Carp Expert Karácsonyi Neo Long Cast szett + Ajándék pikkelyes ponty párna

Bónuszpont jóváírás 300 pont
Akciós ár :
29.990 Ft
Eredeti ár : 29990 40970 40.970 Ft
DB
Részletek

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását. A dobós, távoli horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Carp Expert Longcast szett, amivel akár a 100 méter feletti dobások is elérhetőek.
A modern pontyhorgászat elengedhetetlen kelléke a pontos etetés. Erre több módozat a horgászok rendelkezésére áll. Történhet akár csónakkal, etetőhajóval vagy bojlis horgászoknál dobócsővel is. De a parti horgászok sokszor az etetési távolságok miatt nehézségbe ütközhetnek. Erre nyújt tökéletes megoldást a szett részét képző Spod bot, ami az akár távoli parti etetés eszközlésének eleme. Kifejezetten etetésre, rakétázásra, spombozásra lett kifejlesztve, de parittyázni is tökéletes alkalmatosság. Az erőssége 5 libra, így a legnagyobb méretű Spomb is nyugodtan teletölthető, majd bevethető vele. Anyaga IM10-es minőségi carbon, mely karaktere miatt pontos, és kiemelten fontos, távoli dobásokat tesz kivitelezhetővé.
A bot 5 librás karakteréhez kellően robosztus orsó illik. A CXP Neo Long Cast 10000-es változata megfelelő erre a feladatra. Nagyméretű, magas és széles dobja, tökéletesse teszi ezt a Bigpit kivitelt a 100 méter feletti helyek könnyed eléréséhez. Nagy teherbíróképességét segíti a 9 belső csapágya és a tűgörgős visszaforgás gátló rendszere. Behúzós pecákhoz is optimális megoldást nyújt, ha a helyzet, vagy a körülmények nem engedi meg a dobásokat.
A szetthez jár ajándékként egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

A szett tartalma:
- Carp Expert Neo Spod 5lbs 3,75m horgászbot
- Carp Expert Neo Long Cast 10000 orsó
- Ajándék 60 cm-es Pikkelyes ponty párna

Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: