A XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk, újabb hasznos infókkal

A XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napokra készülünk, újabb hasznos infókkal

Unod már az téli kényszerpihenőt és gondolataid egyre inkább a horgászat körül forognak? Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül! Legutóbbi ígéretünkhöz hűen ebben az írásban számos újabb meglepetést és információt gyűjtöttünk össze a XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok kapcsán, melyek az új látogatóink és a visszajáró törzsvendégeink számára egyaránt tartogatnak izgalmakat, érdekességeket! A kiállítás általános tudnivalói mellett találnak az érdeklődők olyan egyéb programokat és lehetőségeket is, amelyek a horgászt elkísérő családtagok számára lehetnek érdekesek. Ugyanis azt tapasztaljuk az utóbbi években, hogy egyre többen hozzák magukkal családtagjaikat is, akik a város nevezetességeivel, gyógyfürdőjével vagy hangulatos éttermeivel ismerkednek, amíg apuka a Haldorádó Centrumban hódol szenvedélyének.

Közeleg a XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok, amire már nagyon készülünk és Téged is szeretettel várunk! Tekintsd meg az újabb beharangozóban, mivel készülünk, de előre szólunk, ez még közel sem minden! ;-)

Az elmúlt években gyakran hangzott el a „Nálunk már tavaszodik!”, főszlogen a Pontyhorgász Napok kapcsán. Nem véletlenül választottuk ezt az esemény hírnökeként, hiszen a pontyhorgászat szerelmeseinek a tél egy véget érni nem akaró kényszerpihenő, amelyben enyhülést csak egy 100%-ig pontyos érdekeltségű rendezvény jelenthet. A Haldorádó márkanév mostanra egybeforrt a pontyozó technikákhoz fejlesztett minőségi etetőanyagok, csalik és kellékek fogalmával. 12 évvel ezelőtt, 2008-ban indult útjára a Haldorádó termékek sikertörténete, ami akkor mindössze 4, míg mára több mint 800 különböző termékben testesül meg. Minden elfogultságtól mentesen állítható az is, hogy ez az esemény meghatározó szerepet vívott ki magának a horgászkiállítások, nyílt napok között, s mára hazánk egyik legkedveltebb, legdinamikusabban fejlődő horgászorientált rendezvényévé vált, így tökéletesen testhezálló mindenkinek, akit érdekelnek a pontyozással kapcsolatos legfrissebb újdonságok, vagy csak egyszerűen szeretne kimozdulni a szürke téli hétköznapokból és horgászok között lenni. Mindhárom napon nyitott kapukat talál az, aki ellátogat a Kiskunhalasi Haldorádó Centrumba. Hogy mikor is?

A XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napok időpontja: 2020. január 31. és február 1-2. (péntek, szombat, vasárnap)

A 2020-as év sem kezdődhet el Haldorádó Pontyhorgász Napok nélkül! Ha érdekelnek a pontyozással kapcsolatos legfrissebb újdonságok, vagy csak egyszerűen unod már a telet és szívesen kimozdulnál, hogy horgászok között lehess, köztünk a helyed Neked is!
Mindenkit szeretettel és rengeteg újdonsággal, meglepetéssel készülve várunk a Haldorádó Centrumban!
Itt kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló lehetősége nyílik felkészülni a horgászszezonra, megtekinteni, kipróbálni az újdonságokat, és természetesen nem kevés élmény is vár rátok!

Ezen a hétvégén a Haldorádó Centrum egy nyüzsgő, kedves arcokkal teli pontyhorgász övezetté változik. A megszokott módon ezúttal is nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minden rendelkezésünkre álló négyzetméter a látogatók rendelkezésére álljon. A bolt csupán egy lesz a sok helyszín közül! Itt a nap minden percében zajlik az élet, azonban az események egy része a fűtött rendezvénysátorban történik majd, ahol a szakmai előadások, beszámolók mellett több, kellemes meleget adó fűtőberendezés is emeli a pontyozók hőérzetét. Ezen a három napon egyaránt bőven lesz alkalom a nagyponty-horgászatra szakosodott pontyvadászokkal konzultálni, valamint a finomszerelékes vonalon a legismertebb és legjobb horgászok is az érdeklődők rendelkezésére állnak!

A külső rendezvénysátorban, a bolt mellett párhuzamosan folynak az események, folyamatosan színvonalas szakmai előadásokat tekinthetnek meg látogatóink, ráadásul kellemes melegben élvezhetik azokat!

Az utóbbi évek alatt elengedhetetlen kellékké vált a kitelepített bojlis sátor, ahol a pontyhorgászat darabosabb kiegészítőit lehet megszemlélni és természetesen kipróbálni. Ez kiváló lehetőség azok számára, akik már a kiállítás előtt szemeztek egy horgászfotellel vagy bármilyen más felszereléssel, de nem voltak biztosak benne, hogy valóban a kiszemelt típus a számukra legmegfelelőbb. Nos, itt garantáltan eloszlik minden kétely, hiszen mindenki saját maga foghatja kézbe leendő felszerelését és győződhet meg annak rátermettségéről! Szintén a rendezvény közkedvelt pontja a bőséges kínálattal rendelkező büfé. Aki esetleg átfázna a bojlis cuccok tanulmányozása során, annak a Sóstó Csárda kitelepülése nyújthat enyhülést. Itt van minden, ami szem-szájnak ingere. Különböző meleg egytálételek mellett forró italok is kaphatóak lesznek!

Szintén közkedvelt a külső helyszínek közt a bojlis sátor, ahol a pontyhorgászat darabosabb kiegészítői találhatóak…
… illetve rengeteg aprócikk is várja az érdeklődőket!
Természetesen ezúttal is jó hangulatra, kedves kiszolgálásra…
… illetve finom ételekre, italokra számíthat, aki betér a Sóstó Csárda büféjébe!
Innen mindenki jó szájízzel távozik! :-)

Minden nap végén lesz a nagy valószínűség szerint legjobban várt esemény, a tombolasorsolás. Azok között, akik egész nap nálunk vendégeskednek, egy kis tudáspróbával egybekötve kisorsolunk számos ajándékot, és végül a nagy értékű fődíj(ak) is gazdára talál(nak)!

A tombolasorsolás rendszerint a nap fénypontja
Ez nem véletlen, hiszen itt értékes ajándékok találnak gazdára. Hogy melyek lesznek ezek? Hamarosan kiderül!

Az előző évekhez hasonlóan 2020-ban is számos ismert és elismert márkával találkozhatnak a látogatók. A kiállítótérben minden igényt kielégítő horgászcikk választékkal várjuk vendégeinket, illetve itt lehetőség nyílik a termékek megtekintésére, kipróbálására és az eladók, hozzáértők szaktanácsainak meghallgatására. Sőt, a jövő évi újdonságokról (botok, orsók, csalik stb.) is itt értesülhet először a pontyozó társadalom! A felszereléseket, kiegészítőket, csalikat ezúttal is jelentős kedvezményekkel lehet majd megvásárolni, miközben ismét neves hazai szakértők adnak majd választ a felmerülő gyakorlati kérdésekre.
Mint már említettük, a Haldorádó márkanév egy ideje etalonnak számít a szakmában, de nincs ezzel másképp azok neve sem, akik a termékek mögött állnak. A csapat első embere, a Haldorádó Team Kft. tulajdonosa Döme Gábor, aki a feederbotos pontyhorgászat hazai ikonja. Az a rengeteg innováció, amely az ő fejéből kipattant, gyökeresen változtatta meg a finomszerelékes pontyhorgászatot!

A By Döme TEAM FEEDER Royal Method Carp botokat hatalmas érdeklődés övezi megjelenésüktől fogva, s egyre több horgász használja őket megelégedéssel. A többi típus mellett ez a prémium széria is teljes kínálattal elérhető lesz a rendezvényen!
Gábor élete a horgászat, megszállottan keresi a tökéleteset! Nap mint nap komoly erőfeszítéseket tesz termékeink fejlődéséért, legyenek bármilyen zordak a körülmények, vagy legyen bármilyen messze egy horgászhely, ahol újabb ismeretekkel gyarapodhat, Őt e nehézségek nem állítják meg!

Kevés olyan ember létezik, aki nála hitelesebben tudna képet adni a feederbotos horgászat különböző szekcióinak praktikáiról, mesterfogásairól. Gábor szinte a Föld minden részén próbára tette már tudását, melyek során a legextrémebb körülményekkel megbirkózva is gyönyörű fogásokat ért el. Fantasztikus versenyeredményei évtizedek óta szegélyezik életpályáját, s munkásságát immáron két nemzetközi aranyérem is megkoronázta a 2019-es évben (IX. Feeder Horgász Világbajnokság, Dél-afrikai Köztársaság valamint I. International Feeder Challenge, Olaszország). Rendkívül értékes tapasztalatait nemcsak készséggel osztja meg a horgászokkal, de át is ülteti őket a Haldorádó és By Döme TEAM FEEDER termékekbe. Irányelve, hogy a kísérletezés soha nem állhat meg, hiszen a számtalan vízparton töltött nap mindig új gondolatokat ébreszt, amelyek megvalósítása csupán idő kérése! Hogy milyen ötletek testesülnek meg új termékekben, új horgászbotokban és különféle praktikus kiegészítőkben 2020-ban? A válaszra ezen az eseményen fény derül!

Eredményei magukért beszélnek, számtalan gyönyörű hal díszíti fotóalbumát, melyekkel időről időre megdönti saját rekordjait!
Döme Gábor és Sipos Gábor fantasztikus versenyeredményeire a 2019-es év tette fel a koronát, hiszen a magyar nemzeti válogatottal a dobogó legfelsőbb fokára állhattak, a Dél-afrikai Köztársaságban megrendezett IX. Feeder Horgász Világbajnokságon
Ősszel ismét aranyérem csilloghatott a nyakukban, mivel az olaszországi I. International Feeder Challenge-en is bajnokok lettek a magyar válogatott színeiben

Sipos Gábor a Haldorádó Feeder Team tagja és 2015-től már főállásban segíti a termékek fejlesztését. Gábor a feederbotos horgászat minden formájáért rajong, ezáltal az álló- és folyóvízi módszerek minden területén széleskörű ismeretekkel rendelkezik. Évek óta folyamatosan erősíti a magyar feeder válogatottat a nemzetközi porondon, melynek kitartó munkája 2019-ben csúcsosodott ki, amikor először a Dél-afrikai Köztársaságban megrendezett IX. Feeder Horgász Világbajnokságon a csapattal felállhatott a dobogó legfelsőbb fokára, majd ezt ősszel megismételhette az olaszországi I. International Feeder Challenge-en is! Kiváló versenyeredményei közül szintén kiemelkedik a 2018-ban megszerzett Method Feeder Országos Bajnoki cím, valamint az a páratlan statisztika, miszerint 4 év alatt 3-szor végzett a MOHOSZ Feeder ranglista élén! Új ötletei nyomán olyan „Spéci” termékek láttak már napvilágot, melyek a methodos horgászatban mára szinte mindennapossá váltak. Horgásztudása és ötletei mellett közvetlensége és szakmai alázata az, ami miatt mára a csapat nélkülözhetetlen tagjává vált. Előadásai mellett minden nap áll az érdeklődők szolgálatára.

Sipos Gábor kiváló ismerője a különféle pontyos feeder technikáknak, amit rendszeresen igazolnak versenyeredményei
Kiváló versenyeredményei közül szintén kiemelkedik a 2018-ban megszerzett Method Feeder Országos Bajnoki cím, valamint az a páratlan statisztika, miszerint 4 év alatt 3-szor végzett a MOHOSZ Feeder ranglista élén! 2019-ben pedig a Feeder OB-n a 2. helyet szerezte meg
A feederes termékvonal sok-sok izgalmas újdonsággal bővül a 2020-as évben
Ezek egyikéről most lerántjuk a leplet! Az egyik bomba újdonságunk a Haldorádó BlendeX etetőanyag család lesz!

Csapatunk másik neves feederes tagja nem más, mint Putz Tamás, akinek a nevéhez számos Haldorádó sikertermék megalkotása fűződik. Tamás a nagyhalas feederhorgászat szenvedélyes művelője és szakértője, illetve a 2016-os évtől cégünk főállású, tartalomfejlesztő munkatársa is. Munkásságával egyrészt minden nap találkozhattok, ha a Haldorádó Horgászportálra vagy bármelyik kapcsolódó online médiafelületünkre kattintotok, hiszen a megjelenő írásaink, posztjaink, egyéb anyagaink többek között az ő keze alól kerülnek ki, mielőtt elétek tárjuk őket, másrészt pedig Tomi aktívan dolgozik azon is, hogy még jobb, ötletes Haldorádó, illetve TEAM FEEDER újdonságok lássanak napvilágot. Kreativitása, precizitása és megrögzött maximalizmusa évről évre csodálatos fogásokat eredményez, a vízpartokat járva pedig rengeteg tapasztalatra tesz szert, amiket önzetlenül oszt meg az érdeklődőkkel. Tanácsai és eredményei számos 2020-as újdonságunkba beépültek, melyeket ezen a rendezvényen lehet majd először kézbe venni, megszaglászni, s persze használatukkal kapcsolatban informálódni.

Putz Tamás kollégánk a nagyhalas feederhorgászat szenvedélyes művelője és szakértője
Kreativitása, precizitása és megrögzött maximalizmusa évről évre csodálatos fogásokat eredményez, így mindenképpen érdemes hozzá fordulnia bárkinek, aki a nagyhalas feederezés kapcsán szeretne hasznos tippeket, praktikákat kapni!
Fogós és különleges új csalik érkeznek, melyeket hamarosan megismerhettek!

A feederes vonalból már kaphattatok ízelítőt, de nem szabad megfeledkezni a céltudatos nagyhal-fogás iránt érdeklődőkről sem. Nos, ők sem maradnak kedvencek nélkül! A „Nagy Pontyok Nyomában” sorozat kiváló horgászai, s egyben a Haldorádó Carp Team oszlopos tagjai, Haskó Tamás és Rokolya Péter mindhárom napon érdekes előadásokkal örvendeztetik meg a jelenlévőket. Nevük a garancia a nagypontyos termékek minőségére! Számtalan horgászfilm és rengeteg kapitális hal koronázza munkásságukat, amivel sok-sok néző kedvenceivé váltak. A Pontyhorgász Napok specialitása, hogy népszerű horgászaink elvegyülnek a látogatók közt, úgyhogy bárki, bármikor cserélhet tapasztalatot a képernyőről már ismerős fiúkkal.

A Haldorádó Carp Team sem tétlenkedett az eltelt év során, nagyszerű hazai és külföldi túrákat tudhatnak maguk mögött, amik komoly eredményeket hoztak a jövő évi termékprogramunk fejlesztéshez is!
Haskó Tamás, cégünk egyik legrégibb munkatársa, s egyben a nagyhalas program vezetője
Szintén a Carp Team elhivatott bojlis szakembere Rokolya Péter, aki hasznos tapasztalataival, ötleteivel és jeles eredményeivel időről időre hozzájárul a fejlődéshez

A nagyhalas paletta 2020-as újdonságainak fejlesztése gőzerővel zajlott az eltelt év során, azonban a várható termékeket mindvégig szándékosan homály fedte. Ezt a leplet még nem is szeretnénk teljesen lerántani, ám azt mindenkinek ígérhetjük, hogy számos bomba újdonsággal készülünk! Ezek megvásárlására először január 31-én és február 1-2-án nyílik lehetőség.

Számos újdonságot és meglepetést tartogat 2020-ban a Carp Boilie paletta!
Kurrens újdonságokból garantáljuk, hogy nem lesz hiány azok számára sem, akik a nagyhalas technikákat részesítik előnyben! Folytatása következik!

Természetesen ezúttal is mindent megteszünk, hogy minél színesebb, változatosabb és tartalmasabb programokat biztosítsunk a látogatóknak. Már megszokhatták, hogy a Haldorádó Pontyhorgász Napok színvonalát meghívott vendégek is emelik, akik előadásokat is tartanak mindhárom napon. Nos, ez most sem lesz másként, hiszen legújabb, debütáló vendégünk lesz a Korda Hungary csapata! A világhírű és nagy népszerűségnek örvendő Korda Developments Ltd magyarországi brigádját a hazai bojlis pontyhorgász szféra ikonikus alakjai alkotják, akiket egytől egyig megkérdőjelezhetetlen profizmus jellemez, s ami tán a legfontosabb, mindannyijukat tetőtől talpig átjárja a pontyhorgászat és a természet szeretete! Nem kisebb nevekkel találkozhatnak, mint Szalma József, Bujáki Géza, valamint a cég finom feederes vonalát, azaz a Gurut képviselő Lőrinczi Levente Magor is velünk lesz. Ezek a fiúk különféle érdekes témakörű előadásokkal örvendeztetik majd meg az embereket mindhárom napon.

A következő Pontyhorgász Napokon legújabb, debütáló vendégünk lesz a Korda Hungary csapata! A világhírű pontyos cég magyarországi vezetője Szalma József mindhárom nap jelen lesz
Bujáki Géza, a nagyponty-horgászat ikonikus alakja is a Haldorádó Centrum vendége lesz!
A cég finom feederes vonalát, azaz a Gurut, Lőrinczi Levente Magor fogja képviselni
Ezek a fiúk különféle érdekes témakörű előadásokkal örvendeztetik majd meg az embereket mindhárom napon, de a színpadon kívül is érdemes lesz hozzájuk fordulni, például mesteri végszerelékeik kapcsán!
Megosztanak velünk néhányat különleges csalizási fortélyaik közül is, lesz érdekesség bőven!

Exkluzív lehetőség a XIV. Pontyhorgász Napokon!
Bujáki GézaNagypontyhorgászatom” című könyve sok horgász számára csenghet ismerősen. Ezzel a könyvvel a kapitális halak becserkészésében és horogra kerítésében nyújt segítséget a szerző kétszáz oldalas terjedelemben. Több száz fénykép és rengeteg grafika színesíti a könyvet, melyek jól áttekinthetően adják át részletes mondanivalóját. A szelektív horgászathoz nélkülözhetetlen széles körű tudással gazdagodhatunk a könyv elolvasásával, melyben a tapasztalt pontyhorgász rávilágít arra a tényre, hogy nem szabad elvesznünk a receptek és részletek kavalkádjában, inkább koncentráljunk a lényegre, s az elveket szem előtt tartva kutassuk a lehető legegyszerűbb megoldásokat. Emellett Géza e könyvben a természetes, régimódi vizek óriásai után vezeti az olvasót, bemutatva, hogy mi az, ami szerinte fontossá és érdekessé teheti ezt a fajta horgászatot. A gigászi pontyok rafináltak, óvatosak, becserkészésük és legyőzésük eredeti élőhelyükön pedig hatalmas feladat, hiszen ők a víz sok mindent túlélt nagy öregjei! Azoknak a horgászoknak, akiknek hozzá hasonlóan ez jelenti a kihívást, garantáltan kedvencévé válik ez az olvasmány!

A nagypontyozás első igazán átfogó, magyar nyelven íródott és hazai környezetben csiszolódott könyve megvásárolható lesz a XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napokon, ahol a szerző minden érdeklődő számára dedikálja is azt!

Bujáki Géza nagysikerű könyve megvásárolható lesz a XIV. Haldorádó Pontyhorgász Napokon
Kiváló lehetőség adódik egyedi relikviák begyűjtésére is, hiszen a szerző minden érdeklődőnek szívesen dedikálja is a könyvét

Aligha találni olyan horgászt hazánkban, aki ne ismerné a Shimano felszereléseket akár hírből, akár személyes tapasztalat útján. Miért? A neves japán cég kiválóságai több évtizede jelen vannak a magyar horgászpiacon, a termékeihez pedig kétségkívül egyedülállóan magas színvonal, precizitás és használati érték társul! E remek eszközök népszerűsége a mai napig töretlen, sok ezer elégedett horgász pedig nem téved! Kínálatunkat egészen a kezdetektől gyarapítják a különféle árkategóriát képviselő Shimano botok, orsók és egyéb kiegészítők, 2020-ban pedig további nagyszerű termékek bővítik majd a márka áruházi repertoárját!. A rendezvényen már sok-sok újdonságot vehetnek kézbe az érdeklődők, amik a XIV. Pontyhorgász Napokon nagyszabású akciókkal lesznek megvásárolhatók! Hogy ezek között még könnyebb legyen eligazodni és választani, szakértő munkatársaink folyamatos segítségére is számíthatnak a kiállítás látogatói!

Kínálatunkat egészen a kezdetektől gyarapítják a különféle árkategóriát képviselő Shimano botok, orsók és egyéb kiegészítők, 2020-ban pedig további nagyszerű termékek bővítik majd a márka áruházi repertoárját. Hogy ezek között még könnyebb legyen eligazodni és választani, szakértő munkatársaink folyamatos segítségére is számíthatnak a kiállítás látogatói!

A Shimano márkához (is) kapcsolódva, elérkeztünk a rendezvény egy újabb érdekes színfoltjához. 2020 januárjának utolsó és februárjának első napjait szeretnénk még különlegesebbé és tartalmasabbá tenni azok számára, akik ellátogatnak hozzánk, ezért a pergető horgászat szerelmeseire is gondoltunk. Hogy ebben a témakörben is magas színvonalú szakmai előadásokat, illetve segítséget biztosíthassunk, meghívtunk három kiváló ragadozóhal-horgászt is, így Nagy Gábor, Kecskés Viktor, valamint Kulcsár János is a vendégünk lesz a kiállítás teljes ideje alatt. Bennük nemcsak a pergető horgászstílusok iránti elhivatottság és rajongás közös, hanem az is, hogy mindannyian a Normark Hungary Zrt. rablóhalas márkáinak (Rapala, Blue Fox, Storm) nagyszerű teszthorgászai.

Kulcsár János lassan húsz éve dobál Rapala wobblereket…
… nem is eredménytelenül, de ezek mellett szívesen veszi kézbe az UL felszerelést is
Nagy Gábor balatoni pergető horgász, akinek a vízzel és a halakkal való napi kapcsolat nemcsak a hobbiját, hanem a hivatását is jelenti. Kedvencei a balinok, a fogasok és a csukák, de bármely ragadozóra szívesen perget
Kecskés Viktor a harcsától a keszegig minden halfajra szívesen horgászik műcsalival. Szereti a változatosságot, a Balatontól a kis hegyi patakokig mindenhol örömmel űzi kedvenc sportját, specialitása az ultra könnyű pergetés
A srácok bevezetnek minket a különféle Rapala, Storm, illetve Blue Fox műcsalik világába, s megmutatják leghatékonyabb használati módjaikat
Nem is akárhogyan! A tesztmedencében ezúttal is látványos, interaktív bemutatókkal demonstrálják a csalik működését
Itt mindig nagy az érdeklődés, nem véletlenül!

E-mail: horgaszbolt@haldorado.hu
Telefon: +36 20 9457 758
A belépés díjtalan!
Nem szeretnénk minden meglepetésről lerántani idő előtt a leplet, de egyvalamit megígérhetünk: mindent megteszünk, hogy érdemes legyen ellátogatni Kiskunhalasra, a Haldorádó Centrumba kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Ennek érdekében a rendezvényen való részvétel ezúttal is teljesen ingyenes!

Facebook esemény
Kövessétek figyelemmel a Haldorádó Pontyhorgász Napok önálló Facebook-oldalát, ahol újabb részletes infókkal jelenetkezünk folyamatosan. Ha már biztosan tudod, hogy eljössz, lájkold az oldalt és hívd meg ismerőseid is!

Érdemes figyelemmel kísérni az esemény Facebook-oldalát is, mert itt minden nap találkozhattok hasznos új információkkal!

Haldorádó Pontyhorgász Napok Facebook-oldal
Azok számára, akik nem csak egy napra érkeznek!
Az elmúlt években már megtapasztaltuk, hogy sokan 2-3 napot is Kiskunhalason töltenek, tehát az egész hétvégét a rendezvénynek szánják. Ők minden előadást megtekintenek, minden előadóval elbeszélgetnek és olyan mennyiségű információt, tudásanyagot, tippet gyűjtenek össze, amely óriási segítséget adhat a következő szezon megalapozásában. Ja, és mindezt ingyen! Pont ezért nagyon kényesen ügyelünk arra, hogy mindhárom napon más és más témáról szóljanak az előadások, hogy mindhárom napon újat tudjunk adni.

Kiskunhalas nevezetességei és alternatív programok a család többi tagjának!
Azok az látogatók, akik már voltak városunkban, megtapasztalhatták, hogy Kiskunhalas egy kicsi, de rendkívül vendégszerető város. Érdemes akár a család több tagját is Kiskunhalasra hozni. Amíg apuka a Haldorádó Centrumban időzik, addig a család több tagja sem unatkozik. A következő beharangozóban részletes kiegészítő programokkal és kiskunhalasi nevezetességek listájával szolgálunk.

Kiskunhalas egy kicsi, de rendkívül vendégszerető város, ahol nem csak a horgászok találhatnak érdekességeket és remek programokat!

Sóstó Csárda és Motel: http://www.sostocsarda.hu/

Csipke Hotel: http://www.csipkehotel.hu/

Penny Motel: http://www.motelpenny.hu/

Betti Motel: http://www.bettimotel.hu/

Hamarosan újabb, még részletesebb információkkal jelentkezünk!
Ha felcsigáztuk az érdeklődést, ígérjük, nem kell sokáig várni, hamarosan további részletes programokkal és információkkal jelentkezünk. Addig is nézzétek meg a XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok összefoglalóit! Íme, a második nap momentumai:

Haldorádó Team

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.