Karácsonyi ajándék a Daiwától?Daiwa-Cormoran nyereményjáték

Karácsonyi ajándék a Daiwától?Daiwa-Cormoran nyereményjáték

Válaszolj helyesen a 10 héten át hétfőnként megjelenő kérdésekre, és legyél Te az a szerencsés, aki megnyeri a főnyereményt: egy Daiwa és Cormoran termékekből tetszőlegesen összeállított 50.000 Ft* értékű ajándékcsomagot. A második és a harmadik helyezettet sem hagyjuk jutalom nélkül! Olvass tovább!

10 héten át minden hétfőn új kérdésre kell megtalálnod a helyes választ, melyek nagy részéhez a Haldorádón megjelent cikkek, termékleírások vagy akciók kellő segítséget nyújtanak. Előfordulhat azonban, hogy egy kis internetes kutatómunkára is szükséged lesz a kérdés megválaszolásához. A fődíjat azok között sorsoljuk ki, aki mind a 10 kérdésre helyesen válaszolnak legkésőbb 2010. december 9-ig. A játékba bármikor bekapcsolódhatsz, akár az utolsó kérdés megjelenésekor is válaszolhatsz az előzőekre. Sorsolás: december 13. (hétfő).

A szerencsés nyertes díja egy Daiwa és Cormoran termékekből tetszőlegesen összeállított 50.000 Ft* értékű ajándékcsomag, így akármilyen módszerrel horgászol, biztosan örömöd leled ajándékainkban.

Az első díj egy Daiwa és Cormoran termékekből tetszőlegesen összeállított 50.000 Ft* értékű ajándékcsomag
A második helyezettet egy Daiwa Windbreaker polárdzseki tart majd melegen, míg újra eljön a jó idő
A harmadik helyezett fogásainak pontos mérlegeléséhez a TEAM CORMORAN Digitális halmérleg ad megbízható segítséget**

* Ajánlott fogyasztói áron számított érték.
**A játékot a Daiwa-Cormoran GmbH Magyarországi Képviselete szervezi. Az ajándékok készpénzre nem válthatók! A játékban résztvevő hozzájárul, hogy kisorsolása esetén neve és az ajándék átadását tanúsító fénykép a Haldorádón megjelenésre kerüljön.

A sorsolás 2010. december 13-n került lebonyolításra a Daiwa-Cormoran GmbH Magyarországi Képviseletének irodájában, amelyben azok vettek rész, akik mind a 10 kérdésre helyesen válaszoltak.

Íme a nyertesek:

Fődíj nyertese: keszegecskek
Második díj nyertese: mpeti999
Harmadik díj nyertese: loxa

Minden érintettet elektronikus levélben értesít a képviselet vezetője, hogy miként juthat a leggyorsabban nyereményéhez.

Üdvözöl
a Daiwa-Cormoran csapata