Mišel Zadravec Carp Baits 2010. 1. rész - Bojlik és pelletek

Mišel Zadravec Carp Baits 2010. 1. rész - Bojlik és pelletek

A [d]Mišel Zadravec Carp Baits[-d] termékek bemutatása céljából összeállított, négyrészes cikksorozat ezen első epizódjában a cég bojlijainak és pelletjeinek részletes ismertetője olvasható. A korábbiakból jól ismert termékeken kívül Mišel számos újdonsággal rukkolt elő, melyeket most kategóriákra osztva jellemzünk és mutatunk be az érdeklődők könnyebb eligazodása érdekében. Tartsatok velünk, és kiderül számotokra, hogy mit érdemes tudni a cég új és régi termékeiről!

Az egyszerűség, illetve átláthatóság kedvéért a különböző szériák egyes darabjait tematikusan, sorba rendezve mutatjuk be. Bár akik előszeretettel használták az elmúlt években a Zadravec Baits által előállított csalogató anyagokat, azok számára nyilván egyértelmű lesz, hogy melyik széria, ízesítés, kivitel stb. esetén van szó újdonságról, mégis az érdeklődők széles táborára tekintettel természetesen (egy csillaggal (*)) jelezzük, hogy mely termékek kerültek forgalomba az idei évben.

BOJLIK

Happy Carp*

Nagyon kedvező ára ellenére egy igazán tartalmas, fogós bojli. Nagy mennyiségben tartalmaz hallisztet, állati és növényi fehérjéket, vitaminokat. Ezek a bojlik is párolással és a megfelelő mennyiségű tojás hozzáadásával készülnek. Minőségét és fogósságát mi sem bizonyítaná jobban, mint, hogy ezeket a bojlikat remek eredményekkel tesztelte a Mišel Zadravec Carp Team! 800 és 3000 g-os kiszerelésben, 20 mm-es nagyságban kerülnek forgalomba, Eper, Tutti-frutti, Scopex, Hal, Óriás Rák, Tintahal-Polip, „Smelly Mix” (büdös jellegű) és „Sweet Mix” (édes jellegű) ízekben.

A gyümölcsös ízesítésekkel tavasszal, a felmelegedő vizekben lehetünk a legeredményesebbek, míg a büdös jellegűekkel főleg a nyári és az őszi időszakban. A gyümölcsös Happy Carp bojlikhoz optimális etetéshez a Sweet Mix bojlit, a büdös Happy Carp bojlikhoz pedig a Smelly Mix bojlit ajánljuk.

Ebben a formában…
… és számos közkedvelt ízesítésben leszek elérhetők idéntől bárki számára a Happy Carp bojlik

Carp Fantasy

A legelső bojlicsalád, ami forgalomba került. Már ennek a szériának is nagyon fontos jellemzője volt, hogy nem főzéssel, hanem párolással készülnek. Ezáltal a bojlik jobban megőrzik magas aminosav-, fehérje- és aromatartalmukat. Fogósságuk és hatékonyságuk kiemelkedő, mivel összetételük tökéletes összhangban van a halak táplálkozási igényeivel. Gyors emészthetőségük és hasznosulásuk miatt folyamatos táplálkozásra késztetik a pontyokat. Mivel aromákban nagyon gazdagok, főleg rövid távú horgászatokra, gyors eredmények eléréséhez ajánljuk őket! A választéknak köszönhetően egész évben kimagasló eredményeket érhetünk el, ha ezzel a családdal indulunk pontyaink becserkészésére. Horgászaink ezzel a szériával az utóbbi években jelentős mennyiségű pontyot - köztük több kapitális példányt - és amurt tereltek szákba. Két csoportjuk különíthető el egymástól, az édes és a büdös jellegű.

Édes

12-féle különböző lisztféléből épül fel, aroma és hidegen préselt olaj hozzáadásával készül. Ez a csoport abszolút nem tartalmaz hallisztet, viszont a növényi liszteknek köszönhetően magas a növényi fehérje tartalmuk! Fogósságuk főleg az ősztől tavaszig terjedő időszakban kiemelkedő, de a nyári meleg időszakok kapitális amurjainak becserkészésében is nagy szerepük lehet.

Fajtái: Eper; Scopex; Tutti-frutti, Vanília, Barack, Ananász, Banán, Körte, Mangó, Szőlő, Pálinka, Erdei Eper*

Büdös

14-féle különböző lisztféléből épül fel, és - akár az édes csoport - aroma és hidegen préselt olaj hozzáadásával készül. Ez a csoport már tartalmaz hallisztet, ezáltal magas állati és növényi fehérje tartalommal rendelkezik. E bojlik akkor fejtik ki igazán hatásukat, amikor a víz hőmérséklete eléri a 16 Celsius-fokot és folyamatosan melegszik. Fogósságuk kiemelkedő!

Fajtái: Hal; Máj; Kagyló; Tintahal; Tintahal-Polip; Rák, Monster Crab

A Fantasy széria darabjai továbbra is ebben a kivitelben kaphatók, édes…
… és büdös ízekben egyaránt
E sorozat vegyes keveréke alkotja a közkedvelt Bojli Mixet

Competition

A Carp Fantasy széria alap ízeiből született, 16-féle lisztfajta hozzáadásával. Mint minden általunk gyártott bojli, ez a széria is párolással készül, hogy a csaligolyók minél tovább megőrizzék aromájukat, frissességüket! Összetételük megtervezésekor célunk egy kevert, intenzív aromakombináció kialakítása volt, amit egy magasabb halliszt tartalommal párosítottunk. Ezáltal egy olyan fogós, kevert szériát hoztunk létre, amely egész évben, de főleg kapástalan időszakokban fejti ki igazán a hatását, amikor a pontyok kevésbé aktívak. Jelentős eredményeket értünk el ívás előtti és ívás utáni időszakokban, mikor a szimpla aromakombinációk már nem működtek! E családban is kétféle aromakombináció létezik, az édes és a büdös.

Édes aromakombinációk: Eper-Hal, Mangó-Hal, Szőlő-Hal

Büdös aromakombinációk: Máj-Hal, Kagyló-Hal, Tintahal-Hal; Monster Crab-Hal

A Competition bojlik továbbra is korábbi színeikben fognak pompázni…
… szintén kétféle ízvilág keverékéből létrehozva

Winter Competition

A Winter Competition bojlicsalád lehűlő és felmelegedő vízben aktiválódik leginkább! Köztudott, hogy ezekben az időszakokban,a pontyok mozgása, emésztése, és ezáltal táplálkozása is lassabb, megfogásuk nehezebbé válik. Ezért létrehoztunk a Competition bojlicsaládból egy olyan szériát, ami a megszokottól ellentétben jóval erősebb aromázottságával és jobb oldódásával, gyors emészthetőségével biztosan felkelti pontyaink érdeklődését még ezekben a kapástalanabb időszakokban is. Alapanyagainak jelentős részét hideg vízben jól oldódó lisztekre cseréltük, valamint további tuningolás céljából alkohol bázisú aromákat használtunk, amelyek a leghatásosabbnak bizonyultak a hideg vizekben, hiszen az alkohol hordozó ilyen körülmények között is jól oldódik, emellett sűrűsége a víznél nagyobb, ezért a fenék közelében „dolgozik”, ahol a halak ilyenkor előszeretettel tartózkodnak. Ezen összetevők alkalmazásával a pontyok megfogása az elmúlt évek tesztjei során könnyebbé vált!

Fajtái: Alma-Fahéj*; Eper-Hal, Mangó-Hal; Szőlő-Hal, Monster Crab-Hal, Frankfurti Kolbász*

A hideg vízre kifejlesztett széria két új tagja

Carp Dream

A négy széria (Happy Carp, FANTASY, COMPETITION, CARP DREAM) közül ez a bojlicsalád képviseli a legmagasabb kategóriát. 18-20-féle különböző lisztfajtájának köszönhetően nagyon magas az aminosav-, fehérje-, vitamin- és ásványi anyag tartalma, ami segíti a pontyok fejlődését és ellenállóbbá teszi őket a különböző betegségekkel szemben. Mindezek mellett nem tartalmaznak semmiféle aromát és mesterséges színezéket, ezzel jelentősen csökkentik az etetésen táplálkozó öreg, tapasztalt pontyok gyanakvását. Ettől lesz igazi nagyhalas bojli ez a széria! Mišel ezeket a bogyókat eleinte saját magának és barátai részére készítette, de később - mivel fogósságuk, a velük elért sikerek a nagyhalas horgászatok során kiemelkedő volt - megkérdőjelezhetetlenné vált forgalomba helyezésük! E szériának köszönhetően több 15 és 20 kg fölötti öreg ponty került matracra, hogy fotóikkal bizonyítsák a csali hatékonyságát.

Folyamatosan, évről évre bővülő választékunknak köszönhetően mindig egy lépéssel a pontyok előtt tudunk lenni, hogy a csalik fogóssága ne legyen kétséges. Ízvilágukat képtelenség meghatározni - mivel hozzáadott aromákat nem tartalmaznak - ezért különböző fantázianevekkel illettük őket. Jelen pillanatban az alábbiakban felsorolt fajták léteznek:

Big Carp

Magas máj- és halliszt tartalmával, Mišel egyik kedvenc bojlijává vált, mivel legtöbb nagy pontyát ennek köszönheti. E bojli nélkül egy túrára sem indul el! Kifejezetten a nagyon meleg nyári hónapok kedvelt csalija. Csalogató hatása egyedülálló!

Power of Fruit*

Magas fehérje- és vitamintartalmával egy igazi csemege a pontyok számára. Natúr gyümölcsök kész kavalkádja (6-7 fajta) került ebbe a csaliba, amely magas növényi fehérje tartalma mellett állati fehérjéket is tartalmaz. Legintenzívebb csalogató hatását tavasszal, a felmelegedő vizekben fejti ki, ezzel téve ellenállhatatlanná magát a pontyok számára.

Fish Steak

Már sötét színéből is látszik, hogy nem akármilyen bojlit tartunk a kezünkben. Amellett, hogy magas halliszt tartalommal bír, jelentős mennyiségű húslisztet és egy kevéske vérlisztet is tartalmaz! Igazi nagyhalas termék. A Fish Steak bojlit azokra az időszakokra ajánljuk, amikor a pontyoknak magas a fehérjeszükségletük. Ezek az őszi és tavaszi időszakok (is) lehetnek.

Crazy Fish

Már a neve is sugallja, hogy ennyire magas halliszt tartalmat csak egy őrült, nem hétköznapi bojli tartalmazhat. Vízbe érkezését követően azonnal dolgozni kezd! Magas halliszt tartalmából adódó csalogató hatásának köszönhetően egy rafinált ponty sem bír ellenállni vonzerejének! Ezzel a csalival egész évben kiváló eredményekkel horgászhatunk kedvenceinkre.

Formula-X

A TITKOS FORMULA! Találóbb név már nem is illethetné ezt a fajtát! Már az első tesztek alkalmával több 15 és 20 kg fölötti ponty megfogásával igazolta, hogy egy igazán hatékony, gondosan összeállított bojlit sikerült létrehozni, aminek a nagytestű pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni. Vonzereje magas vér- és húsliszt tartalmának köszönhető. Hatékonysága kora tavasztól egészen késő őszig mutatkozik meg igazán, mikor a víz melegszik, vagy éppen már felmelegedett. Túlhorgászott, valamint vadvizek eredményes csalija!

Gammarus

Egy olyan bojlit hoztunk létre, aminek fő összetevője a pontyok étrendjében is megtalálható élőlény, a Gammarus vagy más néven a bolharák. Emellett olyan anyagok is helyet kaptak az elkészítésben, mint a belachan (távol-keleti apró rákok kivonata) és a hidegen préselt rákolaj, amelyek méltán emelik e csalinak a minőségét, csalogató erejét! Különlegesen erőteljes szaga és enyhén sós íze mellett magas a könnyen emészthető fehérje- és aminosav-tartalma, ami igazán különleges, fogós csalivá teszi. A felmelegedő vizek egyik legkapósabb csalija, de különlegesen erős ízvilágának köszönhetően nyáron és ősszel is szép eredményeket érhetünk el vele.

Squid Magic*

Ez a bojli kizárólag natúr bázisú állati fehérjéket és különleges összetevőket tartalmaz. Nagyon magas fehérje- és vitamintartalmú, erősen tintahalas ízesítésű csaligolyó, amely a pontyok számára a tavaszi felmelegedő, a nyári meleg és az őszi lehűlő vizekben egyaránt kiváló csalogató hatású.

Magic Spice

Az emberiség már évezredek óta ismeri és használja a fűszernövényeket. Illatukkal és színükkel, de legfőbbképpen ízükkel ízletesebbé, élvezetesebbé és csábítóbbá teszik ételeinket. Étvágyfokozásuk és az emésztésre tett jótékony hatásuk már régóta köztudott! Éppen ezen érvek felsorolása miatt a pontyhorgászatban is jelentős szerephez jutottak. Nemcsak illatukkal, de ízükkel és színükkel is felkeltik halaink érdeklődését. E csalik megalkotásakor nagy figyelmet fordítottunk a fűszerek egyensúlyára, hogy tökéletesen harmonizáljanak egymással. Már a legelső teszt megmutatta e bojli fogósságát egy 20,52 kg-os gyönyörű tükörponty megfogásával! A fűszerek varázslatos erejének köszönhetően egész évben kiemelkedő fogást biztosít még frontos időszakokban is, mikor más bojli nem működik.

A Carp Dream 2010-es újdonságai, a Power of Fruit és a Squid Magic

Amur speciál bojli

Mivel bojlis horgászként legtöbbünk csak a pontyok becserkészését és megfogását tartja leginkább szem előtt, etetéseink gyakori vendégeiről, az amurokról sokszor megfeledkezünk, vagy nem is akarunk tudomást szerezni, pedig legtöbb vizünkben nagy számban megtalálhatóak, ott vannak! Horgászatuk, fárasztásuk nagyon élvezetes! Kifejezetten rájuk bojlival kevesen horgásznak, akik viszont igen, azok is gyakran csak csekély sikerrel. Ezért többségünk apró magvakkal, növények hajtásaival (kukorica, tigrismogyoró, lucerna, nádhajtás stb.) csalja horogra ezeket a nagytestű, igen jó sporthalakat. Éppen ezért álmodta meg Mišel ezt a bojlifajtát, hogy aki szereti ezeket a csodálatos halakat horogvégre keríteni (épp úgy, mint Mišel is…), az még nagyobb sikerrel tehesse BOJLIVAL! Összetételénél arra törekedtünk, hogy minél nagyobb számban tartalmazzon olyan összetevőket, amelyeket az amurok nagyon szeretnek. Legfőbb alkotóelemei a növényi lisztek, amiből 16 különböző található a csalikban, ezt hidegen préselt kendermagolajjal tettük még tökéletesebbé. Hallisztet és mesterséges aromát nem tartalmaznak! A csalik erős illata és könnyű szerkezete nagyban segíti amurjaink csalogatását, horogra kerítését. Tesztjeink során rengeteg 10 kg és több 20 kg feletti amurt szákolhattunk segítségükkel! Legeredményesebbek ezzel a bojlival tavasz végétől ősz végéig lehetünk.

Mišel 20 feletti pontya egy alpesi tóról

Hook, avagy (csalizó) horog bojlik*

Fantasy:

Alapjukat a Fantasy széria mixei adják. Mišel attraktorok hozzáadásával turbózta fel az eredetileg is fogós bojlit. Kifejezetten a horoghoz való csalizásra szánt széria, amely mellé az etetésre (is) alkalmas Fantasy széria azonos nevű bojlijait ajánljuk.

Fajtái: Eper, Erdei eper, Mangó, Óriás rák, Tintahal-polip, Máj, Hal

A Fantasy bojlik tuningolt, csalizásra szánt változata 200 g-os kivitelben

Carp Dream

Power of Fruit

Alapösszetétele teljesen megegyezik a Carp Dream széria eredeti bojlijáéval. Mišel a kiváló összetevőkből álló csalit attraktorokkal feljavítva tette még fogósabbá. Kifejezetten a horoghoz, csalizásra szánt széria, amely mellé az etetésre (is) alkalmas Carp Dream széria azonos nevű bojliját ajánljuk.

Squid Magic

Alapösszetétele teljesen megegyezik a Carp Dream széria Squid Magic bojlijáéval. Mišel attraktorok hozzáadásával turbózta fel, ezzel még fogósabbá téve az amúgy is kiváló összetevőkből álló csalit. Kifejezetten a horoghoz, csalizásra szánt széria, amely mellé az etetésre (is) alkalmas Carp Dream széria azonos nevű bojliját ajánljuk.

Liver Spice

Ennek a horog bojlinak a Carp Dream széria Magic Spice bojlija adja az alapját, amelyet Mišel fermentált máj hozzáadásával turbózott fel. Kifejezetten a horoghoz, csalizásra szánt széria, amely mellé etetésre a Carp Dream széria Magic Spice és Big Carp nevű bojlijait, vagy a Fantasy és Competition széria májas bojlijait ajánljuk. Egész évben kiváló csalogató hatású, kifejezetten nagyhalas bojli.

Mussel Larva Plum

Ez a különleges bojli a kagyló és tűzőszúnyog natúr bázisú keverékét tartalmazza kis mennyiségű alkohol bázisú szilva aromával kombinálva. Kifejezetten a horoghoz, csalizásra szánt széria, amely mellé etetésre a Fantasy és Competition széria kagylós bojlijait ajánljuk. Egész évben kiváló csalogató hatású, kifejezetten nagyhalas bojli.

Crispy Mussel

A nagy pontyok kedvence! Ez nem egy hétköznapi, 20 mm-es golyó, összetételét tekintve nagyon ütősre sikerült! Magas fehérje- és vitamintartalma mellett különféle natúr kagylós kivonatok és igazi vándorkagyló-őrlemény is található benne! Kifejezetten nagyhalas bojli, amely a horoghoz, csalizásra készült, mellé etetni a Fantasy és a Competition széria kagylós bojlijait ajánljuk.

Szokásos átmérő, gazdagabb beltartalom és kisebb kiszerelés jellemzi a Carp Dream Hook bojlikat

Pop Up (lebegő) bojlik*:

A Carp Dream széria (egyes) típusaival teljesen azonos összetételű, prémium kategóriás bojli. Az összetétel és ebből következően a minőség, fogósság megőrzésének érdekében Mišel darált parafa hozzáadásával készíti el őket, így nem egy „műanyag” hatású, hanem egy, a már jól megszokott minőségű Carp Dream Pop Up-ot hozott létre, amely 16 mm-es nagyságban kerül forgalomba.

Fajtái: Big Carp; Formula X; Squid Magic, Magic Spice, Power of Fruit, Gammarus, Mussel, Crazy Fish,

Íme, néhány típus az újonnan megjelenő Pop Up bojlik közül

Wafters (balanszírozott) bojlik*:

Már a bojli méretéből is látszik, hogy nagyhalas termékről van szó, de nemcsak mérete, hanem összetétele is igazolja fogósságát. E bojli megszületését a hosszú évek teszthorgászatai során szerzett tapasztalatok ihlették, ahol arra a feltevésre próbáltunk választ találni, miszerint a nagytestű pontyok a nagyméretű, igazán nehéz csalikat ritkábban szippantják fel, mint az azonos méretű, de könnyebb csalikat. A válasz végül egyértelművé vált, 10 pontyból 8 a könnyebb, balanszírozott bojlit részesítette előnyben. További előnye az azonos méretű, de nehezebb, süllyedő társaival szemben, hogy kisebb súlya miatt a hígabb iszapos aljzatba nem süllyed bele, pontosan felette „lebeg”. 30 mm-es nagyságban kerül forgalomba.

Fajtái: Magic Spice, Crazy Fish, Mussel Larva Plum, Gamarus

Négyféle ízesítés, 30 mm-es átmérő és 100 g-os kivitel jellemzi az új balanszírozott bojlikat

PELLETEK

Carp pellet

5 mm-es, világosbarna színű, alacsony olaj- és magas fehérjetartalmú, gyors oldódású ponty pellet. Alacsony olajtartalma és gyors oldódása révén jól használhatjuk hidegebb vizekben, előetetéseknél is, emellett etetőanyagba, method mixbe, PVA hálóba vagy akár ledarálva bojlimixekbe keverve is tökéletesen használhatjuk.

Carp pellet

Forelli

Fekete színű, igen intenzív „illatú”, magas halliszt- és olajtartalmú 6mm-es pellet. Más néven pisztrángtáp, amit az intenzív akvakultúrában nevelt pisztrángok táplálására használnak, de a pontyok is előszeretettel fogyasztják. Használhatjuk etetéseknél, etetőanyagba keverve, PVA hálóban vagy ledarálva bojlikészítéshez.

Forelli

Black Magic Pellet

Fekete színű, magas olaj- és fehérjetartalmú, közepén fúrt, igazi nagyhalas halibut pellet. Lassú oldódásából kiindulva nemcsak etetésekre, de csalizásra is használhatjuk. Kétféle, 12 és 20 mm-es méretben kerül forgalomba. A pelletek közepén található furatnak köszönhetően nemcsak a bojlisok, de a finomszerelékes horgászok is könnyedén használhatják. Akár hajszálelőkére fűzve, akár csalizó szilikonra fűzve azonnal bevethető.

A Black Magic Pelletek 12 és 20 mm-es átmérőben kaphatók

Red Magic Pellet

Nagy mennyiségű vörös hallisztet tartalmazó, közepén fúrt, magas olaj- és magas aminosav-tartalmú pellet, aminek a pontyok képtelenek ellenállni. Lassú oldódású, ezért etetéshez és csalizáshoz is egyaránt használhatjuk. Kétféle méretben kerül forgalomba, 12 és 20 mm-es méretben. A pelletek közepén található furatnak köszönhetően nemcsak a bojlisok, de a finomszerelékes horgászok is könnyedén használhatják. Akár hajszálelőkére, akár csalizó szilikonra fűzve azonnal bevethető.

A Red Magic Pelletek szintén kétféle méretben kaphatók

Fantasy Pellets*:

Gyorsan (2 óra alatt) oldódó, magas fehérjetartalmú, hidegen préselt pellet. Gyors oldódását figyelembe véve inkább etetéshez ajánlott, de csalizásra is alkalmas. Nemcsak a bojlisok, de a finomszerelékes horgászok is könnyedén használhatják, csalizó szilikon karikára fűzve azonnal bevethető. Oldódását nagyban befolyásolja a víz hőfoka. Optimális oldódását 18-21 Celsius-fokos vízben éri el. 15 mm-es méretben kerül forgalomba Eper, Erdei eper, Mangó, Ananász, Óriás rák, Hal és Tintahal ízesítésben.

Fantasy Hook Pellets*:

Lassabban (5 óra alatt) oldódó magas fehérjetartalmú, közepén fúrt, hidegen préselt pellet. Lassabb oldódását figyelembe véve használhatjuk a gyorsabban oldódó Fantasy pelletek mellett etetésre és csalizásra is. A pelletek közepén található furatnak köszönhetően nemcsak a bojlisok, de a finomszerelékes horgászok is könnyedén használhatják. Akár hajszálelőkére fűzve, akár csalizó szilikonra fűzve azonnal bevethető. Oldódását nagyban befolyásolja a víz hőfoka. Optimális oldódását 18-21 Celsius-fokos vízben éri el. 18 mm-es méretben kerül forgalomba Eper, Mangó, Ananász, Óriás rák, Hal és Tintahal ízesítésben.

Mišel kapitális tükröse

Carp Dream Pellets*:

Közepesen (2-5 óra alatt) oldódó, magas fehérje-, vitamin- és halliszt tartalmú, közepén fúrt, hidegen préselt pellet. Alapjául a Carp Dream széria azonos nevű mixei szolgálnak. Fontos kiemelni, hogy - Európában egyedülállóan - a Carp Dream pelletek alapanyaga megegyezik az ugyanezen a néven futó prémiumkategóriás Mišel Zadravec bojlik alapanyagával! A pelletek közepén található furatnak köszönhetően nemcsak a bojlisok, de a finomszerelékes horgászok is könnyedén használhatják. Akár hajszálelőkére fűzve, akár csalizó szilikonra fűzve azonnal bevethető. Oldódását nagyban befolyásolja a víz hőfoka. Optimális oldódását 18-21 Celsius-fokos vízben éri el. 22 mm-es méretben kerülnek forgalomba Fish Steak, Magic Spice, Gammarus, Crazy Fish ízesítésben.

Carp Dream Hook Pellets*:

Black Magic

Fekete színű, magas olaj- és fehérjetartalmú, közepén fúrt, igazi nagyhalas, halibut pellet. Lassú oldódásából kiindulva nemcsak etetésekre, de csalizásra is használhatjuk. Háromféle (12, 16 és 20 mm-es) méretben kerül forgalomba. A pelletek közepén található furatnak köszönhetően nemcsak a bojlisok, de a finomszerelékes horgászok is könnyedén használhatják. Akár hajszálelőkére fűzve, akár csalizó szilikonra fűzve azonnal bevethető.

Red Magic

Nagy mennyiségű vörös hallisztet tartalmazó, közepén fúrt, magas olaj- és magas aminosav-tartalmú pellet, aminek a pontyok képtelenek ellenállni. Lassú oldódású, ezért etetéshez és csalizáshoz egyaránt használhatjuk. Háromféle (12, 16 és 20 mm-es) méretben kerül forgalomba. A pelletek közepén található furatnak köszönhetően nemcsak a bojlisok, de a finomszerelékes horgászok is könnyedén használhatják. Akár hajszálelőkére, akár csalizó szilikonra fűzve azonnal bevethető.

A Carp Dream Hook pelletek két típusa a legnagyobb átmérővel

Ezek lennének a Mišel Zadravec Carp Baits 2010-es évi termékeiből a bojlik és a pelletek. Bízunk benne, hogy a hamarosan elérkező kiállítások időpontjáig sikerült némi kedvcsinálót alkotnunk, hiszen először itt találkozhattok majd új termékeinkkel. Kívánunk mindenkinek sok 20 feletti pontyot!

A következő részben a bojlikészítéshez való mixek, illetve alapanyagok kerülnek előtérbe… A most bemutatott, illetve a későbbi részekben bemutatandó termékek mindegyikét első alkalommal a Hit Parkban, a Horgász Szakkiállítás és Vásáron, 2010. március 5-én és 6-án tekinthetitek meg élőben.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

(X)
Zadravec Team

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.