Megújult PVA hálók a Carp Expert kínálatában

Megújult PVA hálók a Carp Expert kínálatában

A PVA termékek már nem új keletű dolgok a pontyhorgászatban, hiszen viszonylag régóta jelen vannak a piacon. A kis mennyiségű, koncentrált etetés hatékonysága és létjogosultsága egyáltalán nem kopott az évek során, sőt, népszerűsége jelentősen megnőtt a hazai horgászok körében is. A Carp Expert termékek között is régóta megtalálhatóak voltak ezek a kiegészítők, azonban úgy gondoltuk, hogy ideje ezeket korszerűsíteni és kihasználni a folyamatosan fejlődő technológia által nyújtott lehetőségeket. Így születtek meg a legújabb Carp Expert PVA hálók.

Ez a 24 tagból álló család összesen 3 variánst vonultat fel, ezek a Micro Mesh, a 4 Season és az Anti-Fraying. Nézzük sorban, mit kell tudni ezekről a nagyszerű termékekről!

A teljesen megújult PVA háló szortiment

A Micro Mesh a szortiment talán leginkább univerzális tagja, hiszen az apró szövésű hálóba a kicsi, 2 mm-es pelletektől és finom szemcseméretű stick mixektől kezdve akár nagy, 20-as, 24-es bojlikat is helyezhetünk. 

Jól látható a Micro Mesh háló sűrű szövése

Keverékünk elkészítésekor tulajdonképpen csak a képzeletünk szab határt, illetve a PVA termékek mindegyikére jellemző vízoldékonyság, hiszen a vizet tartalmazó összetevők még a vízbe kerülés előtt szétoldanák a hálónkat. Ezt a szempontot tehát mindenképpen figyelembe kell venni stick mixünk alkotóelemeinek kiválasztásakor.

A PVA termékek lényege a vízoldékonyság, hiszen így férnek hozzá a halak az általunk bejuttatott finomságokhoz

A 4 Season egy igazi újdonság, mely olyan jellemzőket tudhat magáénak, amelyeket az eddigi Carp Expert PVA-k egyike sem mondhatott el magáról, ugyanis e típus anyagában és szövésében teljesen eltér a piacon megtalálható más PVA hálóktól.

A család legkülönlegesebb tagja a 4 Season

Kézbe véve észrevehető, hogy anyaga jelentősen puhább és vastagabb, mint például a Micro Mesh variánsok esetében. E tulajdonságainak köszönhetően fogóssága és hatékonysága a nyári, felmelegedett vizekhez képest a téli, hidegebb vízben sem fog csökkenni! Igazi különlegesség ez a palettánkon, melyet már Te is megvásárolhatsz weboldalunkon vagy partnerboltjainkban!

Speciális szövés teszi igazán különlegessé ezt a terméket

Végül, de egyáltalán nem utolsósorban az Anti-Fraying következik, mely a család erősített szövésű tagja. A nagy távolságba történő horgászat ugyanis egyre népszerűbb, így mindenképpen szükség volt egy olyan variánsra is a szortimentben, amely tolerálja a legerősebb dobások során fellépő erőhatásokat is. A család e változata erősített szövést kapott, aminek köszönhetően gond nélkül repíthetjük az elkészített PVA hurkákat szerelékünkkel együtt 100 méter fölötti távolságokba is.

Az erősített szövésnek köszönhetően a legerősebb dobásokat is gond nélkül bírják az Anti-Fraying PVA hálók

Modern és stílusos fehér dizájn jellemzi legújabb PVA System termékeinket, melyek komplett megoldást kínálnak a kimagaslóan fogós PVA hurkák elkészítéséhez. 25, 35, illetve 45 milliméteres átmérőben kerültek forgalomba, 5 méteres, gazdaságos kiszerelésben. Utóbbi alól azonban némi kivételt képeznek az Anti-Fraying variánsok, hiszen ezek egy igazán nagyszerű, 10 méteres kiszerelésben is megvásárolhatóak az új szortiment többi tagjára jellemző 5 méteres változat mellett!

Minden variánsból háromféle átmérő áll a horgászok rendelkezésére: 25, 35, és 45 milliméter
Az Anti-Fraying család 10 méteres, extra kiszerelésben is megtalálható a boltok polcain!

Minden PVA System termék része a műanyag cső, amelyben biztonságosan és garantáltan vízmentesen tárolhatjuk a hálónkat. Az elődökhöz hasonlóan itt sem hagyhattuk ki a praktikus, kétoldalú tömködő szerszámot, mely ráncfelvarrásként egy dizájnos Carp Expert logót kapott a középső részére. A rendszer lelkét képző PVA háló pedig a már megszokott módon, egy nagyon praktikus műanyag csőre került, aminek köszönhetően használata gyerekjáték.

Praktikus, Carp Expert logóval ellátott kétoldalú tömködő szerszám

Mivel a PVA háló dobásonként fogy a horgász táskájában, mindenképpen gondolnunk kellett a kifogyott műanyag cső gazdaságos újratöltésére is. Ezért hoztuk létre a család minden egyes tagját lefedő utántöltőket. A Micro Mesh és 4 Season variánsok egy praktikus és nagyon kompakt zacskóban kerültek a boltok polcaira, ami amellett, hogy pénztárcabarát, a csökkentett műanyag-felhasználás miatt környezetbarát megoldást kínál az adott PVA System termék újratöltésére.

A Micro Mesh…
… és a 4 Season variánsok utántöltői is zacskós kivitelben érhetőek el

Az Anti-Fraying variánsok 6 különböző tagja is megkapta a saját utántöltőjét, melyeket egy praktikus műanyag spulnin találhatnak meg a horgászok.

Praktikus spulnin az Anti-Fraying utántöltők

Azt gondolom, hogy a Carp Expert megújult PVA családja minden, a PVA termékek használatát kedvelő horgász igényét kielégítik, legyen szó dobós vagy behúzós horgászatról, akár télen, akár nyáron!

Minden igényt kielégítő szortiment, válaszd ki Te is a kedvenced!

Forrás: Szabó Attila

EnergoTeam

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.