes hosszúságú zokni a kényelmes, akár a leghosszabb sétákhoz is. Célja, hogy elvezesse a verejtéket, ugyanakkor a lábfejen fokozza a vérkeringést. Nagyon kellemes, meleg zokni, önmagában is teljes értékű, erősebb dizájn. A legjobb zoknid, ami valaha volt! A zoknik mindig lekötötték a Geoff Anderson figyelmét, de kevés az olyan gyártó, aki mellé letették volna a voksukat, ezért végül saját fejlesztésbe kezdtek és több év kemény munkája után e termékkel olyan hozzáadott értékeket tudnak felvonultatni, ami egyedi a piacon. Az új dizájn megtartotta a merinó gyapjútól jól ismert komfortot, emellett példátlan kopásállóságot adott a terméknek. A témával kapcsolatos tapasztalatokat, kutatásokat kombinálva, valamint a világ legmagasabb szintű kötési technológiáját ötvözve a prémium merinó gyapjú előnyeivel nagyon magas sztenderdet sikerült felállítani. A stratégiai fontosságú pontokon elasztikus elemek biztosítják a kényelmet. Az ESS™ garantálja a lábfej zavartalan vérkeringését, valamint az elnyűhetetlenséget, melynek hiánya a zokni végét jelentené. 117 évnyi történelem áll minden pár kézi szövésű zokni mögött, ami piacra kerül, így érthető, miért ilyen strapabíróak és kényelmesek. Magas ellenálló képességű merinó gyapjú, erős csillapítás, megerősített kontaktrészek, rugalmas illeszkedés és kifinomultan illeszkedő kötött lábszárrész biztosítja a vélhetően minden szempontból tökéletes termék első osztályú tulajdonságait:

 • Erős, de kényelmes illeszkedés a lábszáron
 • Maximális csillapítás biztosítja a legmagasabb komfortérzetet és a kellemes „mikroklímát”
 • Y sarok illeszkedés, hogy a zokni ne mozdulhasson meg. ESS™ elasztikus támogató rendszer a felsőbb részeken, hogy a mozgás tökéletesen szabad maradhasson
 • Comfort Zone™ csillapítás és megerősített zónák a nagyobb igénybevételnek kitett részeken
 • Elasztikus boltív az elülső részen
 • Varrásmentes befejezés a lábujjaknál

Az elasztikus támogató rendszer lényege, hogy a stratégiai pontokon a zokniba elasztikus részeket építenek gyártáskor, hogy a funkcióját a legmagasabb szinten tölthesse be a termék. Az ESS™ további támogatásokat jelent a lábszáron és a lábfejen, melynek lényege, hogy a legkisebb kompressziót okozva (nem akadályozva a vérkeringést) a legstabilabb tartást adja a zokninak, így nem mozdulhat el a lábon heves igénybevétel esetén sem.

Miért TechnicalMerino? A merinó szálak természetes, harmonikus érzetet adnak hordáskor, talán a legjobb dolog, amivel a bőr érintkezhet. A Geoff Anderson kizárólag a legjobb merinó alapanyagot vásárolja meg, és csakis etikus állattartóktól. Ez az anyag ultra könnyű, erős, nedvesség-elvezető hatású és lélegző. Természetes összetevői garantálják a bőr számára a kényelmet, komfortérzetet és eliminálják az irritációt. A bőrrel a Geoff Anderson termékek esetében csak természetes anyagok érintkezhetnek, kizárólag a külső felületen használnak szintetikus anyagokat a kopásállóság és elnyűhetetlenség elérése érdekében. A Geoff Anderson TechnicalMerino technológiája mindezt lehetővé teszi.

Ígéretek:

 • Kiváló ellenállóság a kikopás ellen
 • 100% természetes új-zélandi merinó gyapjú
 • Kimagasló puhaság és komfort
 • Alacsony tömeg
 • Szagmegelőző hatás
 • Hőmérséklet & verejték menedzsment
 • Extra rugalmasság a finom léptekért
 • Kimagaslóan kellemes „mikroklíma”

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.