Pályázati kiírás - Legkedvesebb nyári horgászélményem

Pályázati kiírás - Legkedvesebb nyári horgászélményem

A Haldorádó Horgászportál Pályázatot hirdet: „Legkedvesebb nyári horgászélményem” címmel. Sok szép fényképed van a nyári fogásaidról? Sokat horgászol nyáron, vagy egy kiránduláson lehetőséged nyílott egy kis horgászata? Ügyesen tudsz fogalmazni? Ha igen, akkor olvasd el a pályázati felhívásunkat!

„Legkedvesebb nyári horgászélményem”

A „Legkedvesebb nyári horgászélményem” kezdeményezésünk lényege, hogy olyan írásokat, fotókkal illusztrált cikkeket várunk, amelyekben az idei nyár horgászélményeit osztjátok meg az olvasóval! A horgászmódszer mindegy, tehát lehet feederes, úszós, bojlis, hagyományos fenekező vagy épp pergető horgászatról szóló élménybeszámoló is.

Sikerült megfogni egy-egy számodra különleges halat? Oszd meg velünk az élményt további fotókkal színesítve a beszámolót
Izgalmas képek…
… és nyerő csalikombinációk is legyenek a beszámolóban

A pályázatra bármilyen korosztályú horgász pályázhat 7-107 éves korig!

Videóval kiegészített pályázat

A videotechnika rohamos fejlődésével egyre gyakoribbak a baráti társaságok horgászatain készülő „home” videók. Amennyiben lehetőséged van rá, örökítsétek meg a horgászatot videokamerával, és azt egy vágott anyag formájában juttassátok el hozzánk. A technikai információkkal kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot velünk a palyazat@haldorado.hu email címen, ahol segítséget adunk a szükséges formátumról stb. Fontos, hogy amennyiben nem rendelkezel saját szerzeményű és jogtulajdonú zenével, úgy az anyagot mindenképp zene nélkül készítsd el. Amennyiben az anyag megjelentethető az oldalunkon, a szükséges jogtiszta zenéket mi majd biztosítjuk a filmhez.

Készülhet a beszámoló egy intenzív tavon…
… vagy akár egyik csodás folyónkon!

Megéri beszámolni az eredményekről!

Természetesen szeretnénk jutalmazni azt, aki energiát és időt fektet abba, hogy szépen összeállított - és ami fontos: leközölhető tartalmú - beszámolót küld nekünk. Minden olyan szerzőt, akinek írása megjelenésre alkalmas és közkinccsé tesszük, jutalmazzuk. Mivel pályázat és pályázat között is van különbség, az azért adott ajándéknál is különbséget kívánunk tenni. A publikáció „ellenértéke” egy minimum 5.000, maximum 10.000 Ft értékű, Haldorádó termék vásárlási utalvány lesz. Így kívánunk differenciálni a megjelenésre alkalmas írások, valamint a kiváló képanyaggal és szöveggel ellátott cikkek között. Az ajándékutalvány összegéről a pályázat értékelése után e-mail-ben értesítjük a pályázót. Ha esetleg az megjelenésre alkalmatlan, természetesen azt is jelezzük majd. Hogy mi kerülhet a csomagba? Az, amit a szerző magának választ, egy kritérium van csupán, mégpedig, hogy kizárólag Haldorádó márkajelzésű terméket választhat. Amennyiben videóval „gazdagított” beszámolót küld nekünk, annak díjazásáról egyedi megállapodást kötünk.

Különlegesre sikerült egy-egy szebb hal fárasztása?
A módszer bármi lehet
Pergetéssel kapcsolatos beszámolókat is örömmel fogadunk! A lényeg, hogy igazi horgászélmény legyen!

Gyakran felmerülő kérdés a beérkező e-mailek között, hogy bár honoráltuk írását, de mikor jelenik az meg, vagy miért nem jelent még meg? Szerencsére nagyon sok aktív horgász küld be hozzánk élménybeszámoló írást nap mint nap, ezért csupán egy dolgot tudunk ígérni a nyertes pályázóknak: az írásuk előbb vagy utóbb, de mindenképpen leközlésre kerül a Haldorádó Horgászportálon!

Kicsik és nagyok egyaránt pályázhatnak!

A pályázat formátuma

Pályázatokat Word dokumentumban kell megírni és mellé külön fájlként kell csatolni a megfelelő formátumú, .jpg kiterjesztésű képeket. A Word dokumentumban csak hivatkozni kell a szövegben a fénykép helyére és nevére (magát a képet nem kell beágyazni!), valamint a megfelelő képaláírásra. Pl. Kép: 01.jpg - „Ez volt a horgászat legnagyobb hala”.

Az eredményes fogás mellé társul az élmény másokkal való megosztása is

Az íráshoz külön .jpg fájlként csatolni kell minimum 8-10 db horgászképet, ami a pályázót horgászat közben, annak fogásait, a kiválasztott horgászvizet ábrázolja. Figyelem! Csak saját készítésű fotókat lehet beküldeni! Internetről letöltött fényképekkel pályázni TILOS!A fényképek mérete fekvő képkivágás esetén 1024 x 768 pixel legyen, és álló képkivágásnál se legyen 768 pixelnél magasabb!

Az élménybeszámolókat, történeteket, fényképes anyagokat a palyazat@haldorado.hu email címre várjuk!

A pályázatokat 2012. október 15-ig várjuk!

Haldorádó cikkminta innen letölthető.

Egy újabb érv, ami miatt érdemes minden nap a Haldorádót látogatni!!!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.