Cralusso visszatekintés 2012-re, előre nézés 2013-ra

Cralusso visszatekintés 2012-re, előre nézés 2013-ra

Sikeres , mozgalmas évet hagytunk magunk mögött, és azon kevés vállalkozások közé tartozunk, akik a gyengélkedő piac ellenére az export értékesítés erősítésével növelni tudta eladásait. Köszönjük Nektek, felhasználóknak, a termékeink iránti bizalmat!

Több nagyszerű hírről is beszámolhattunk az elmúlt évben.

A 2012-es Nemzetek Világbajnokságának hivatalos szponzora volt a Cralusso!

Jó volt látni, hogy a résztvevő versenyzők nagy többségénél a magyar fejlesztésű és gyártású Cralusso úszó voltak a szerelékeken.

Králik Károlyt elért eredményei alapján a hazai 900000 vállalkozás közül a Magyar Tehetség Nagykövetének kérték fel

Szakmai sikerek mellett személyes elismerésben is volt részünk, cégünk vezetőjét az elért eredményei alapján a hazai 900000 vállalkozás közül a Magyar Tehetség Nagykövetének kérték fel.

Az elmúlt tíz évben főleg a horgászúszók fejlesztésére koncentráltunk, széles kínálatot építettünk, melynek eredményeképpen forradalmian új termékek kerültek a piacra. A siker titka, hogy a horgászok különféle úszókkal kapcsolatos problémáira találtunk kézzelfogható, gyakorlati megoldást mind a folyó-, mind az állóvízi úszóknál.

Folyóvízre való fejlesztéseink főleg a visszatartásos és kisodródás nélküli csalivezetésben reformálták meg az úszókat, ezek lettek a világversenyek elsőszámú lapos úszói
A Cralusso úszók forradalmasították a folyóvízi horgászatot, új lehetőségeket kínálva a csalivezetésére
A bevágás pillanata a Bolo úszóval
A Haldorádó horgászportálon két film is megjelent, amelyekben néhány úszót mutattunk be

A bolognai botos horgászat szépsége Cralusso úszókkal I. rész

A bolognai botos horgászat szépsége Cralusso úszókkal II. rész

Ezért a pillanatért érdemes horgászni!
Az állóvízi úszóknál is igazi áttörést ért el a Cralusso

Az állóvízi úszóinkba beépített, egyedülálló kalibrációs megoldást imádják a használóik. Aki egyszer már kipróbálta, nem fog a hagyományos besúlyozással vesződni. Kiváló repülési tulajdonságok, érzékenység és a strapabíró kivitel miatt ezek az úszók világszerte a horgászok kedvenceivé váltak.

Újdonságok 2013-as évre

Rengeteg visszajelzést kapunk tőletek, milyen kérdésekkel, problémákkal találkoztok horgászat közben, ezeket figyelembe véve folytatjuk fejlesztéseinket. Mielőtt egy új terméket vezetnénk be a piacra, alapos felmérésre és még több tesztelésre van szükség.

Sok horog esik áldozatul kíváncsiságunknak, amíg megtaláljuk az adott módszerhez leginkább megfelelőt. Csak a legjobb minőségű horgok kerülnek a kínálatunkba
A halak véleményére is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy minél többet tudjunk meg a horgainkkal kapcsolatos tapasztalataikról
Többféle horgászmódszerhez kínálunk megbízható horgokat

A tavaly megjelent horgaink nemes acélból, Japánban készülnek csúcstechnológia alkalmazásával, mely biztosítja az állandó minőséget.

Új, 2440 és 2450-es kódszámú horgaink

Az új 2440 és 2450-es kódszámú horgaink különlegessége a speciális TF bevonat (teflonhoz hasonló), mely rendkívül sima és ellenálló felületet biztosít. A pontyhorgászok által közkedvelt Chinu típus füles és lapkás változatban is elérhető lesz az idei évtől.

A feeder és nagyhalas horgászok számára ajánlott a Maruseigo 2450-es horog család, mellyel a nagyszerű hegykiképzésnek és erős kivitelnek köszönhetően a nagytestű halak is biztonságosan a szákba terelhetők.

PRESTIGE damiljaink sikere minden elképzelésünket felülmúlta, ezért a 2013-as évben kínálatunkat újabb két zsinórtípussal bővítettük. A kifinomult ponty- és rablóhalas horgászoknak 100% fluorocarbon alapanyagból készült zsinórunk.

A vízzel közel azonos fénytöréssel rendelkezik, a fluorocarbon alapanyag jellemzően alacsony nyúlást és gyors merülést biztosít a zsinórnak
A finomszerelékes horgászokat már meggyőzte a lágy és erős előkénk. A feederbotos és pontyhorgászoknak készült előkezsinórunkat merevebb kivitel és alacsony nyúlás jellemzi.
A kiállításokon tőletek kapott visszajelzések alapján, közkívánatra elkészítettük az általunk is használt és jól bevált színes antenna matricánkat, mellyel mindenki saját kezűleg felújíthatja vagy átszínezheti a waggler úszóinak antennáit

Saját úszóid felújításához, barkácsoláshoz használhatod színtelen üveg és karbon szárakat tartalmazó csomagunkat, melyben 0,8 és 1,0 mm-es szárak találhatók.

Termékeinkről bővebb információt a megújult honlapunkról (www.cralusso.com), Facebook és YouTube Cralusso HDTV csatornán találsz

Várjuk látogatásotokat a tavaszi horgászkiállításokon.

Cralusso Csapata

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.