Vadvízi kalandok 48. rész – 12 hónap a Dunán 1. rész – januártól áprilisig

Vadvízi kalandok 48. rész – 12 hónap a Dunán 1. rész – januártól áprilisig

Nagy „szerelmem” a Duna. Régi vágyam volt, hogy egy profi horgász szemével mutathassam be a rendkívül szeszélyes folyó életét, végigkísérve annak életét, változását az ÉV MINDEN HÓNAPJÁBAN. 2021-ben (is) nagyon sok időt töltöttem az öreg folyón, így született meg a 12 hónap a Dunán c. új filmsorozatom.

A film tematikája az eddigi filmektől jelentős mértékben eltér, elsősorban a természet és a halak szépségére, valamint a vadvízi horgászat nehézségeire fókuszál. Az új sorozat 1. részében, januártól áprilisig kísérhetitek figyelemmel, amint megpróbálom régi álmom valóra váltani és a téli hónapokban megfogni egy érintetlen, vad dunai pontyot.
Próbálkozásaim kezdetben rendre kudarcot vallottak, de kellő elszántsággal, fanatizmussal és alázattal elértem, hogy végül kezemben tarthattam életem egyik legszebb halát! De lesz ebben a filmben úszós tavaszi keszeghorgászat és megannyi meglepetéshal is!
Nem kérdés, hogy aki szereti a munkásságomat, a vadvízi horgászatokat, annak most is olyan élményekben lehet része, amelyeket sokáig fog emlegetni!

2022. január 8-án, 19:00-kor indul a PREMIER! Természetesen a bemutató alatt ezúttal is élőben kérdezhettek majd tőlem az online chaten! Töltsd velünk a szombat estét és kérjük, oszd meg a jó hírt horgászbarátaiddal is, köszönjük!

Döme Gábor

* Amennyiben nem jelennek meg a kommentek, úgy szükséges a böngészőben bejelentkezni a Facebook profiljukba!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.