Új táskák a Haldorádó kínálatában

Új táskák a Haldorádó kínálatában

A Haldorádó azon túl, hogy olyan új etetőanyagokat, csalikat vagy kiegészítőket kínál a horgászoknak, amivel egyre eredményesebbek lehetnek, foglalkozik a pecások egyéb igényeivel is. A felszerelések rendezett tárolása vagy védelme a legtöbb esetben csak akkor kerül előtérbe, amikor ezek hiánya miatt bosszankodásra kerül sor. Szállítás közbeni botsérülés, összeborult aprócikkek, reklámszatyorban történő cipekedés - ezek mind olyan kellemetlenségek, amelyek megelőzhetőek. Bemutatkozik az új Haldorádó HardBlue bottáskák családja és a Haldorádó nagy szerelékes táska.

Haldorádó HardBlue merev bottáska

A Haldorádó feeder és pontyozó bottáskák eddig is nagy népszerűségnek örvendtek, ám sokan jelezték, hogy szívesen fogadnának olyan kemény falú, merevített botzsákokat, amelyekben garantáltan sérülésmentesen lehet tárolni és szállítani a botokat. Feederezésnél ez hatványozottan fontos, hiszen sokan összeszerelve hordják magukkal botjaikat, és így a vékony spiccek bizony ki vannak téve a külső hatásoknak.

Az új Haldorádó HardBlue bottáskák nagyon modern kivitelezésűek
Mindegyik bottáska 160 cm-es hosszban készült

A Haldorádó HardBlue merevített bottáska család mindegyik tagja 160 cm-es hosszban kerül forgalomba, ezekbe a legtöbb háromrészes bot könnyedén elfér. A kínálatban megtalálható 3, 4 és 5 rekeszes változatban. Természetesen a felszerelt botok orsókkal együtt férnek el, mert a táska lefelé szélesedik. A fachokat egy puha fal választja el egymástól, amely védi a botokat attól, hogy egymáshoz ütődve sérüljenek.

A bottáskák befogadóképessége lenyűgöző

A táska oldalzsebében elfér akár a merítő nyél, akár egy ernyő. A kiegészítő zsebből nem tud kicsúszni a tartalma, mert egy csattal rögzíthető fedéllel zárható. A táska másik oldalán egy kisebb zseb található, amelybe akár a személyes holminkat, akár más apróságot biztonságosan szállíthatunk.

A HardBlue bottáska akár a saját lábán is megáll, talpa erősített műanyag, ami könnyedén tisztítható

A botzsák különlegessége, hogy a talpa erős műanyagból készült. Ennek az a jelentősége, hogy a sárba vagy vizes fűre letett, fának, vagy autónak nekitámasztott bottartóról könnyedén le lehet törölni a szennyeződéseket.

Akár a nagyméretű orsókkal szerelt botok is elférnek úgy, hogy nem sérülnek meg

A bottartó táska különösen erős cipzárral kerül forgalomba, ami a táska hosszú élettartamát szavatolja. Mind a táska „füle”, mind pedig a vállpántja erős anyagból készült, bírja a strapát. A vállpánt ráadásul párnázott, így a hosszabb túrák során sem töri fel a hátunkat, vállunkat. Mint minden Haldorádó termék, ennek külleme is tükrözi a magas minőséget. Nagyon elegáns és mutatós ez a bottáska, amely azt sugallja, hogy a gazdája nem bízza a véletlenre felszerelésének védelmét!

A hosszú élettartam feltétele az erős cipzár
A szivacsos vállpánt és fogantyú könnyű teherré teszi a botzsákunkat

Részletek a Haldorádó HardBlue bottáskáról

Haldorádó nagy szerelékes táska

„Holnap horgászni kellene menni, de nincs idő arra, hogy összepakoljak. Minden szanaszét van, semminek nincs meg a helye!” Gondolom, mindenki bosszankodott már emiatt. Pedig van megoldás! Ahogy mindennek, úgy a horgászfelszerelésnek is jár a rendezettség. Olyan nagyméretű, erős táskára van szükség, amelybe minden belefér, és még jól is néz ki! A Haldorádó nagy szerelékes táska megoldást kínál erre.

A Haldorádó nagy szerelékes táska tényleg nagy!

Ez a hatalmas méretekkel bíró (80 cm X 38 cm X 45 cm) táska megfelelő társ lehet a vízparton azoknak, akik aktívan szeretik eltölteni napjukat. A táska három zsebbel rendelkezik. A legnagyobb befogadóképessége hatalmas. Komplett horgászdobozok mellett minden egyéb is belefér. A két rövidebb oldalán található kisebb zsebekben azok a kiegészítők találhatnak otthonra, melyekre vigyázni kell, és elszeparáltan érdemes tárolni.

A négy különálló tároló résszel készült táska kívülről is nagynak tűnik, de befogadóképessége még így is meghökkentő

A táska elején található nyitott zseb is nagyon praktikus, hiszen ebben akár vászon keverőedényt, előketartó dobozt, de merítő fejet és pontymatracot is lehet szállítani. A táska alja vízhatlan bevonatot kapott, úgyhogy vizes fűre helyezve sem tud nedvességet felszívni az anyaga.

A nyitott zseb hálós megoldása garantálja, hogy a nedves eszközök sem füllednek bele
A táska alja vízhatlan, gumírozott bevonatot kapott, így nem szívja fel a nedvességet a nedves fűről, földről

Az erős cipzár elengedhetetlen tartozéka a nagy igénybevételre készült termékeknek. Az erős műanyagból készült sínek olyan pontosan illeszkednek, hogy akár a kisebb esőnek is ellenállnak. Nagyon fontos, hogy a táska fogantyúja és vállpántja is párnázott, úgyhogy a hosszú cipekedés sem töri fel a kezet, vállat.

Ez mind a táskában volt?! Igen!

Különösen ajánlott ez a táska azoknak, akik hosszabb kirándulásokra mennek, illetve a versenyszerűen horgászóknak, akik az átlagosnál jóval több felszerelést hordanak magukkal. Ezzel a táskával többé nem teher a cipekedés!

Ezekkel a táskákkal nem teher a cipekedés!

Részletek a Haldorádó nagy szerelékes táskáról

Írta: Sipos Gábor
Fotó és Video: Takács Péter

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.