Népszerű CC Moore, Gardner, ATT termékek

Népszerű CC Moore, Gardner, ATT termékek

A CC Moore, Gardner vagy ATT márkanevek már biztosan ismerősen csengenek sok horgásznak, ezért ebben az írásban összegyűjtöttük azokat a népszerű angol termékeket, melyeket nagy elégedettséggel használnak a hazai pontyhorgászok is, legyen szó feederbotos vagy bojlis horgászatról.

ATT Tackle ATTx Deluxe Receiver - extra vevő ATT-hez
A Deluxe Receiver egy teljesen új mércét állít fel a jelenlegi piacon kapható vezeték nélküli távjelző vevőegységekkel szemben. Olyan technológiai újításokat és megoldásokat tartalmaz, amelyek szinte teljesen egyedülállóak. Az új vevő a speciális beépített antenna segítségével extra tartományban, 1000 méterről is jelez, ha érdeklődő érkezett a bevetett készségre. Az extrém távolság természetesen nemcsak a sík terepen, hanem a különböző domborzati viszonyok mellett is érvényesül. A kis áramfelvétellel működő eszközhöz elegendő mindössze 2 db AA méretű ceruzaelem, amely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Az új vevő külső háza kiváló minőségű és magas színvonalú, úgynevezett Soft-Touch, puha, mégis erős és strapabíró műanyag borítással készült, és most már 100%-ban vízálló. Előnyös tulajdonsága, hogy kis súlya miatt a vízben sem süllyed el. Jelentős fejlesztések történtek az elektronika területén is, hisz a vevő 10 független csatornával rendelkezik, így minden csatorna hangszínét külön be lehet állítani. A hangerőt 5 különböző fokozatban lehet állítani, a vevő oldalán lévő +- gombok segítségével. Ezt az előlapon lévő LED is kijelzi. Fantasztikus tulajdonsága, hogy a hangerő teljes némítása esetén a rezgőmód automatikusan bekapcsol. A fejlesztők a jelző és a vevő közötti kapcsolatot is 100%-ban tökéletesítették. Az előlapon 5 különböző színű LED kapott helyett, amelyek közül 5 állandó, 2 pedig választható színnel rendelkezik. A Deluxe Receiver fő jellemzője még az egyszerű működés, az egyszerű kezelhetőség és természetesen az életre szóló megbízhatóság.

Könnyű, kézre álló vevőegység
A jelző mágneskapcsolóval van ellátva, így ha levesszük a tokot, automatikusan bekapcsol

ATT Tackle ATTs Underlit Wheel Red - kapásjelző
Az ATTs Underlit Wheel Alarm a fenomenális sikerű ATTs elektromos kapásjelző módosított változta. Az új jelző természetesen megtartotta a legendás előd fantasztikus tulajdonságait, azzal a különbséggel, hogy a színes LED-et az elülső felületről áthelyezték a görgő alá. Az ATTs a világ első „csendes”, csak fényjelzést adó, hangszóró nélküli elektromos kapásjelzője, amely mindig ott jelez, ahol szükség van rá, mégpedig a horgásznál. Kizárólag az ATT Deluxe Receiver vevőegységgel használható, tehát minden beállítás a vezeték nélküli vevőegységen lehetséges, amely biztosítja a vibrációs (rezgő) funkciót is. A kapásjelzőt olyan profi pontyhorgászoknak tervezték, akik nem szeretnének kitűnni a tömegből azzal, hogy a tóparton „üvölt” a bottartó állványon elhelyezett jelzőjük. Az egyszerű, ultra könnyű és rendkívül kompakt ATTs méreténél fogva a piacon jelenleg kapható legkisebb elektromos jelző. Teljesen zárt, nincsenek rajta sem gombok, sem pedig egyéb csatlakozási lehetőségek, amelyek lehetővé tennék a víz és pára bejutását, ezért garantáltan és 100%-ban vízálló. Praktikusságának köszönhetően meghibásodásának lehetősége gyakorlatilag nulla, hisz a ki- és bekapcsolása is a védőburkolat lehúzásával (mágneses kapcsolóval) történik. Magas oldalfalú kiképzésének köszönhetően nincs szükség külön biztonsági tartóvillára (Snag Bar), amely megakadályozza az erőteljes kapáskor a bot oldalirányú mozgását. Jobb és bal felső részében egy kis horony is helyet kapott, ahová belehelyezhető a Beta Light, amely az éjszakai tájékozódásban nyújt segítséget. Óriási előnye, hogy elemtöltöttségi-szint ellenőrzéssel is ellátták, amely szintén a vevőegységen található, és hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót. Strapabíró, erős, rozsdamentes csavarral és anyával kerül forgalomba, amely kompatibilis minden kereszttartóval (Buzz Bar) és leszúróval. Egyedülálló, szabadalmaztatott False Beep System érzékelő rendszerrel rendelkezik, így a görgőbe épített mágnes soha nem érzékel „téves” kapást.

A LED fénye lentről felfelé vetül, így nem vakítja horgász szemét sem
Jó választás azoknak, akik hosszú távra gondolkodnak!

GARDNER Fotó és kamera beállító adapter
A Fotó és kamera beállító adapter egy olyan praktikus kiegészítő a Gardner Tackle termékpalettáján, amely tulajdonképpen a Camera Adapter (menetkonvertáló adapter) továbbfejlesztéséből született meg. Az innovatív adapter segítségével bármilyen szögben beállítható és 360°-os szögben elfordítható a kamera vagy a fényképezőgép. Az egyszerűen használható Camera Angle segítségével minden esetben tökéletes képek készíthetők. A menetkonvertáló ideális választás azok számára, akik önállóan szeretnék magukat egy-egy szebb hallal megörökíteni. A praktikus kiegészítő kiváló minőségű, korrózióálló anyagok felhasználásával készült. Minden típusú leszúróhoz, fényképezőgéphez, kamerához kompatibilis. Előnyös tulajdonsága, hogy tartalmaz egy biztonsági alátétet is, amely minden esetben védi a drága fotóeszközök menetcsatlakozását. A T-szorítónak köszönhetően stabilan és elmozdulástól mentesen rögzíthetők még a legnagyobb fényképezőgépek és kamerák is. Kialakításánál fogva egy életre szóló minőséget képvisel.

Praktikus kiegészítő azoknak, akik egyedül járnak horgászni
Bármilyen szögben állítható a tökéletes fotó elkészítésének érdekében

GARDNER Covert Mugga
A Covert Mugga Hook a Gardner Tackle legsikeresebb és legeredetibb horogtípusa. Legenda, amely egyediségével néhány éve alatt meghódította a pontyhorgászokat világszerte. Páratlan és kivételes akadási készségét elsősorban egyedi formájának köszönheti, amely egy forradalmi újítást eredményezett. A Mugga fő jellemzője a kissé hajlított szár és az enyhén megtört horogszem, amelyhez egyenes és rendkívül éles horoghegy párosul. Kialakításánál fogva sokkal jobban befordul a ponty húsos ajkába, mint az átlagos, standard horgok. Kiválóan használható bármely helyzetben, még akár a vízfelszíni (Zig Rig) horgászatok során is. A kiemelkedően magas szintű gyártási technológiánál fogva a szuper erős kovácsolt acél horgok rendkívüli tartóssággal és hihetetlenül éles horogheggyel rendelkeznek. Fantasztikus akadási készsége természetesen még fokozható a zsugorcső vagy Line Aligner használatával. Bármely előkezsinórhoz eredményesen használható, legyen szó lágy vagy bevonatos zsinórokról. Kémiailag edzett, kis mikroszakállal rendelkezik, így a halak ajkában nem okoz nagy sérülést. A tartósság növelése érdekében a horgokat egy matt, úgynevezett Covert álcaszínű teflonbevonattal látták el, amely tökéletesen illeszkedik a meder környezetébe. E bevonat másik óriási előnye, hogy nem csillog, így az óvatos pontyokban sem kelt gyanút. Az egyszerű, praktikus és jól zárható műanyag tasakos csomagolásban 10 db horog kapott helyet. Szakáll nélküli változatban is kapható!

A Mugga horgok már-már legendává nőtték ki magukat a bojlis horgászok között
A tavaly óta már a szakáll nélküli kivitel is elérhető

GARDNER Target Kwik Lok Terminal Pack Green
A Target Kwik-Lok Terminal Pack kifejezetten a modern finomszerelékes (feeder) végszerelékhez felhasználható, hasznos kiegészítő. A „csomag” 5 db 12-es méretű Kwik-Lok gyorskapcsot és 5 db Buffer Beads XL kötésvédő gumiütközőt tartalmaz. Minden helyzetre megoldást kínál, horgásszunk iszapos, kavicsos, homokos vagy vízinövényekkel borított aljzaton.

A Target Kwik-Lok Terminal Pack gyors előkecserét biztosít a feederbotos horgászoknak

GARDNER Ultra Blades zsinórvágó olló
Az Ultra Blades egy kivételes minőséggel rendelkező zsinórvágó olló. A köszörült rozsdamentes acélpengék még a legvastagabb, legkeményebb monofil, fluorocarbon és a leglágyabb fonott zsinórokkal is megbirkóznak. Magas használati értékét tükrözi, hogy éle még a hosszú és tartós használat során sem fog tartósságából veszíteni. Ötletes tervezése révén nemcsak minden esetben sima vágást biztosít, hanem a zsinórt egyáltalán nem szálkásítja. Kiválóan alkalmas a bevonatos előkezsinórhoz is. A különleges pengék felületének egyik fele fogazott, a másik pedig sima, amelyek együttese 100%-ban hatékony és pontos vágást eredményez. Az ergonomikus kialakítású, erős és strapabíró műanyag nyél kényelmes és biztonságos fogást biztosít. Az igényes és stílusos kialakítású ollóhoz tartozik egy „védő fedél” is, amely tökéletes védelmet nyújt a pengék számára, így fenntartva azok állapotának tartósságát.

Ez az olló volt az egyik legnépszerűbb Gardner termék 2017-ben

CC Moore Belachan Block 250 g - Belachan rák paszta
Távol-keleti erjesztett garnélarák. A Belachan már évek óta a pontyhorgászok egyik legeredményesebb csalija. A Belachan Block a speciális gyártási eljárással készített, tiszta Belachan „tömbösített” változata. A rendkívül erős és intenzív, az emberi orr számára kissé kellemetlen illatához fantasztikus sós íz párosul, amelyet a pontyok minden bizonnyal soha nem hagynak érintetlenül. A kizárólag élelmiszeripari tisztaságú, mesterséges íz- és színanyagoktól mentes terméket Malajziában egyes ételek ízének fokozására használják. A tömör állagú csali a pontyok számára az összes létfontosságú nyomelemeket, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza. Ez a kivételes attraktor minden csalinak hihetetlen módon megnöveli a vonzerejét. Felhasználható: pasztaként a különböző horogcsalik köré gyúrva, bojlimixekben, etetőanyagokban, stick és spod mixekben. Hatásfokát legeredményesebben reszelt formában, bojlimixekben fejti ki 75 g/kg adagolásban. A vízbe érkezve hatása azonnal érvényesül. Egész évben rendkívül eredményesen használható. Kiválóan harmonizál a Belachan kollekció tagjaival.

Nagy tisztaságú Belachan, amely az étvágytalan pontyokat is táplálkozásra csábítja

CC Moore Feedstim XP Liquid 250 ml - Folyékony étvágystimuláló
A CC Moore & Co a Feedstim XP folyékony étvágyfokozóval egy olyan fenomenálisan kiemelkedő terméket fejlesztett ki, amely minden bizonnyal a jelenleg kapható legjobb és legintenzívebb attraktor folyadék. A rendkívül sikeres Feedstim XP segítségével olyan eredményeket tudtak a pontyhorgászok felmutatni, amelyet eddig egyetlen egy komplex adalékkal sem sikerült elérniük, sem az Egyesült Királyságban, sem pedig Európában. A legendás hírű termék több mint egy étvágyfokozó, mivel összetevői révén a pontyok természetes tápanyagforrásként azonosítják, ráadásul olyan anyagokat is tartalmaz, amelyek az adott vízben esetleg nem is találhatók meg természetes táplálék formájában. A kiváló minőségű természetes ízfokozókat kombinálták az esszenciális aminosavakkal és néhány olyan titkos összetevővel, amely még az étvágytalan halakat is garantáltan kapásra ösztöni. A természetes kivonat kizárólag gyógyszerészeti tisztasággal és fantasztikus vízoldékonysággal rendelkezik. Alapösszetevői között megtalálhatók az élelmiszeriparban és az állati takarmányozásban is használt kivonatok. Használatával a fogási esélyeink jelentősen megnőnek még a legnehezebb vizeken is. A sűrű, magas sótartalmú, minden vízhőmérsékletnél kiválóan oldódó folyadék illata érdekes és nagyon intenzív, kissé talán kávéra emlékeztet. A vízbe érkezve hatása rögtön érvényesül és szinte azonnal nyomelemeket közvetít, amelyet a pontyok már nagy távolságból is ösztönösen felismernek. Bármely csalinak drámai módon megnöveli a vonzerejét. Bátran használhatjuk még a leghidegebb vízben is. Hatását a rövid és a hosszabb horgászatokon egyaránt kifejti. A PVA termékeket nem oldja. Felhasználható: bojlik, pelletek magvak áztatására, illetve etetőanyagokhoz, stick, spod és bojlimixekhez is. Horogcsalik, lebegő bojlik utólagos ízesítésére is kiválóan alkalmazható. Bojlikészítésnél mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk! Hatását bármilyen ízesítésű bojlimixben kifejti. A felsőkategóriás alapanyag csalogatóhatása a Feedstim XP Powder adalékkal együtt alkalmazva jelentősen növelhető. Természetessége révén adagolásnak felső határa nincs, de már 20-25 ml/kg használata esetén is hihetetlen eredményekre képes!

Íme, egy „titkos főzet” a CC Moore-tól, melyet minden pontyhorgásznak csak egyszer kell kipróbálnia!

CC Moore Bloodworm Hookbaits – Szúnyoglárvás dipelt horogcsali
A Boosted Bloodworm Hookbaits egy egyedi és különleges tulajdonságokkal rendelkező horogcsali. A pellet formájú, 12 x 16 mm-es méretű, könnyített „ponty mágnes” kiváló minőségű és a rendkívül vonzó tulajdonságokkal rendelkező szúnyoglárvát tartalmaz, amely a békés halak elsőrendű természetes tápláléka. A különleges vonzerejét annak köszönheti, hogy a csalik előre be vannak áztatva a CC Moore által forgalmazott Liquid Bloodworm Extractba. A Boosted Bloodworm Hookbaits száraz összetevőinek alapját a pop-up mix képezte, amely egy kritikusan kiegyensúlyozott csalit eredményezett. A hatékony csali kiválóan tart a hajszálelőkén, a hosszú és erőteljes dobásokat is rendkívüli módon bírja. Az oldódási ideje több mint 18 óra, miközben szépen és folyamatosan engedi ki magából a csábító halcsalogató anyagokat még a leghidegebb vízben is.

A márka egyik „BEST” csalija, melyet a feederhorgászok is előszeretettel használnak

CC Moore Bloodworm Bag Mix 1 kg – Szúnyoglárvás
A Bloodworm Bag Mix a CC Moore 2016-ban debütált újdonsága, amely a nagy sikerű Bloodworm Stick Mix továbbfejlesztett változata. Az iszapban élő, gyakorlatilag minden vízben (folyók, tavak) megtalálható élénkvörös színű árvaszúnyog lárva ellenállhatatlan, potenciális természetes táplálékforrást biztosít a halak számára, ezért a lehető legtökéletesebb csaliválasztás. A kiváló tapadó képességgel rendelkező, sós, természetes ízekben és hemoglobinban gazdag fantasztikus etetőanyag apró szemcseszerkezetének köszönhetően rendkívül gyorsan „bont” még a leghidegebb vízben is. Nagy arányban tartalmaz vízben oldódó attraktorokat is, különböző kagylók és halfehérjék összetevőit, Bloodworm pelletet, porított szúnyoglárva kivonatot, aminosavakat és 100% tisztaságú, tengeri állatokból kinyert proteineket. Markáns és természetes szúnyoglárva aromája a pontyokra óriási vonzerővel hat. Sötétvörös színe miatt a halakra vizuális hatással is bír. Még a legnagyobb nyomásnak kitett vizeken is rendkívül eredményesen használhatjuk. Különlegessége, hogy a pontyok számára az ellenállhatatlan Krill Micromass is megtalálható benne. A hajszálelőkén elhelyezett csalik fogósságát minden esetben nagymértékben megnöveli. Előnyös tulajdonsága, hogy sokrétűen felhasználható, vízzel és folyékony adalékkal (Liquid Bloodworm Extract) összegyúrva etetőkosárba, pasztaólomra, valamint PVA termékekbe is helyezhető. Egész évben hatékony etetőanyag!

Ezt az etetőanyagot bátran használhatjuk bármelyik évszakban

CC Moore Odyssey XXX Shelf Life
Az Odyssey XXX kész bojli egy igen erőteljes, halas-kagylós-élesztős illattal és ízzel rendelkezik, amelyhez extra magas betain és zöldajkú kagyló tartalom párosul. Kimagasló minőséggel rendelkező főbb összetevői között megtalálhatók az alacsony hőmérsékleten kezelt, előemésztett hallisztek, halproteinek, tej- és állati fehérjék, madáreledelek, hidrolizált kivonatok. A vízbe érkezést követően a belsejében lévő adalékok szinte azonnal „dolgozni” kezdenek, ami a kapitális, öreg pontyokat is a táplálék felvételére ösztönzi. Természetessége és könnyű emészthetősége révén a pontyok mindig visszatérnek majd az etetett területre és ismételten táplálkozni fognak belőle. Egész évben kiemelkedő eredményességgel használható, még a leghidegebb vízben is. Csalogatóhatása nagymértékben növelhető az Odyssey XXX Bait Dip folyékony adalékkal. A rövid és a hosszú távú horgászatokra egyaránt alkalmas. Méretek: 10 mm, 15 mm, 18 mm, 24 mm.

A CC Moore „zászlóshajója” már hosszú évek óta az Odyssey XXX termékcsalád

CC Moore Live System Air Ball Wafters 18 mm
A Live System Air Ball Wafters a CC Moore 2015-ben debütált újdonsága, amely nem más, mint egy kritikusan kiegyensúlyozott horogcsali. A különleges gyártási technológia során a Live System bojlimixhez megfelelő arányban pop-up (lebegő) port kevernek. Ez olyan kis sűrűséget biztosít, amely révén a könnyű csali már az óvatosan táplálkozó pontyok legkisebb szívására is a szájukba kerül. A horog elegendő súlyt biztosít ahhoz, hogy a csali a fenéken feküdjön vagy éppen csak a hajszálelőkét emelje majd meg, de természetesen ez nagymértékben függ a használt horog súlyától. Mind illatában, mind színében teljesen megegyezik a Live System kész bojlival. Egész évben eredményesen használható. Kiválóan harmonizál a Live System kollekció tagjaival (Paste, Pellet, Weedbeater Mix, Stick Mix). A nagy nyomás alatt lévő vizeken használata mindenképp ajánlott. Erőteljes krémes és édes illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni.

Kritikusan kiegyensúlyozott csali, mely önmagában lebeg, a horog mellett pedig szinte súlytalanul várja az öreg pontyokat

CC Moore Elite Range Pop Ups bojli 14 mm - Acid Pear
Az Elite Range of Pop Ups és a Booster Liquids a lebegő bojlik és hatásfokozó folyadékok keverékének elit szériája, melynél a fejlesztők nagy figyelmet fordítottak arra, hogy egy teljesen új, intenzív, koncentrált vonzerő egységet alkossanak egy speciális csalizó bojli formájában. Aki komolyan veszi a horgászatot és nem elégszik meg a második legjobbal, annak az Elite Range a tökéletes választás! Ezek a magas minőségű, kézzel hengerelt pop-up bojlik egyedi, hosszasan tesztelt és sokat bizonyító aromakeverékeket, valamint étvágyfokozó stimulánsokat tartalmaznak, melyek folyamatosan közvetítik a csábító ingerek sorozatát a halak kemoreceptorai felé. Az Acid Pear Pop Ups erőteljes és rendkívül fényes, szinte világító narancs színével, valamint különleges, kissé fanyar gyümölcsös alkoholbázisú zamatával kivételes hatást gyakorol a pontyokra. Egyedi és erős aromája a friss, érett körte illatát idézi. Egész évben eredményesen használható.

Különlegesen nagy felhajtó erővel rendelkező, intenzív aromájú pop-up bojli
* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.