SHIMANO Force Master AX 12 Commercial Distance Feeder Sienna 2500RD orsóval

Bónuszpont jóváírás 230 pont
Akciós ár :
22.990 Ft
Eredeti ár : 22990 31990 31.990 Ft
DB
Részletek

Ebben az egyedi Shimano feeder szettben egy remek bot és orsó található, melyekkel garantáltan egy olyan felszerelés gazdájává válik a leendő tulajdonos, amit nagyon hamar meg fog kedvelni és becsben fog tartani! Íme, a felszerelések listája:

Force Master AX 12 Commercial Distance Feeder
A Force Master Commercial botok kifejezetten kedvező árukkal, ám mégis minőségi kivitelezésükkel hívják fel magukra a feederhorgászok figyelmét. Nagyon sokoldalú botok, melyek XT-40 karbon alapanyaguknak köszönhetően remek fárasztási élményt nyújtanak. Egyszerre könnyed és érzékeny a karakterük, de megfelelő erőtartalékokkal is rendelkeznek, így ideálisak rövid és közepes távok, valamint pontyok, kárászok, keszegek horgászatához egyaránt. A szokásostól eltérő módon a bot 2 tagból áll, melyhez 2 db spicc (2 oz, 3 oz) tartozik.

Sienna 2500RD
Amerikában már évek óta nagy sikernek örvend a Sienna orsócsalád. A Shimano minőséget és megbízhatóságot ma már nem csak az exkluzív orsókban élvezhetjük, hanem a kedvező, alacsonyabb árszabású modellekben is jelen van. A Sienna RD hátsófékes orsó jellemzői az XT-7 kompozit orsótest, 3 rozsdamentes golyós + 1 tűgörgős csapágy és a Super Stopper II azonnali visszaforgásgátló rendszer.

Kifejezetten ajánljuk methodozáshoz, minden hal fárasztása élmény lesz vele!

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: