NEVIS Compact Carp szett 2 (KB-414)

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
9.900 Ft
Eredeti ár : 9900 14200 14.200 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A szettben található Nevis Compact Carp 360 bot megnyerő kivitelezése és rendkívül kedvező árfekvése mindenkire csábítóan hat. A 3 részes bot 3,6 méteres hossza és 3 librás karakterisztika könnyed, távoli dobások kivitelezését biztosítja. Könnyen el lehet sajátítani vele a dobás és a fárasztás technikáját. Remek dobási tulajdonságokkal rendelkezik, köszönhetően a 7 darab nagy átmérőjű SIC gyűrűnek. A nyéltagján a csavaros orsótartót osztott EVA borítás veszi körül. Ideális választás azoknak, akik kedvező áron szeretnének egy jó botot vásárolni.

Tökéletes párosítás a bothoz a Nevis Compact Carp 50 orsó. Egy új, továbbfejlesztett S-curve dobemelésű hajtómű miatt rendkívül könnyű tekerni ezt az orsót. Ez főleg fárasztásnál érezhető, hiszen szinte erőlködés nélkül tudjuk vele kifárasztani még a nagyméretű halakat is. A robosztus rotor villa még a legnagyobb megerőltetéseknél sem mozdul el, stabilan áll a legkeményebb fárasztáskor is. Nyeletőfékkel látták el, mely a modern pontyozó orsóknál már kihagyhatatlan kiegészítőnek számít. A grafit-hybrid orsóház miatt az orsó könnyű maradt. A precíziós elsőfék akadásmentesen dolgozik a kritikus helyzetekben is. Az S-Curve dobemelő rendszer egyenletes zsinórprofilt képez, és a csavarodásmentes zsinórvezető görgőnek köszönhetően a felcsévélt zsinór nem fog pödrődni. Kiegyensúlyozott hajtókarja gumifogantyúval lett kiegészítve, így használata a hosszú fárasztások során sem válik kényelmetlenné. Zsinórtároló kapacitása: 0,25 mm / 390 m.

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: