Rendezés

Gyermek horgásztábor Kiskunhalason 2024

Haldorádó Team 2024-02-12
Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni. E megkeresések többnyire lelkes horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk!
Videóval

Mi se mindig vagyunk normálisak, avagy Haldorádó bakiparádé 2023

Takács Péter 2023-12-31
2023 vége… csak úgy repül az idő! Így év végére egy kis mosolyt csalnánk az arcokra a 2023-es baki válogatással!

Meddig adhatod le a megrendelésed, hogy karácsonyig megkapd?

Haldorádó Team 2023-12-18
A korábbi évek tapasztalatai, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok megvásárlását… Számukra szeretnénk ebben a rövid tájékoztató írásban hasznos információval szolgálni, mégpedig annak kapcsán, hogy miként alakul a karácsony előtti utolsó csomagfeladásunk, illetve a csomagok várható érkezési ideje. Ha legkésőbb 2023. december 20-án, vagyis szerdán 12:00 óráig leadják megrendelésüket, ezeket a csomagokat még biztosan megkapják karácsony előtt!

Balatoni Horgász Konferencia, avagy mi várható 2024-ben a magyar tengeren

Haskó Tamás 2023-12-10
A Balatoni Horgász Konferenciára a korábbi évekhez hasonlóan idén is a Balaton körül érintett horgász egyesületek és megyei horgász szövetségek elnökeit, továbbá a MOHOSZ és más szakmai partnerek képviselőit, valamint a regionális és szaksajtó munkatársait hívták meg. A közel 100 fős hallgatóság előtt több fontos és aktuális téma is napirendre került, ebből minket, horgászokat elsősorban a 2024. évi engedélyárak érintenek közvetlenül, ami véleményem szerint meglehetősen kedvezően alakul. Ezenfelül sok érdekes információt is megosztottak velünk, horgászokkal, ami jól mutatja, hogy valóban jó kezekben van a mi Balatonunk.
Videóval

Mellény nélkül esélytelen!

Takács Péter 2023-08-17
Több mint 7 éve már annak, hogy szinte kizárólag csónakból kergetem a Tiszán a halakat. A téli szezonban azonban gyakorta eszembe jut egy rémisztő kérdés: mi történne, ha vízbe esnék??? Ennek jártam utána!

MEGTELT! - Gyermek horgásztábor Kiskunhalason 2023

Haldorádó Team 2023-03-03
Kedves érdeklődők! Tisztelettel értesítünk Mindenkit, hogy a 2023-as gyermek horgásztáborra nincs már több helyünk, kérjük ne küldjenek több jelentkezést! Köszönjük a megértést! Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni. E megkeresések többnyire lelkes horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk!

Balatoni Horgászkonferencián jártam, mire számíthatunk 2023-ban a Balatonon?

Haskó Tamás 2022-12-02
A Balatoni Horgász Konferenciára a korábbi évekhez hasonlóan idén is a Balaton körül érintett horgász egyesületek és megyei horgász szövetségek elnökeit, továbbá a MOHOSZ és más szakmai partnerek képviselőit, valamint a regionális és szaksajtó munkatársait hívták meg. A közel 100 fős hallgatóság előtt több fontos és aktuális téma is napirendre került, ebből minket, horgászokat elsősorban a 2023. évi engedélyárak érintenek közvetlenül, ami véleményem szerint (figyelembe véve a gazdasági helyzetet) meglehetősen kedvezően alakul.

Gyermek horgásztábor Kiskunhalason 2022

Haldorádó Team 2022-05-10
Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni. E megkeresések többnyire lelkes fiatal horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk! 2022-ben a Sóstó SHE és a Haldorádó Horgászcentrum közös szervezéssel gyermek Horgásztábort rendez! Mikor lesz, és mit lehet tudni róla? Az írásra kattintva minden infót megtudhattok!
Videóval

Horgászversenyek és rendezvények ideális helyszíne az Ezüst-tó Horgászcentrum

Haldorádó Team 2022-03-31
Az Ezüst-tó Horgászcentrumban minden adott és alkalmas a terület egy baráti, céges – legyen az úszós, feeder vagy nagyhalas – verseny lebonyolítására.
Videóval

Mi se mindig vagyunk normálisak, avagy Haldorádó bakiparádé 2021

Haldorádó Team 2021-12-31
2021 vége… csak úgy repül az idő! Így, év végére egy kis mosolyt csalnánk az arcokra a 2021-es bakiválogatással!

Kedvezményes karácsonyi vásár a Haldorádón, csak 3 napig!

Haldorádó Team 2021-12-02
Készülj velünk a karácsonyra, segítünk, hogy spórolhass! A következő három napban, vagyis 2021. december 3-4-5-én 10% árengedménnyel várunk Mindenkit a Haldorádó Centrumban, illetve a www.haldorado.hu webáruházunkban! (Az akciós termékeknél további kedvezmény már nem jár, más kedvezményekkel össze nem vonható.) Ne maradj le a lehetőségről Te sem!

Gyermek horgásztábor Kiskunhalason 2021

Haldorádó Team 2021-03-22
Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni? E megkeresések többnyire lelkes fiatal horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk! A Sóstó SHE és a Haldorádó Horgászcentrum közös szervezésben 2021-ben is gyermek Horgásztábort rendez! Mikor lesz, és mit lehet tudni róla? Az írásra kattintva minden infót megtudhattok!

Mi se mindig vagyunk normálisak, avagy Haldorádó bakiparádé 2020

Takács Péter 2020-12-31
2020-ról mi jut eszetekbe? Hát, lehet, hogy mást kellett volna kívánni erre az évre, mert a COVID nem volt a kívánságlistán…

Baleset-megelőzés a vízparton

Holler Imre 2020-11-18
A horgászat sokunk számára egy olyan életforma, mely szabadidőnk első számú elfoglaltságává nőtte ki magát. Célunk a szabadidő kellemes eltöltése, kikapcsolódás a vízparton, mely némiképpen feledtetheti velünk a hétköznapi problémákat. Azonban kedvenc időtöltésünk egy szemvillanás alatt rémálommá válhat, ha nem vagyunk elég körültekintőek. Számos alkalommal voltam szemtanúja a vízparton bekövetkezett baleseteknek, és sajnos néhány esetben azok tragikus kimenetelű következményeinek is. Írásomban jó néhány olyan körülményre igyekszem felhívni a horgásztársaim figyelmét, melyek potenciális veszélyforrások lehetnek a vízparton, illetve ezek megelőzéséhez próbálok segítséget nyújtani.
Videóval

Modern vízparti apartmanházak az Ezüst-tó Horgászcentrumban

Haldorádó Team 2020-09-14
Gyorsan repül az idő… Immár kettő éve annak, hogy 2018-ban megvásároltuk az Ezüst-tavat. Sok-sok tervünk és reményünk volt kezdetben a horgászcentrum fejlesztése kapcsán, a tulajdonosváltást követően szerettük volna minél jobban kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket, s ezáltal még szélesebb körű, valamint magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtani a horgász közönségnek. Számos ötletünket sikerült megvalósítanunk az elmúlt évek során, melyek közül az egyik legjelentősebb, legjobban várt beruházásunk a vízparti szálláslehetőségek megteremtése volt. Ebben az írásban most részletesen is bemutatjuk a kiépített apartmanházakat, amelyek bárki számára tökéletes komfortot kínálnak az Ezüst-tó Horgászcentrum partján. Ismerjétek meg a lehetőségeket!

Gyermek horgásztábor Kiskunhalason 2020

Haldorádó Team 2020-05-26
Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni? E megkeresések többnyire lelkes fiatal horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk! 2020-ban a SÓSTÓ SHE és a Haldorádó Horgászcentrum közös szervezésben gyermek Horgásztábort rendez! Mikor lesz, és mit lehet tudni róla? Az írásra kattintva minden infót megtudhattok!
Videóval

Megjelent a Haldorádó 2020 termékkatalógus, lapozz bele!

Haldorádó Team 2020-01-24
A 2019 év végén, illetve a 2020 év elején folyamatosan filmekben, írásokban mutattuk be a Haldorádó 2020-ban debütáló újdonságait. A katalógusunkban az újdonságok mellett az összes "régi" termék is megtalálható. A megszokott módon, idén is igazán interaktív kiadványt nyújtunk át most virtuálisan mindenkinek. Ne hagyd ki, lapozz bele!
Videóval

Mi se mindig vagyunk normálisak, avagy Haldorádó bakiparádé 2019

Haldorádó Team 2019-12-31
A 2019-es év se volt zökkenőmentes, ezek közül gyűjtöttünk össze egy csokorra valót.
Videóval

VI. Balatoni Horgász Konferencia

Haskó Tamás 2019-12-28
November 14-én Gyenesdiás adott otthont a VI. Balatoni Horgász Konferenciának, ahol számos érdekességet közöltek a meghívott vendégek részére hazánk legnagyobb tavának működésével és fejlődésével kapcsolatosan a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. képviselői.

Gyermek horgásztábor Kiskunhalason

Haldorádó Team 2019-04-11
Talán nem is telik el úgy nap, hogy ne érkezne hozzánk érdeklődő levél azzal kapcsolatban, hogy lesz-e lehetőség valamilyen Haldorádó táborban részt venni? E megkeresések többnyire lelkes fiatal horgászpalántáktól vagy épp szüleiktől származnak, ezért ezt az írásunkat az ő figyelmükbe ajánljuk! 2019-ben a SÓSTÓ SHE és a Haldorádó Horgászcentrum közös szervezésben gyermek Horgásztábort rendez! Mikor lesz és mit lehet tudni róla? Az írásra kattintva minden infót megtudhattok!
Videóval

Nyári emlék „télvíz” idején

Temesváry Gyula 2019-02-26
Lassan-lassan elkezdődik a horgászat így, az év elején, de a folyton visszatérő fagyok még valószínűleg kitolják az első peca napját… A meleg szobából kitekintve a komor, télies tájra jóleső érzéssel gondolok a 2018. évi horgászidényre. Sok időt töltöttem el barátaimmal a Kiskunsági-főcsatorna és a Duna folyó szebbnél szebb részein, így rengeteg horgászkalandban volt részem. Sőt, tavaly részt vettem halfogó versenyeken is több-kevesebb sikerrel.
Videóval

Mi se mindig vagyunk normálisak, avagy Haldorádó bakiparádé 2018

Takács Péter 2018-12-31
A 2018-as év is a humor jegyében zárul, bizonyítandó azt, hogy „mi se mindig vagyunk normálisak”. Talán már megszokottnak mondható, hogy összegyűjtjük az év végére azokat a humoros képsorokat, amik az év közbeni forgatások során készültek, de - érthető okokból - a végleges filmekből kimaradtak. Reméljük, ismét örömet, mosolyt és pár örömteli percet okozunk nektek ezzel a kisfilmmel, így jó kedvvel vágtok neki ti is a 2019-es esztendőnek!
Videóval

Elindult a Magyar Horgászkártyák legyártása, Te regisztráltál már? – Segítünk!

Haldorádó Team 2018-11-16
Örömmel értesültünk róla, illetve adjuk hírül, hogy hamarosan kézbe vehető lesz az új horgászokmány, a Magyar Horgászkártya! Sőt, ha időben, azaz pontosan 2018. december 4-ig regisztrálunk és igényeljük a kártyát, akkor a tekintélyes összdíjazású nagy nyereményjátékban karácsonyra még nyerhetünk is vele! Az alábbi írásban a MOHOSZ közleményét olvashatjátok a témáról, melyhez készítettünk egy képes segédletet is, amiben lépésről lépésre követhető a regisztráció menete!

Mit kell tudni a horgász regisztrációról és a Magyar Horgászkártyáról?

Haldorádó Team 2018-09-11
A Magyar Országos Horgász Szövetség Választmányának egyhangú döntése alapján a horgász regisztráció teljesítésével egyidejűleg, már 2018. szeptember 1-jétől elérhető lesz a Magyar Horgászkártya, amely 2019. január 1-jét követően azonnal kiváltja a jelenlegi papír alapú horgászigazolványt. E kiadvány keretében most az elsődleges információkat, tudnivalókat adja közzé MOHOSZ, miközben részletes, érthető választ ad leggyakoribb kérdésekre is.

Megint Balaton – VI. NBBH

Szamosi Attila 2018-01-31
Horgász pályafutásom hajnalán, amikor a Hármas-Körösön bolóztam, nem gondoltam volna, hogy valaha bojlis versenyt fogok szervezni. Arra meg végképp nem, hogy mindezt a Balatonon…

Haldorádó - Matula Horgásztábor 2017. Tisza-tó Sarud Élményfalu

Temesváry Gyula 2018-01-07
Ebben az évben ismételten az a megtiszteltetés ért, hogy részt vehettem az Élményfalu gyermek horgásztáborának vezetésében, mely a megszokotthoz hűen Sarudon került megrendezésre. Ez a már évek óta tartó táborozási forma több horgászati szekciót tartalmaz, mint a „nagyhal-vadász”, pergető és finomszerelékes (elsősorban úszós) módszerek. Jómagam az utóbbi halfogási módot szerető gyermekeket tanítgattam és vezettem be a horgászat szépségeibe. Erről szeretnék most pár sorban beszámolni.

II. Haldorádó - horgászkuckó Homokmégyen 2017

Holler Imre 2017-10-29
A 2017. évi homokmégyi falunap alkalmával ismét kiváló lehetőségem nyílt arra, hogy néhány kezdő és gyermek horgászt a Haldorádó horgászkuckóba invitáljak, ahol a vidám és jó hangulatú időtöltés keretein belül az alapvető horgászattal kapcsolatos praktikákat ismertethettem a látogatókkal. Természetesen az ajándékok sem maradhattak el, melyekkel máris elkezdhették horgász pályafutásukat.

II. Gyermek és ifjúsági horgásztábor a Vadkerti-tavon

Holler Imre 2017-10-22
A Soltvadkert-Kiskőrös Petőfi Horgászegyesület által szervezett gyermek és ifjúsági horgásztábor második turnusához érkeztünk. Alig három hét telt el az első felvonás óta, máris új horgásznövendékek várnak arra, hogy benépesítsék a horgászok táborát. A július 24-től 28-ig tartó turnusban 16 gyermek vett részt, köztük olyan is, aki még sohasem fogott horgászbotot a kezébe. Mindezidáig.

I. Gyermek és ifjúsági horgásztábor a Vadkerti-tavon

Holler Imre 2017-09-17
A Soltvadkert-Kiskőrös Petőfi Horgászegyesület fennállásának 50. évfordulója alkalmából két turnusból álló gyermek és ifjúsági horgásztábort szervezett a Vadkerti-tó partján. A Haldorádó közbenjárásával és az egyesület vezetőinek megkeresésére természetesen örömmel vállaltam, hogy segítek a gyermekeknek elsajátítani a horgászattal kapcsolatos alapvető tudnivalókat. Az első turnus 2017. július 3-7. között zajlott, melynek legutolsó napján, egy horgászversenyen mutathatták meg a megszerzett tudást az ifjú táborlakók.
Termék katalógus

Haldorádó
Katalógus

Megjelent a Haldorádó 2024 termékkatalógus, lapozz bele!

Tovább

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.